ДОБЪР ПРОТЕИН !!!

29.02.08
14:00

казано от spli7fire на 29.02.08, 12:39:

А ето този протеин добър ли е http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18 ?

бе братле нали в първия си пост пишеш 4е си готов да отделиш около 50 лв максимум на месец.Тоя продукт ще ти излиза около 230-250лв на месец.Също така това не е протеин а гейнер.За да си набавиш 25-30 гр протеин от конкретния продукт трябва да изпиеш около 200гр.Ако имаш пари давай ги сигурно ще подейства.

29.02.08
16:14

Е чак пък много по-изгодно...като си вземеш 10lb ( 4500gr ) American Whey ти излиза точно 170 лв ( 9лв повече :roll:  ).Плюс това е изолат.Колкото до аспартам4ето и според мен не е в някакви умопомрачителни дози но все пак...по-добре да го няма.Хубавото е 4е все пове4е хора остават доволни от тази марка явно ниската цена не е за сметка на качеството :)

имах предвид малката разфасофка на Bargain Whey излиза по на далавера,не всеки може да брой 170 лева наведнъж,иначе съм съгласен с теб че  American Whey 10lb е за предпочитане ако имаш парите на лице,сигурно другия месец и аз ще взема голямата разфасофка от American Whey .

29.02.08
17:56

Аз също давам 1 вот за суроватката на ASN. Пия го в момента и задоволява изискванията ми. Подсладителят е фруктоза, няма аспартам.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.02.08 17:57.

IN

29.02.08
18:08

казано от KraliMarko на 29.02.08, 14:00:

А ето този протеин добър ли е http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=18 ?

бе братле нали в първия си пост пишеш 4е си готов да отделиш около 50 лв максимум на месец.Тоя продукт ще ти излиза около 230-250лв на месец.Също така това не е протеин а гейнер.За да си набавиш 25-30 гр протеин от конкретния продукт трябва да изпиеш около 200гр.Ако имаш пари давай ги сигурно ще подейства.

Пич,аз питам само дали е добър,не искам да ми се прави сметка колко ще ми излезне.

29.02.08
18:19

казано от spli7fire на 29.02.08, 18:08:

казано от KraliMarko на 29.02.08, 14:00:

Пич,аз питам само дали е добър,не искам да ми се прави сметка колко ще ми излезне.

ПИЧ... добър е но не влиза в критериите ти за пудра захар сещаш ли се ? Според мен суроватката е по-добър вариант от гейнера.

29.02.08
21:38

казано от Стоянчо на 29.02.08, 17:56:

Аз също давам 1 вот за суроватката на ASN. Пия го в момента и задоволява изискванията ми. Подсладителят е фруктоза, няма аспартам.

Ми братле Bargain Whey съдържа аспартам ето ги съставките :Ingredients: Ion-exchange whey from protein concentrate, natural flavoring, aspartame, and crystalline fructose.

American Whey НЕ съдържа аспартам :Ingredients: 100% Cold-Filtered Isolate, Ion Exchanged whey, Natural Flavors. No aspartame or artificial flavoring.

Не знам за коя от двете говориш.Знам 4е си пил и по-скъпички протеини.Можеш ли да направиш съпоставка ? Колко нива е под тях ? Осезаема ли е разликата ? Нещо аз не мога да направя кой знае каква разлика въпреки 4е съм пил и от прехвалените марки.

IV

28.09.10
14:47

Взех си  Silver PRO на EXPLODE и въпроса ми е с какво да го пия на кутията пише с вода но на мен ми се иска с мляко?

28.09.10
15:00

казано от ivcho_18 на 28.09.10, 14:47:

Взех си  Silver PRO на EXPLODE и въпроса ми е с какво да го пия на кутията пише с вода но на мен ми се иска с мляко?

С каквото ти душа иска, с това го пий. Аз пък ти предлагам да го пиеш с мляко, белким влезе някой заблуден белтък в организма ти. Занапред не разчитай на български марки. Има вносни протеини, които излизат изгодно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1