Controlled Labs от KVM NUTRITION LTD.

Темата е заключена.
Прескочи до:
CL

11.02.08
14:38

Golden FinisH™
Комплекс за възстановяване след тренировка

Анаболна ензимна система
Богат на хранителни елементи
14 грама ВСАА/ЕАА в 1 доза
Аминоген® и Карбоген®
Регулира инсулина
Възстановява гликогена

Незаменим за края на тежка тренировка, Golden FinisH™ снабдява организма с хранителни елементи, възстановява и стабилизира нивата на кръвната захар за да се избегне срив след тернировка. С клетъчното зареждане на хранителни елементи, електролити и аминокиселини се стимулират мускулите за оптимален растеж.
Golden Protein комплекс:
Хидролизиран суроватъчен протеин и суроватъчен протеин изолат доставят непрекъснато аминокиселини в клетките. Комплекса е обогатен допълнително с Leucine за възбуждане на анаболните процеси в тялото. Заедно с Dicalcium Phosphate от GFH комплекса действа ефективно, възстановява оптимално, не дразни стомаха и не образува газове.
Анаболна Ензимна система:
Научно разработена и изпробвана система от Aminogen и Carbogen. Резултатът е много по-качествено усвояване на ключови хранителни елементи по време на важния  „прозорец“ на възстановяване след тренировка активиращи натуралните анаболни процеси.
CoriCARB и Inulin за хранително снабдяване и завишена регулация на Insuline:
Патентована формула от въглехидрати без захар обогатена с Inulin, възстановява мускулния гликоген и доставя аминокиселини и хранителни вещества в мускулните клетки, докато кръвния поток е все още повишен след тренировка. Повишава действието на Insuline върху пропускливостта на клетъчниата мембрана.
GFH комплекс:
Възбужда клетъчните анаболни процеси след тренировка. Taurine и електролити са добавени за поддържане на мускулите в анаболно състояние колкото е възможно по-дълго време. Предотвратява крампите и болката от мускулната треска.

Доза: 3 мерителни лъжици
Опаковка: 1352 g. (20 дози)
Употреба: 1 доза с 700мл. студена вода веднага след тренировка.
!!! СУПЕР ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЗА СЛЕД ЦЕЛИ 20 МАКСИМАЛНО ИЗТОЩИТЕЛНИ ТРЕНИРОВКИ !!!

Хранителна стойност
Калории                        185
Калории от мазнини            5
Мазнини                        0,5 g
Наситени мазнини              0 g
Холестерол                      0,5 mg
Въглехидрати                  25 g
Фибри                            1 g
Захар                            0 g
Протеин                          20 g
Калций                          115 mg
Натрий                          79 mg
Калий                            71 mg
Golden ProteinТМ Комплекс:  25,000 mg.
Частично хидролизиран суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, LeuciGenTM (5000 mg комплекс от L-левцин и Aminogen®)
Golden CarbТМ Комплекс:      26,000 mg.
CoRi CarbTM (комплекс от царевични и оризови бързи въглехидрати), Инулин и Carbogen®
GFHТМ Комплекс:              9,000 mg.
L-Таурин, L-Фенилаланин, Бетаин Анхидрус, Дикалций Фосфат, Калиев Глюконат, Натриев Хлорид и K-RALA

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:28.

CL

11.02.08
14:42

Yellow nEuphoria Gen 2 ™
Матрица за енергия и еуфория

Повишава енергията и издръжливостта
Понижава стреса и умората
Оптимизира мозъчната дейност
Повишава настроението
Създава чувство на задоволство
Повишава натурално ендорфина и либидото

