Controlled Labs
|
|
14.02.2008, 19:38
Хубаво е, че продуктите на една от най-яките фирми може да се копуват с левчета. Като гледам и цените са ви добри. Когато решите за пакетните цени на стаковете ще ги обявите ли? С “Фармахим” - непобедим! |
|
|
22.02.2008, 16:50
Благодарим на всички за топлите думи. Радваме се, че сте доволни от действието на продуктите. Тук е мястото да споменем, че Purple Wraath е на първо място в класацията за най-продаван аминокиселинен комплекс на Bodybuilding.com. Надяваме се продукта да се наложи и тук в Булгария. Controlled Labs
|
|
|
22.02.2008, 19:28
Е да, вярно е хубав. Нали се знае стака White Flood pre , Purple Wraath during, Green Mag after, Orange Triad :D Btw, цените са добри, но все пак, ако стандарта се повиши и заплатите се вдигнат, може би много повече хора ще си позволяват да отделят всеки месец пари за хубави добавки. А и незнам защо, но си мисля, че дори и митата с Америка да отпаднат, добавките няма да паднат толкова драстично и повечето фирми ще правят някакви спекули(надявам се да греша и дано добавките в България да струват след време колкото и в Америка “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
22.02.2008, 20:28
дори и да падне митото,ще се плаща ДДС за големи поръчки и пак няма да се смъкнат цените. няма вариант как в България добавките да са на цената в Щатите, по простата причина,че там се произвеждат,а ние ги внасяме. Провери колко струва случайно българско сирене в Австрия и ще ти стане ясно защо е така. |
|
|
|
22.02.2008, 22:41
Цените са въпрос на фирмена политика. Можете да видите сайта на производителя и да ги сравните. Нашите са фиксирани към малко по-висок курс на долара, защото е непостоянен и трябва да сменяме цената на всеки 2-3 дена :( А за скъпи, немисля. Всеки който иска да приема качествени препарати ще намери начин да го направи. Лошото е,че от лятото хората взеха да обедняват. Controlled Labs
|
|
|
22.02.2008, 23:08
Lawrence, не го приемай точно. Малко образно го казах(в смисъл, да то е ясно, че българите сме вносители и ...) . “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
23.02.2008, 14:26
Аз искам да попитам дали се продават вече някъде продуктите и ако не кога? С “Фармахим” - непобедим! |
|
23.02.2008, 19:05
Дано положителните отзиви за White Flood+GreenMag не са преувеличени.Лично аз не вярвам,че ефектът ще е постоянно на добро ниво през 2-та месеца,в които мисля да ги пробвам,но все пак скоро ще се провери. Currently cutting |
|
|
|
24.02.2008, 12:41
Препоръчваме ти да пробваш White Blood + Green Bulge + Blue Up (само ако си над 18 години). Креатина и аргининина в тях са естерифицирани и имат много по-добра усвояемост и устойчивост, което води до много добър резултат. Ако гледаш икономическата страна, тези продукти които си избрал излизат по-евтини и за по-дълъг период. Изборът си е твой, но и в двата случая - успех! Controlled Labs
|
|
|
24.02.2008, 12:46
Ще обявяваме магазините и залите в които можете да намерите продуктите на Controlled Labs тук. За сега можете да ги закупите от нас, като се обадите на телефона посочен в презентацията. На 26 този месец излизат от печат каталозите ни и започваме разпространение. Controlled Labs
|
|
|
01.03.2008, 10:32
КЪДЕ СЕ ПРОДАВАТ ПРОДУКТИ НА CONTROLLED LABS
ON-LINE
Controlled Labs
|
|
06.03.2008, 19:14
Спокойно може да напишете,че White flood стига за 100 тренировки.Поне при някои хора.2 scoops за мен бяха твърде много,но с 1 си взривих първо ръцете,а после и гърба.Американците пишат hands down,а аз ще кажа ЕВАЛА на Controlled Labs!!! Currently cutting |
|
|
|
07.03.2008, 16:11
Много добре описано! Аз имам усещането че ще се пръсна след тренировка, само че използвам White Blood и Green Bulge. Съвсем скоро ще пробвам твоя стак + още няколко неща наистина взривоопасни. С “Фармахим” - непобедим! |
|
08.03.2008, 10:22
Продават ли се в Пловдив продуктите ви? |
|
|
|
10.03.2008, 17:18
В Пловдив водим преговори с едни доста известни хора от града. Надяваме се до края на седмицата да стигнем до споразумение. Controlled Labs
|