Дневника на Mr.Pump

Дата: 11.09.2007
От: България, Кърджали Сити
11.02.2008, 23:47

цтцтц не си заслужава

Всяка държава си има мафия, но само в България мафията си има държава...

Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, не гледай, а иди да помогнеш на мечката...

Моят Дневник

12.02.2008, 21:37

И така реших да попълвам дневника си ... докато ми омръзне raspberry
Днес 12 Февруари Вторник - Крака + Корем
Станах в 9 без 15
В 9 и 5 започнах да загрявам разтягам стави мускули...
Крака
3 серии бедрено разтягане(машина) 15,12,10повторения с прилична тежест wink
3 серии клекове  12,10,8 повторения с по 50,70,90кг
3 серии лег-преса 12,10,8п. с тежест над 150
4 серии бедрено сгъване с 1 крак 12,10,8,6 с 30,30,35,40кг. на машина от стоеж
за прасец повдигане на Хакен-машина
3 серии 60,100,120 с по 30,20,10 кг.
Корем Общо 12 серии 3упр.
4с коремни преси - 30-40повторения
4с повдигания от вис 30-40 повторения
4с за косите мускули с бързи извъртания встрани на уреда за коремните преси 30-40 секунди
П.С. Тренировката ми е на интервали, интензивна.Неска ми излезна 45 минутки smile

И ето какво си похапвах днес:
10:05 3 яйца М(сурови), 50-60гр мюсли в 200-250мл прясно мляко + сок от 1 портокал + 1 лъжица мед
12:30 130гр.Риба тон(консерва,кълцана), 120гр. телешко (варено, от буркан,домашно), резен кашкавал,сирене + 1 червена печена чушка+около 2-4 лъжици зелен фасул(от буркан,парен,домашен)
13:00 Любимите ми фъстъчки 50-60гр.
16:00(в училище) 120-130гр. кашкавал + 1 яйце L(сурово) + 30-40гр. луканка + 1 малка ябълка (жълта,около 50-60гр)
19:30(вкъщи) 200гр филе от сьомга на тиган, 1 банан, чаена лъжичка мед, глътка прясно мляко
20:30 50гр същата сьомга + гарнитурка зелен фасул(20-30гр)
23:00-23:30 се очаква да си легна.

*Забележка - май тележкото трябваше на 1вото хранене да го изям, но се почувствах много сит и реших да не затруднявам храносмилането. Дано съм усвоил всичко на 2рото...
*На ден пия около 4-5-6 литра вода.
*В училище не се сдържах и изпих в барчето 1кока-кола лайт. Ако ми кажете колко е гликемичния индекс ще е добре.
*Трябва ли да ям и нещо час два преди лягане ??? За да губя по малко маса докато спя, не че ми е малко ама ... question
*Колкото и да не ви се вярва кашкавала, ябълката и луканката си ги носех в якето от вкъщи хаха.Така правя от няколко месеца. За яйцето ходя до близкия магазин.На практика в училище нямам много разходи. smile Зимайте си храна от вкъщи и ще спестявате средно около 2-3-4 лева само от престоя ви в училище raspberry wink

Утре в стола има рибка...мммм...но утре подробностите wink

Друго друго... Еми стига толкоз, но явно няма много интерес ако съдя по 1вия ден.Но смятам да го попълвам до края на седмицата поне. smile
До Утре

Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, не гледай, а иди да помогнеш на мечката...

Моят Дневник

Дата: 28.04.2005
От: София, България
13.02.2008, 11:36

Повече от прилични данни за 16 г. И аз тренирам като теб сутрин. Понякога тренирам на гладно, но на мен целта ми е да свалям, ако исках да кача, щях да се постарая в 7:30 - 8:00 да хапна нещо малко преди тренировка ... да кажем мляко, яйца, бананче ... е аз по-скоро бих изпил един гейнър, но ти казваш, че не вземаш добавки wink Не си написал целта си ... НВД за сваляне и за поддържане е добре ... ако това ти е целта. Ако искаш да качиш ... аз бих се спрял на друга диета. Като чета програмата ти, явно поддържаш тегло и форма.

За кока-кола лайт ... тя няма въглехидрати и калории за да говорим за гликемичен индекс. Там реално има само изкуствен подсладител и кофеин (от Гуарана мисля). Няма калории, няма гликемичен индекс smile

Поздрави и успех с намирането на зала за бокс!