Използва изцяло натурални екстракти с доказано действие за стимулация на централната и периферна нервна система и стимулира производството на ендорфин.
nEuphoria комплекс:
Този комплекс стимулира, оптимизира и подържа цялата нервна система с помоща на силни екстракти от различни билки. Acacia Rigidula съдържа естествени алкалоиди, които допринасят за отделяне на енергия, създават приятни чувства и усилва ефектите от действието на nEuphoria. Тези алкалоиди имат силен ефект колкото на амфетамините без никакви странични ефекти. Synephrine е екстракт от растение с ефект подобен на кофеин и ефедрин, но няма техните странични ефекти. Isobutyryl Thiamine Disulfide използва се от години като ноотропик да потиска чувството на безпокойство, намаля стреса и стимулира доброто настроение.
cRush Complex:
Втория комплекс стимулира основно настроението, допълва първия и също използва мощни билкови екстракти. Nymphaea Caerulea и Rhizoma Corydalis Yanhusuo са билки използвани от древността за повишаване на настроението, стимулация дейността на мозъка, повишаване на концентрацията и спокойствието без да засягат серотонина, не изчерпват запасите от моноамин и не блокират GABA рецепторите. Humulus lupulus съ-държа алкалоид наречен Lupulinum, който има успокояващ ефект. Nepeta Cateria и екстракт от семената на Griffonia се използват от векове за успокояване при стрес и повишаване на концентрцията. Bioperine специално разработен и патентован екстракт от компанията Sabinsa Corporation за повишаване  биоустойчивостта и усвояването на съставките.

Доза: 3 капсули
Опаковка: 90 капсули
Употреба: 1-3 капсули преди активни действия само в тренировъчни или работни дни и при нужда от енергия. При поява на повишено кръвно налягане, виене на свят или други необичайни явления, спрете и се консултирайте с лекар.

Хранителна стойност
nEuphoriaТМ Комплекс:      1000 mg.

Акация Ригидула, Изобутил-Тиамин дисулфат, екстракт от Цитрус Аурантиум (60% Синепринови алкалоиди)
cRushТМ Комплекс:        1100 mg.
Екстракт от Нимфея Каерулеа, Ризома Коридалис Янхусуо 200 mg., Хумулус Лупулус, Непета Катериа, Грифония, Биопирин

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.11.08 07:24.

Д-

11.02.08
15:08

Г-н  Klaft стъпи и на БГ пазара :) Браво, хубава фирма с добри условия за работа в САЩ.

CL

11.02.08
15:09

Добър човек! Как да му устоиш на предложението:)

11.02.08
16:30

здравейте! радвам се, че още една, доказала себе си фирма, стъпва на нашия пазар.
имам въпрос - BLUE-UP става ли за PCT?
естествено, че терапията няма да е само с този продукт
благодаря Ви предварително

CL

11.02.08
16:53

Пробваха го няколко познати, които не са спирали със шприцовете и останаха доволно изненандани от ефекта. Комбинирах им го с Green Bulge и White Blood

FZ

11.02.08
16:55

Ееее..... браво още една перфектна фирма за суплементи ще може да се пазарува  от фитнес залите и магазините за хр. добавки още веднъж БРАВО  :coolsmile:

11.02.08
17:46

Пил съм White Blood & Green Bulge , Много добри!
edit : леле забравих , и Red Acid Gen 1 съм пил :)  и той е мн добър но вече го няма :( .

Мнението беше редактирано от GH0$T на 11.02.08 18:24.

Ееее доживях и аз тази фирма да я видя в БГ официално! Пил съм white blood, green bulge, същия сесамин и Red Aced Gen2. От всичко без последното съм много доволен. Последното според мен е издънка, да не говорим спрямо първата версия, но така са нещата...

Според мен ще ви потръгне бизнеса :) Цените също не са лоши :)

11.02.08
19:02

Ради .... не знам дали си чел ,но Red Acid 2 ставал чуден с 200-300мг кофеин и още нещо :P .Самия @pu12en12g го споменаваше в няколко теми в бб.ком
И аз не съм доволен от 2та генерация, да видим дали ще има 3та.
Иначе доволен от:
White Blood
Green Bulge
Sesamin
Red Acid Gen1
Blue Up
и
Yellow Neuphoria- много добър ефект има върху мен.
Чакам още нещо тяхно да ми пристигне скоро.

11.02.08
19:25

Сподели какво чакаш :P .

казано от emzo на 11.02.08, 19:02:

Ради .... не знам дали си чел ,но Red Acid 2 ставал чуден с 200-300мг кофеин и още нещо :P .Самия @pu12en12g го споменаваше в няколко теми в бб.ком
И аз не съм доволен от 2та генерация, да видим дали ще има 3та.
Иначе доволен от:
White Blood
Green Bulge
Sesamin
Red Acid Gen1
Blue Up
и
Yellow Neuphoria- много добър ефект има върху мен.
Чакам още нещо тяхно да ми пристигне скоро.

