|
Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
|
Здравейте преди около две години имах тегло някъде от порядъка на 85-90 кг.В следствие на абсолютно погрешен начин на живот във всеки един аспект, за малко над две години теглото ми рязко се повиши и достигнах ниво от порядъка на 125 кг.На десети декември 2007 година си казах стига вече.В следствие на което започнах диета и спорт.И така днес вече тежа приблизително около 105 кг, което адски много олекоти и подобри физическото ми състояние.Проблема е, че някъде от около месец съм в застои седя си на тези килограми и непомръдвам в следствие на което реших да опитам някакви хранителни добавки с който да си раздвижа отново метаболизма и да накарам тялото ми да работи както е работело преди.Мисля да взимам два пъти на ден по две капсули от продукта Fyre както и една доза l-carnitine преди тренировката ми.Храня се на максимално ниско въглехидратно ниво и засега правя само аеробни тренировки 3-4 пъти седмично сутрин на гладно.Как мислите един такъв прием в продължение на 30-40 дни дали би подпомогнал възвръщането на предните ми килограми.Някой има ли опит с тези препарати и какво е постигнал.Благодаря ви за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
До колко кг. искаш да свалиш ?
Сега е момента да вдигнеш кардиото от 3-4 на 5-6, също ще ти помогне да излезеш от застоя.
А комбинацията, която си наумил бих я оставил за последните килограми, т.е. точно така и аз мисля да направя.
vacation is over :D
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
emzo - 17.03.2008, 00:13 До колко кг. искаш да свалиш ?
Еми колкото повече чисти мазнини толкова по добре.Някъде около 85 кг ми е целта.Мисля че не е непостижима понеже си познавам тялото и генетичните възможности.Мисля, че е доста рано да мисля за последните килограми, поне два месеца ще ми трябат за да се доближа до тях.
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.02.2007
|
аз мисля че и само с л-карнитин ще имаш напредък, но трябва да е в малко по-големи количества. Не забравяй и храненето, ако си от твърде дълго време на ниски въглехидрати няма начин да не изпаднеш в дупка. Вкарвай по някой разтоварващ ден с повечко въглехидрати, например веднъж седмично - това също дава доста добри резултати.
Reality is wrong, dreams are real!
|
|
|
|
|
|
|
dobata - 17.03.2008, 03:22 аз мисля че и само с л-карнитин ще имаш напредък, но трябва да е в малко по-големи количества. Не забравяй и храненето, ако си от твърде дълго време на ниски въглехидрати няма начин да не изпаднеш в дупка. Вкарвай по някой разтоварващ ден с повечко въглехидрати, например веднъж седмично - това също дава доста добри резултати.
Да де това са ми ясни неща, но в моя случай говорим за чистене на доста килограми, тоест тези два препарата в подобна комбинация имат доста голямо поле за изява така да го нарека .
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.03.2006
|
Еми пробвай с почивка 2 седмици или малко повечко, просто много си изтощил организма, според мене ...20 килограма за 2 месеца (щом си в застои от 1) са си мноооого маса ...А и още 20кг за толко кратко време ...
|
|
|
|
|
|
|
Lenks - 17.03.2008, 21:42 Еми пробвай с почивка 2 седмици или малко повечко, просто много си изтощил организма, според мене ...20 килограма за 2 месеца (щом си в застои от 1) са си мноооого маса ...А и още 20кг за толко кратко време ...
Мислех си за това, но две седмици без диета сигурно биха ме върнали доста назад.Затова реших да прибегна да препарати който ще подпомогнат свалянето на грубите излишни мазнини.
|
|
|
|
|
|
|
Имаш два варианта:
1. почваш въпросната комбинация
2. минаваш на carb cylcing и ти гарантирам, че ако го направиш правилно ще излезеш от застоя
В случая вариант 1 е по-лесен 
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
emzo - 17.03.2008, 21:53 Имаш два варианта:
1. почваш въпросната комбинация
2. минаваш на carb cylcing и ти гарантирам, че ако го направиш правилно ще излезеш от застоя
В случая вариант 1 е по-лесен 
А комбинация между двата варианта ...как би се сторила .
|
|
|
|
|
|
|
Е дойдоха ми добавките две опаковки fyre и една л-карнитин мисля от понеделник да започна с употребата им и да ви споделям резултатите от тази комбинация.
|
|
|
|
|
|
|
Давай, че и аз имам да чистя някой друг килограм и стака ми е готов.Единия продукт е Fyre, другия ...... 
Ще ми е любопитно първите дни как се адаптираш.
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.12.2007
От: София
|
И аз сега почвам да чистя с Fyre и миля да го комбинирам с Super Cuts 3 .Кво мислите за тази комбинация.Явно ще си следим заедно прогреса с този продукт.Емзо ти с кво го комбинираш?
|
|
|
|
|
|
Дата: 24.02.2008
|
И аз от понеделник започвам с Fyre.
|
|
|
|
|
|
|
Gaspari ThermogenicTyrotabs.
|
|
|
|
|
|
|
Тази тема май трябва да бъде преместена в “моя личен дневник“ за да ви описвам кога какво съм тренирал (ако тренирам) и как се адаптирам и чувствам.От файра ще пия два пъти на ден по две хапчета а карнитина ще го взимам преди тренировка.
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.01.2004
От: София
|
Готово, темата е преместена и с малко моднато заглавие. Успех с weight-loss-a! 
|
|
|