06.03.08
16:17
казано от Стоянчо на 06.03.08, 15:09:
казано от Technogym на 06.03.08, 13:07:
Добре,не може ли просто да ми направите един хранителен режим примерно в толко часа еди какво си в толко еди си кво ?? много ще съм ви благодарен ако го направите :)
Айде живей, това е само примерно:
1.първа закуска - 5 белтъка+1 жълтък+5 супени лъжици овес и натрошено сирене и в тигана за малко;
2.втора закуска - кофичка кисело мляко+3-4-5- лъжици овес
3.обяд - пиле (или риба) с ориз или картофи
4.следобедна закуска - 4-5 белтъка+няколко филии пълнозърнест хляб+някакъв зеленчук
5.вечеря - пиле (или риба) със салата
6.преди лягане - 150-200гр. извара
Не си прав братле не трябваше да изготвяш диета от нулата защото точно заради този прословут мързел да се поинтересуваш ( даже от нещо което би трбвало да те влече щом си тръгнал да се занимаваш с него ) и услужливостта на пичаги като теб нивото на тоя форум пада драстично.Точно 256 теми за диети за покачване на ММ има и 147 статии и подобни оба4е на всеки който му хрумне си отваря нова тема със същия до болка познат въпрос.И най - важното е 4е на този който пита ще му е 30 пъти по-полезно сам да намери информация и да си я обясни защо точно тва по това време в еди какво си определено количество а не механично да прилага някаква диета без грам да осъзнава защо го прави.
06.03.08
21:37
да попитам от гейнер можели да се натрупат мазнини?
07.03.08
11:43
Много ви благодаря на всичките,ако има още нещо ще питам тук ;)
казано от KraliMarko на 06.03.08, 16:17:
казано от Стоянчо на 06.03.08, 15:09:
казано от Technogym на 06.03.08, 13:07:
Добре,не може ли просто да ми направите един хранителен режим примерно в толко часа еди какво си в толко еди си кво ?? много ще съм ви благодарен ако го направите :)
Айде живей, това е само примерно:
1.първа закуска - 5 белтъка+1 жълтък+5 супени лъжици овес и натрошено сирене и в тигана за малко;
2.втора закуска - кофичка кисело мляко+3-4-5- лъжици овес
3.обяд - пиле (или риба) с ориз или картофи
4.следобедна закуска - 4-5 белтъка+няколко филии пълнозърнест хляб+някакъв зеленчук
5.вечеря - пиле (или риба) със салата
6.преди лягане - 150-200гр. извараНе си прав братле не трябваше да изготвяш диета от нулата защото точно заради този прословут мързел да се поинтересуваш ( даже от нещо което би трбвало да те влече щом си тръгнал да се занимаваш с него ) и услужливостта на пичаги като теб нивото на тоя форум пада драстично.Точно 256 теми за диети за покачване на ММ има и 147 статии и подобни оба4е на всеки който му хрумне си отваря нова тема със същия до болка познат въпрос.И най - важното е 4е на този който пита ще му е 30 пъти по-полезно сам да намери информация и да си я обясни защо точно тва по това време в еди какво си определено количество а не механично да прилага някаква диета без грам да осъзнава защо го прави.
...ами пуста услужливост...