Controlled Labs

Дата: 23.02.2005
13.03.2008, 21:08
fullpump - 08.03.2008, 08:17

Продават ли се в Пловдив продуктите ви?

Обади се по телефона, който са дали и пичовете ще ти го изпратят по куриер.

С “Фармахим“ - непобедим!

Дата: 11.02.2008
25.03.2008, 20:49

Purple Wraath има вече нов по-освежаващ вкус на лимон.

Controlled Labs
Winning The War Against Genetics
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery

Дата: 07.10.2007
26.03.2008, 16:36

Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса  &  Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.

26.03.2008, 19:19
AlStyle - 26.03.2008, 16:36

Здравейте...Искам да ви попитам кой от двата прогукта е по-добър и защо.Продуктите са : Green Bulge™ Креатинова матрица за сила и маса  &  Green MAGnitude™ Креатинова матрица за растеж ? Благодаря ви предварително.

Предназначението им е едно и също - сила и маса. Ще Ви обясня действието на всеки един продукт:

В Green Bulge се използва Creatine Etil Ester(CEE). CEE е най-ефективния креатин на пазара за момента и много от водещите фирми го използват в своите продукти. Получава се при свързване на креатин монохидрат с естер, а естера се получава при реакция м/у карбоксилинова киселина и алкохол. Естерифицирания креатин на капсули е много добър избор защото е предпазен от разграждане в стомашно-чревния тракт и достига неувреден до диоденума(горната една трета от тънките черва), където се абсорбира от организма и с минимална доза от около 3 грама на ден постигаш резултати по-големи от обичайната 10 грамова дневна доза на Монохидрата. В Green Bulge CEE е комбинирана с Magnesium Creatine Chelat (MCC), тази форма на креатина привлича голямо количество водата в клетъчното и междуклетъчното пространство, а това води до по-качествен протеинов синтез и по-обемена и “напомпена” визия и значително повишава силата само след 2 седмици употреба. Тази комбинация м/у CEE и MCC дава отлични резултати при хора, които не могат да усвояват креатин монохидрат или “подпухват” от задържаната от него вода. За по-добър ефект са добавени Taurine Ethyl Ester (TEE) и Arginine Ethyl Ester (AEE) за да повишат ефекта на “напомпване” и нивата на азотния оксид. Комбинацията между креатин и азотен оксид повишава силата, синтеза на протеина и напомпването. Включени са и ключови антиоксиданти за да прочистват свободните радикали, които може да създадът проблем при приемането на креатин и стимулатори на азотния оксид и регулират нормалната инсулинова функция. Тва са 4-hydroxyisoleucine и K-RALA.

При Green MAGnitude се комбинира Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (DiCM). DiCM е креатин свързан с Ябълчна киселина. Двата вида креатини имат голямо значение за анаеробната и аеробната тренировка и са важни за производството и възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Тази ключова комбинация има кислородо ограничаващ ефект и оптимизира функцията на митохондриите за директно и индиректно повишаване на енергията по време на тренировка или кардио. Прибавен е и Betaine Anhydrous за да неутрализира действието на млечната киселина и повишава консумацията на кислород за пълно изгаряне на мазнините и използването им като енергиен източник. Taurine и Tyrosine имат широк спектър от физиологични и метаболични функции и са добавени за повишаване на растежа, антиоксидацията и ергономичността. Tyrosine има същия ефект върху телесните процеси както Arginine. Тази формула е на прах което създава известни неудобстства, но пък е с отличен вкус.

Както се вижда от написаното до тук продуктите се различават по една две съставки, но с голямо значение от към ефект. По-добрия вариант според мен е Green Bulge защото се използват много по-модерни технологии при съставките му, удобен е за пренос и употреба, има невероятен ефект, но е излиза по-скъп (30 дози за 70 лв.) Green MAGnitude е същно много мощна формула, но използва малко по-стари технологии. Неудобството при него идва от това, че е на прах и винаги трабва да имаш под ръка шейкър и вода. Икономически, обаче е много по-изгоден от другия (80 дози за 110 лв т.е по около 40 лв. на месец)
Хубавото и при двата, че използват стимулатори на азотен оксид и вазодилация и може да се ползват напълно самостоятелно.