Емо, ти доста си разширил кръга, а :)
Неуфорията мислех че е възможно най-безсмислената добавка, която може да се измисли - смисъл добавка за настроение (до колкото си спомням) хех

Ама това “още нещо” ако започва с Е не ми го хвали... иначе още имам 70 хапа по 200мг кофеин в шкафа :)
———
като направиш няколко седмици с много малко въглехидрати и неуфорията върши чудеса
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 11.02.08 20:48.

FZ

13.02.08
17:01

казано от Controlled Labs на 11.02.08, 07:08:

Здравейте,
Нашата фирма KVM Nutrition ЕООД представлява Controlled Labs за България.
Складът ни се намира в София, но работим по въпроса
с дистрибуторите в големите градове. Можем да правим доставки
в цялата страна чрез Еконт експрес.
За контакти и поръчки +359 (0) 888 373 152 или kvmnutrition@gmail.com
По-нататък ще опишем състава и действието на всеки един продукт.
В момента подготвяме и каталог, който ще излезе много скоро, а след това и сайт.
За сега Ви представяме продуктите и цените, като се стремим да доближим максимално продажните цени в USA!
Black Hole™ - 90 капсули (30 дози) - 85 лева
Blue Up™/ Blue Up™ Stimulant-Free - 60 капсули (30 дози) - 60 лева
GlycerGrow™ - 1000 g. (120 дози) - 85 лева
Green Bulge™ - 150 капсули (30 дози) - 70 лева
Green MAGnitude™ - 420 g. (40 дози) - 75 лева (няма в наличност)
Green MAGnitude™ - 835 g. (80 дози) - 110 лева
Purple Wraath™ - 480 g. (45 дози) - 100 лева (няма в наличност)
Purple Wraath™ - 954 g. (90 дози) - 150 лева
Red Acid GEN 2™ - 120 капсули (60 дози) - 80 лева
SesaGlow™ - 180 капсули (180 дози) - 86 лева
Orange Triad™ - 270 капсули (45 дози) - 86 лева
White Blood™ - 90 капсули (30 дози) - 75 лева
White Flood™ - 274 g. (25 дози) - 75 лева
White Flood™ - 549 g. (50 дози) - 120 лева
Golden FinisH™ - 1352 g. (20 дози) - 120 лева (няма в наличност)
Yellow nEuphoria Gen 2 ™ - 90 капсули (30 дози) - 85 лева

браво , браво перфектно работещи суплементи на на много добри цени  :coolsmile:

13.02.08
17:35

Супер, не вярвах, че ще дойдат в България. Междудругото гледах преди време(сега не остава време) в бб.ком, че имаше техни известни комбота, които се продават заедно и излизат по ефтино. Е то сигурно още си се продават, но въпроса ми е дали и вие ще пуснете такива промоции тук ? А иначе много добри цени сте постигнали, надявам се както казахте да се доближават все повече до американските.

Мнението беше редактирано от difference на 13.02.08 17:35.

CL

13.02.08
20:37

И ние се надяваме на споразумения за безмитен внос между България и САЩ и тогава цените ще са по-ниски и от техните, но за сега уви. А за комбота също сме мислили, но си е скъпичко все пак. В каталога са посочени стаковете и може би ще имат пакетна цена.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 13.02.08 20:41.

14.02.08
15:33

Хубаво е, че продуктите на една от най-яките фирми може да се копуват с левчета. Като гледам и цените са ви добри. Когато решите за пакетните цени на стаковете ще ги обявите ли?

CL

22.02.08
12:45

Благодарим на всички за топлите думи. Радваме се, че сте доволни от действието на продуктите. Тук е мястото да споменем, че Purple Wraath е на първо място в класацията за най-продаван аминокиселинен комплекс на Bodybuilding.com. Надяваме се продукта да се наложи и тук в Булгария.