Важните неща в живота не се виждат с очите, а със сърцето.“ - Антоан Дьо Сент Екзюпери
>> Тренировъчен Блог <<

Дата: 17.02.2004
От: Морето
13.02.2008, 12:22

При положение, че яйцата си ги купуваш от магазин - не ги консумирай сурови. Предварително си ги свари у вас и си ги носи в училище.

Impossible is nothing

13.02.2008, 20:18

*Целта ми е ЗДРАВЕ и ПЕРФЕКТНО ТЯЛО. Значи все пак кола лайт може да пия отвреме навреме(1 път месечно).Иначе както виждаж НВД ми е с доста мазнини и мисля, че мога да си качвам спокойно маса. Смятам да я водя поне още 3 месеца, след което да мина на по-олекотен режим. Този е много здравословен и ми харесва много засега. Отностно добавки - НЕ БЛАГОДАРЯ...
Мерси все пак за вниманието и успех в свалянето на килцата wink

*Не разбрах, защо немога да ям яйцата сурови. Дай по съществена причина да ги варя, щот и без тва всеки в училище ме гледа в недоумение, че ям кашкавал, меса и др а ся остава и яйца да зема да беля ..... За тях нормалното е ХАМБУРГЕР със салам тип
“кучешка радост“, 20-30гр кашкавалец, огромна питка, и ако имат касмет малко домат и краставица.А отгоре на всичко това добавяме малко маьонеза и кетчуп и после що младежта затлъстява...Тъпчат се с тестени изделия и чакат да са здрави ...

Та по същество smile
Днес станах в 9 без 15.В 9 вече бях в залата. smile
Неска прайх  Рамо + Трапец + Предмишница
Супер тренировка стана. Ако някой изка да разбере подробностите, ще напиша(но ся ме марзи нещо raspberry )

Хапнах си доволно.....
10:00 3 яйца(сурови), 50-60гр мюсли в 100мл кисело мляко + сок от 1 портокал + 1суп лъжица мед
12:00 200гр. телешко(варено от буркан) 10гр. боб + Сиренце мъничко + 100 прясно мляко
13:00 40-50гр. фъстъчки + 50грамова ябълка + 100мл прясно мляко
16:00 около 250-300 гр скумрия на скара + 1 ябълка(50гр. жълта)
17:00 около 200-250гр. Свински пушен врат
19:30 1 банан
20:30 150-200гр. скумрия + гарнитура(50гр.зелен фасул+20гр.обикновен едър) + резен краве сирене
23:30 някаде се очаква да си легна

Това е за днес. Доволен съм много от себе си. Имах 6 по физкултура cool smirk и затова хапнах тоя свински врат, понеже бях доста активен в час....

Моят Дневник

Дата: 26.12.2007
13.02.2008, 20:23
hridi - 13.02.2008, 11:36

Повече от прилични данни за 16 г. И аз тренирам като теб сутрин. Понякога тренирам на гладно, но на мен целта ми е да свалям, ако исках да кача, щях да се постарая в 7:30 - 8:00 да хапна нещо малко преди тренировка ... да кажем мляко, яйца, бананче ... е аз по-скоро бих изпил един гейнър, но ти казваш, че не вземаш добавки wink Не си написал целта си ... НВД за сваляне и за поддържане е добре ... ако това ти е целта. Ако искаш да качиш ... аз бих се спрял на друга диета. Като чета програмата ти, явно поддържаш тегло и форма.

За кока-кола лайт ... тя няма въглехидрати и калории за да говорим за гликемичен индекс. Там реално има само изкуствен подсладител и кофеин (от Гуарана мисля). Няма калории, няма гликемичен индекс smile

Поздрави и успех с намирането на зала за бокс!

Тва  че Нвдто не  било добре за качване кои те излага ???

ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!!

Дата: 18.11.2004
От: Варна
13.02.2008, 20:28
Wrestling_pro - 13.02.2008, 20:23

Нима искаш да кажеш,че с Ниско Въглехидратна Диета http://www.bb-team.org/articles/907/  можеш да качиш мускулна маса?

Пърдя във фитнеса!

Дата: 05.09.2004
От: София
13.02.2008, 20:31

Може разбира се, няма причини да не може.