В зависимост от целите си и възможностите си можеш да си избереш продукта. Успех!

Controlled Labs
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery

Дата: 07.10.2007
28.03.2008, 20:03

Controlled Labs  изключително много ти благодаря за дадената информация.И още едно нещо искам да попитам вече си реших че ще си взема Green Bulge (това ще бъде скоро , защото сега почивам от предния креатин), но съм от Пловдив и нз как да си поръчам...би ли ми пояснил как ще стане това с поръчката и ако поръчам онлайн колко ще ми е доставката.Благодаря ти пак.

Дата: 24.01.2008
От: София
29.03.2008, 15:11

Колко струва доставката?

29.03.2008, 19:48

За всички които ги интересува доставката да погледнат тук http://www.city-express.com/drugi.html.

Controlled Labs
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery

Дата: 31.03.2008
31.03.2008, 18:16

Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?

01.04.2008, 21:25
Dobrugata - 31.03.2008, 18:16

Здравейте,може ли да ми предложите някаква комбинация от ваши продукти подходящи за 16 годишен?

Бихте ли ни дали някакви по-точни данни като тегло, от колко време и колко пъти в седмицата тренирате, нещо за храната която приемате, каква ви е целта (маса, релеф) и тн.

Controlled Labs
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery

Дата: 31.03.2008
01.04.2008, 21:27

16 г. тренирам 4 месеца,3 пъти в седмицата. Цел - маса (мускулна smile

01.04.2008, 21:36

Съобразно вашия стаж в залата бих ви препоръчал да наблегнете на храната, чист протеин и комплексни витамини. Продуктите на Controlled Labs са насочени към хора над 18 години и със стаж в залата над 1 година. За сега мога да ви препоръчам единствено Orange Triad. Съжалявам, че немога да удовлетворя искането ви но здравето ви е по-важно в момента. Успех!

Controlled Labs
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery

Дата: 18.11.2004
От: Варна
04.04.2008, 18:55

Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути  заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?

Пърдя във фитнеса!

04.04.2008, 19:08
vatchev - 04.04.2008, 18:55

Имам намерение да комбинирам Green MAGnitude+White Flood + Orange Triad и имам няколко въпроса.
1.Как да пия MAGnitude и Flood?ДО колкото разбрах-30 минути  заедно преди тренировка,но не разбх в нетренировъчни дни трябва ли и как се пият?
2.Orange Triad-а до колкото знам са силни витамини,трябва ли да правя почивка от тях и колко дълга да е тя?Мога ли примерно на 3-4 седмциа да почина 1 седмциа и пак да ги продължа?
3.Мога ли плюс тези продукти да пия Глутамин?Ще има ли някакви отрицателни ефекти?
И някакви други насоки да ми дадете ако има нужда..?

В трениривъчни дни:
Green MAGnitude + White Flood - 30-60 минути преди тренировка
Почивни дни:
Green MAGnitude - в същия времеви диапазон както в тренировъчен ден
White Flood - не се приема.

Orange Triad могад да се приемат целогодишнио без прекъсване. По ваше желание може да правите почивки на 2-3 месеца за по 2 седмици.
Глутамина винаги е добре да се приема и е едно отлично допълнение към комбинацията, която сте избрали.
Допълнително приемайте преди и след тренировка по една доза суроватъчен протеин или BCAA.
Успех в тренировките! Ако имате други въпроси на разположение съм.

Controlled Labs
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery

Дата: 23.02.2005
07.04.2008, 12:41

Нека да се придържаме към темата !
emzo

Тук трябваше да има една снимка, но Emzo ме отряза!

С “Фармахим“ - непобедим!

12.04.2008, 09:37

Вече можете да намерите продуктите и във Варна, а скоро и в други градове.

Controlled Labs
Контакти и поръчки:
+359 888 373 152

gallery