22.02.08
15:23

Е да, вярно е хубав. Нали се знае стака White Flood pre , Purple Wraath during, Green Mag after, Orange Triad :D Btw, цените са добри, но все пак, ако стандарта се повиши и заплатите се вдигнат, може би много повече хора ще си позволяват да отделят всеки месец пари за хубави добавки. А и незнам защо, но си мисля, че дори и митата с Америка да отпаднат, добавките няма да паднат толкова драстично и повечето фирми ще правят някакви спекули(надявам се да греша и дано добавките в България да струват след време колкото и в Америка :) ).

Мнението беше редактирано от difference на 22.02.08 15:26.

LA

22.02.08
16:23

дори и да падне митото,ще се плаща ДДС за големи поръчки и пак няма да се смъкнат цените. няма вариант как в България добавките да са на цената в Щатите, по простата причина,че там се произвеждат,а ние ги внасяме. Провери колко струва случайно българско сирене в Австрия и ще ти стане ясно защо е така.

CL

22.02.08
18:36

Цените са въпрос на фирмена политика. Можете да видите сайта на производителя и да ги сравните. Нашите са фиксирани към малко по-висок курс на долара, защото е непостоянен и трябва да сменяме цената на всеки 2-3 дена :( А за скъпи, немисля. Всеки който иска да приема качествени препарати ще намери начин да го направи. Лошото е,че от лятото хората взеха да обедняват.

22.02.08
19:03

Lawrence, не го приемай точно. Малко образно го казах(в смисъл, да то е ясно, че българите сме вносители и ...) .

23.02.08
10:21

Аз искам да попитам дали се продават вече някъде продуктите и ако не кога?

23.02.08
15:00

Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери.

CL

24.02.08
08:36

казано от 4oKuTo на 23.02.08, 15:00:

Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери.

Препоръчваме ти да пробваш White Blood + Green Bulge + Blue Up (само ако си над 18 години). Креатина и аргининина в тях са естерифицирани и имат много по-добра усвояемост и устойчивост, което води до много добър резултат. Ако гледаш икономическата страна, тези продукти които си избрал излизат по-евтини и за по-дълъг период. Изборът си е твой, но и в двата случая - успех!

CL

24.02.08
08:41

казано от Z@ki на 23.02.08, 10:21:

Аз искам да попитам дали се продават вече някъде продуктите и ако не кога?

Ще обявяваме магазините и залите в които можете да намерите продуктите на Controlled Labs тук. За сега можете да ги закупите от нас, като се обадите на телефона посочен в презентацията. На 26 този месец излизат от печат каталозите ни и започваме разпространение.

06.03.08
15:09

Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.03.08 15:10.

07.03.08
12:06

казано от 4oKuTo на 06.03.08, 15:09:

Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!!

Много добре описано! Аз имам усещането че ще се пръсна след тренировка, само че използвам White Blood и Green Bulge. Съвсем скоро ще пробвам твоя стак + още няколко неща наистина взривоопасни.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.03.08 12:07.

FU

08.03.08
06:17

Продават ли се в Пловдив продуктите ви?

CL

10.03.08
13:13

казано от fullpump на 08.03.08, 06:17:

В Пловдив водим преговори с едни доста известни хора от града. Надяваме се до края на седмицата да стигнем до споразумение.

13.03.08
19:08

казано от fullpump на 08.03.08, 06:17:

Обади се по телефона, който са дали и пичовете ще ти го изпратят по куриер.

CL

25.03.08
18:49

Purple Wraath има вече нов по-освежаващ вкус на лимон.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.04.08 10:41.

26.03.08
14:36

Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса  &  Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.

CL

26.03.08
17:19

казано от AlStyle на 26.03.08, 14:36:

Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса  &  Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.

Предназначението им е едно и също - сила и маса. Ще Ви обясня действието на всеки един продукт:

В Green Bulge се използва Creatine Etil Ester(CEE). CEE е най-ефективния креатин на пазара за момента и много от водещите фирми го използват в своите продукти. Получава се при свързване на креатин монохидрат с естер, а естера се получава при реакция м/у карбоксилинова киселина и алкохол. Естерифицирания креатин на капсули е много добър избор защото е предпазен от разграждане в стомашно-чревния тракт и достига неувреден до диоденума(горната една трета от тънките черва), където се абсорбира от организма и с минимална доза от около 3 грама на ден постигаш резултати по-големи от обичайната 10 грамова дневна доза на Монохидрата. В Green Bulge CEE е комбинирана с Magnesium Creatine Chelat (MCC), тази форма на креатина привлича голямо количество водата в клетъчното и междуклетъчното пространство, а това води до по-качествен протеинов синтез и по-обемена и “напомпена” визия и значително повишава силата само след 2 седмици употреба. Тази комбинация м/у CEE и MCC дава отлични резултати при хора, които не могат да усвояват креатин монохидрат или “подпухват” от задържаната от него вода. За по-добър ефект са добавени Taurine Ethyl Ester (TEE) и Arginine Ethyl Ester (AEE) за да повишат ефекта на “напомпване” и нивата на азотния оксид. Комбинацията между креатин и азотен оксид повишава силата, синтеза на протеина и напомпването. Включени са и ключови антиоксиданти за да прочистват свободните радикали, които може да създадът проблем при приемането на креатин и стимулатори на азотния оксид и регулират нормалната инсулинова функция. Тва са 4-hydroxyisoleucine и K-RALA.

При Green MAGnitude се комбинира Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (DiCM). DiCM е креатин свързан с Ябълчна киселина. Двата вида креатини имат голямо значение за анаеробната и аеробната тренировка и са важни за производството и възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Тази ключова комбинация има кислородо ограничаващ ефект и оптимизира функцията на митохондриите за директно и индиректно повишаване на енергията по време на тренировка или кардио. Прибавен е и Betaine Anhydrous за да неутрализира действието на млечната киселина и повишава консумацията на кислород за пълно изгаряне на мазнините и използването им като енергиен източник. Taurine и Tyrosine имат широк спектър от физиологични и метаболични функции и са добавени за повишаване на растежа, антиоксидацията и ергономичността. Tyrosine има същия ефект върху телесните процеси както Arginine. Тази формула е на прах което създава известни неудобстства, но пък е с отличен вкус.

Както се вижда от написаното до тук продуктите се различават по една две съставки, но с голямо значение от към ефект. По-добрия вариант според мен е Green Bulge защото се използват много по-модерни технологии при съставките му, удобен е за пренос и употреба, има невероятен ефект, но е излиза по-скъп (30 дози за 70 лв.) Green MAGnitude е същно много мощна формула, но използва малко по-стари технологии. Неудобството при него идва от това, че е на прах и винаги трабва да имаш под ръка шейкър и вода. Икономически, обаче е много по-изгоден от другия (80 дози за 110 лв т.е по около 40 лв. на месец)
Хубавото и при двата, че използват стимулатори на азотен оксид и вазодилация и може да се ползват напълно самостоятелно.

В зависимост от целите си и възможностите си можеш да си избереш продукта. Успех!

28.03.08
18:03

Controlled Labs  изключително много ти благодаря за дадената информация.И още едно нещо искам да попитам вече си реших че ще си взема Green Bulge (това ще бъде скоро , защото сега почивам от предния креатин), но съм от Пловдив и нз как да си поръчам...би ли ми пояснил как ще стане това с поръчката и ако поръчам онлайн колко ще ми е доставката.Благодаря ти пак.

29.03.08
13:11

Колко струва доставката?

CL

29.03.08
17:48

За всички които ги интересува доставката да погледнат тук http://www.city-express.com/drugi.html.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 29.03.08 17:50.

DO

31.03.08
16:16

Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?

CL

01.04.08
19:25

казано от Dobrugata на 31.03.08, 16:16:

Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?

Бихте ли ни дали някакви по-точни данни като тегло, от колко време и колко пъти в седмицата тренирате, нещо за храната която приемате, каква ви е целта (маса, релеф) и тн.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:26.

DO

01.04.08
19:27

16 г. тренирам 4 месеца,3 пъти в седмицата. Цел - маса (мускулна :)

CL

01.04.08
19:36

Съобразно вашия стаж в залата бих ви препоръчал да наблегнете на храната, чист протеин и комплексни витамини. Продуктите на Controlled Labs са насочени към хора над 18 години и със стаж в залата над 1 година. За сега мога да ви препоръчам единствено Orange Triad. Съжалявам, че немога да удовлетворя искането ви но здравето ви е по-важно в момента. Успех!

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 01.04.08 19:38.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1