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

13.02.2008, 21:20

Ми да  тука  ся всички ще ме атакуват че инсулина бил много нисък ама  не  е баш така  тои е достатачен за  изграждане на мусколи  а инсулина  (високия  )  влияе на изграждането на мазнините повече отколкото на изграждането на мусколите !!Въпроса е да си на + калории !!!

ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!!

Дата: 17.07.2006
13.02.2008, 21:39
vatchev - 13.02.2008, 20:28
Wrestling_pro - 13.02.2008, 20:23

Нима искаш да кажеш,че с Ниско Въглехидратна Диета http://www.bb-team.org/articles/907/  можеш да качиш мускулна маса?

/offtopic
Да, може, но ако леко се промени понятието НВД спрямо даденото на линка. Разликата е, че паралелно с увеличаването на мускулите ще се махат и някои мазнинки по тялото, в следствие на което няма да го има ефекта на якото ВВД, а именно ставането на голямо животно, което има да чисти 2 месеца минимум wink Според мен дори ако приемем, че се прави 5 месеца ВВД, после 2 месеца се чисти с разни НВД-та с малко мазнини, каквито се пускат доста във форума, накрая резултата ще е по-малко добавен мускул отколкото за 7 месеца ВМ-НВД при повече телесни мазнини (ако приемем стартовото състояние за идентично).

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

13.02.2008, 22:21

Значи мисля,че постепенно леко полеко ще си качвам и маса, много чисто при това. Хапвам си доста месце,риба.. и други мазни храни. Протеина на ден ми възлиза над 2гр. за кг телесно тегло. Доволен съм си от диетката. Тя разбирасе не е с точност до тази изложена в сайта. Някой беше писал да не ям сурови яйца от магазина ?! Ся и домашни ли да търся ...Този въпрос ме гложди отвътре. Чух че имало САЛМУНЕЛА или нз точно как се казва няква болест. Аре някой по запознат дами обясни, как и по колко яйца(цели) мога да хапвам на ден. И да разбирам ли, че всичко написано от мен дотук е без грешка и е добре? Дайте некой съвет бе хора закакво го направих тоя дневник хаха изкам да научавам нови и нови неща....
Благодаря

Моят Дневник

Дата: 16.01.2008
13.02.2008, 22:51
Mr.Pump - 13.02.2008, 22:21

Значи мисля,че постепенно леко полеко ще си качвам и маса, много чисто при това. Хапвам си доста месце,риба.. и други мазни храни. Протеина на ден ми възлиза над 2гр. за кг телесно тегло. Доволен съм си от диетката. Тя разбирасе не е с точност до тази изложена в сайта. Някой беше писал да не ям сурови яйца от магазина ?! Ся и домашни ли да търся ...Този въпрос ме гложди отвътре. Чух че имало САЛМУНЕЛА или нз точно как се казва няква болест. Аре някой по запознат дами обясни, как и по колко яйца(цели) мога да хапвам на ден. И да разбирам ли, че всичко написано от мен дотук е без грешка и е добре? Дайте некой съвет бе хора закакво го направих тоя дневник хаха изкам да научавам нови и нови неща....
Благодаря

Незнаеш колко са пресни яйцата от магазина, преди това в складове колко време са седели...

13.02.2008, 23:12

Да имаш право. Но да речем, че са пресни(още не съм попадал на развалени) какъв е проблема да се ядат сурови. Какви вреди има от много яйца(освен холестерола,тва не го броя) и колко е оптималната доза на ден?
Благодаря

Моят Дневник

Дата: 05.04.2007
От: София
13.02.2008, 23:47

Може да хванеш салмонела от развалени яйца- на вкус и мирис са същите. Това е причината, може би не единствената, поради която не се препоръчва директната консумация.

Dum spiro spero

14.02.2008, 16:33

аз  си мислих за  холестерола  таи като ям яицата  цели как да се предпазим от опасните му нива ??

ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!!

Дата: 17.02.2004
От: Морето
14.02.2008, 19:49
Wrestling_pro - 14.02.2008, 16:33

аз  си мислих за  холестерола  таи като ям яицата  цели как да се предпазим от опасните му нива ??

Просто не ги яж цели. Само белтъка.
На 7 яйца ям 1-2-3 желтъка. Зависи колко съм гладен.

Impossible is nothing