казано от Hvanatema на 16.03.08, 17:43:
казано от GH0$T на 14.03.08, 14:52:
Това немога да си го представя :D . Какво ли ще се случи ако някои отиде с тениска на Линкин Парк :D .
Ще се прибира гол :D
Мисълта ми беше дали ще се прибере .. :) Хайде стига толкоз офтопик ;) .
10.04.08
11:16
аз като непоправим оптимист се надявам някой да си продава билета пред сцената.. :?
:D не че подклаждам спекулата, ама давам 20 кинта отгоре, за стимул :P
Аз вече си взех преди седмица билети за В сектора. А вече там какво ще стане не се знае.
Кои блок се пада В сектор ? http://www.metallica.com/ivergence/Image/Venue_Sofia.JPG
Концерта вече мина , еуфорията обаче още е на лице :) . Признайте си сега кой беше и кой пропусна :) . Аз бях и ако пак дойдат пак ще отида . Беше един добър концерт макар че ги нямаше някои мой любими песни - Devils Dance , The Memory Remains , Die Die my Darling & Harvester of Sorrow .
пп:сега имам зачервено гърло , не че се оплаквам , хваля се :D
Аз не успях да отида за съжаление, но догодина пак ще дойдат - то е ясно кой не му харесва тука ???!? Секс, туризъм и мангизи. Бананова република ще ставаме 100%. Иначе КАК МОЖЕ БЕЗ HARVESTER ??!?!?! на мен ми е любимата.
казано от Purgatory на 28.07.08, 06:44:
Аз не успях да отида за съжаление, но догодина пак ще дойдат - то е ясно кой не му харесва тука ???!? Секс, туризъм и мангизи. Бананова република ще ставаме 100%. Иначе КАК МОЖЕ БЕЗ HARVESTER ??!?!?! на мен ми е любимата.
Ей, много си изтървал! Концерта беше върхът, дори и без Harvester…
А Джеймс, въпреки годините си, е невероятно секси :) Баси, само дето не ревнах...
казано от GH0$T на 28.07.08, 18:46:
Колежке да не си си хвърлила шортите :D .
Късах и хвърлях... %-P
Дано тениската ти е била достатъчно дълга :D .
Ти къде беше , смисъл на терена или горе по трибуните ?
Сектор В - Блок - 28 бях аз , значи за малко сме се разминали :) . Сподели мнение за концерта ;) .
казано от Winnie на 30.07.08, 20:07:
На трибуните бях. До ложите.
Ааа, в погото не влизам... :lol:
то на металите погото щото е едно...:lol:
друго си е mosh pit на хардкор пънк :coolsmirk:
казано от iasen на 04.08.08, 12:57:
Чувам, че на Фънки глупаците пак са осрали нещо старта... :-D
Първите 2-3 песни бяха без голям екран но се тая ;) .
Е погото си е пого , като си нашмъркан си е просто валс :D .
казано от GH0$T на 03.08.08, 05:32:
Сектор В - Блок - 28 бях аз , значи за малко сме се разминали :) . Сподели мнение за концерта ;) .
Рулсссс