Дневник на Иван Шишманов (тестване на Fyre + L-Carnitine)

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
21.06.2008, 01:33
Chrisich - 20.06.2008, 18:08

Иване, 160-170 гр. белтъци са белтъците на 5 яйца ли?

Ако са домашни яйца директно снесени от кокошките в двора на баба ми да толкова са, но ако са купешки и се таксуват на бройка разликата е огроомннааа.На едно домашно яйце само белтъка може да тежи 50 грама а на купешко цялото с черупката да тежи пак толкова.Dalgia не мисля че съм проявил кой знае каква вола.Все пак не съм умрял от глад или от лишение просто спрях да ям вредни храни и ги замених с нормални полезни такива.Спрях да ходя с колата до кенефа започнах да спортувам.И новата ми (от септември месец) работа е доста динамична.Другия важен фактор който ми помогна адски много е, че живея сам и няма кой да ми пълни хладилника с боклуци или да ми готви и да ме тъпче пак с боклуци.Каквото купя каквото сложа това ще има за ядене и нищо различно.Днес във връзка с темата във раздела за вносители “какво липсва на БГ пазара “ си мислех, че липсва поле за изява на ентусиасти като мен.Свалил съм 35 кг с това парите, времето, волята, нервите които имам ако някоя от фирмите ме включеше в едно шоу и ми даваше 50-100 лева за всеки свален килограм като показвах на нормалните не спортисти хора прогреса си през тези 6 месеца.Може би бих могъл да зарибя десетки и дори стотици хора и да ги убедя че истината не е в магическите хапчета които топят броните на танковете а просто в балансираното хранене и още по балансирания спорт.Тоест липсват състезания и шоута които да се докоснат до редовия зрител, а всеки рано или късно в своя живот си е мислел за диета.
Благодаря ви за вниманието.Извинете, че ви изгубих времето.

Дата: 14.06.2008
21.06.2008, 10:23

Направил си голяма грешка, отслабнал си прекалено бързо и целия си увиснал.
Тези неща се мислят предварително.Не искам да те отчайвам, но тази кожа няма да се прибере.

Дата: 08.07.2007
От: София
21.06.2008, 10:26

Прибира се трябва и време. А към тебе конкретно първо проучи по-хубаво нещата и тогава ги коментирай.

21.06.2008, 10:34

Прибира се ако е на 18 години.Проучил съм нещата, мой приятел сваля килограмите 3 години всичко беше предварително изчислено.Не само, че отслабна ами сега има и жестока физика.

Не целя заяждане, просто коментирам.

Дата: 30.01.2004
21.06.2008, 10:52

konzol4o, може ли да се обосновеш защо не се прибира кожата, защото аз все си мислех, че това е “обратим“ процес? Не съм специалист, липсва ми образованието и информацията ми е само от любителски интерес, както и живи примери във форума и сред познати.

21.06.2008, 11:00

Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че не се прибира, но в случая с Иван тя е много така като гледам от снимките.
Вариант е да качи мускулна маса, но пък метаболизма му все още е такъв, че няма да може да я поддържа толкова лесно.

Гледал съм в американските сайтове има трансформации или както там ги водят.Там лягат под ножа и отпуснатата кожа се премахва, но тука дали има такива манипулации не знам.

Дата: 30.01.2004
21.06.2008, 11:12

Така е, в повечето случаи се стига до интервенции, но мисля, че при Ванката не е такава ситуацията (дано).

21.06.2008, 11:21

konzol4o аз пък мисля че 35 килограма за 6 месеца което прави по около 1,5 кг на седмица е оптималното ниво на отслабване.В нашата родина има случай с толкова рязко отслабнали състезатели дори !!!.Освен това кожата е в голяма степен генетично еластична.Незнам ще поживеем и ще видим.В крайна сметка и така да си остана пак съм си мноооого по добре от преди.Предпочитам да съм грозен с увиснала кожа отколкото да умра от инфракт или инсулт или диабет или бог знае какво още на 25.

Дата: 08.07.2007
21.06.2008, 11:42

Аз мога да дам пример в залата един пич на 27г. отслабна доста (20+kg) за половин година. В момента кожата му е отслабнала (първоначално беше като тюленска кожа) и се по прибра все пак е минало само 1 година от тоя период. Като е стояла в период на “опън“ поне 5-6год. е нормално да и трябва и толкова време за да се възстанови.

Дата: 07.02.2005
23.06.2008, 19:18

Не виждам за какво чак толкова увисване говорите? Корема единствено е отпуснат, но ще качи малко маса, ще потренира и няма ниакъв проблем.

Колко бързо се прибира кожата зависи от индивидуалността, има си хора, които и без да имат промени си стоят увиснали... smile, зависи доста от здравословното състояние и приема на витамини също.

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 25.06.2008
От: Пред лапитопито ...
27.06.2008, 22:18

Иване изчетох ти дневника понеже и аз свалям в момента  , поздравления за постигнатото .
За проблема с кожата - специално изрових какво ми беше писала една лекарка свалила до момента близо 40 кг .
Жената е около 40 годишна и всичко по нея си е доста стегнато при тези обстоятелства .
Пие Артивит спин .
Artivit Spin is an advanced liquid supplement combining 7000mg of Collagen Hydrolysate with Magnesium, Vitamins B1, B2, B5, B6 plus natural antioxidants.

Макар да не е точно предписан за кожата нещата , който съдържа - Колагена , витамините от Б група и т.н. помагат на кожата .
http://www.activemed.medicinebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=27
  Естествена хранителна добавка на основата на колаген, който е основна съставка на ставните хрущяли и съединителната тъкан. Насочена е към хора, които спортуват активно и са предразположени в по-голяма степен към увреждания на ставите, както и при хора с дефицит на колаген и слабост на съединителната тъкан. Тя е помощна при дегенеративни ставни заболявания /артрит, артрози, дископатии/, защото доставя хранителни вещества за ставния хрущял (желатин, витамини и магнезий). Това улеснява подвижността и намалява болката и допринася за подобряване на качеството на живот, намаляване на приема на аналгетици и съответно избягване на страничните им действия. Съдържа естествени антиоксиданти (ликопен и витамин Е), които предпазват организма от оксидативния стрес, забавяйки мускулната умора и подпомагайки превенцията на мускулните увреждания, както и уврежданията на ставния хрущял. Колагенът помага за укрепването на съединителната тъкан в организма (връзки, сухожилия и др.). Приятният вкус на ананас улеснява приема.

Друго , което мога да ти кажа за кожата - вземи си най - обикновенно пшенично масло на Икаров /около 2 - 3 лв / и понеже си е голямо разхищение да се мажеш само с него / а парите не се берат по дърветата / и примерно мляко за тяло / не крем , защото ни трябва нещо по течно / и го изсипи вътре .
С така ъпгрейднатото лосионче се мажеш всеки ден след душ . / няма хрън мрън , красотата иска жертви и не мъжете , които се мажат с лосион за тяло не са задължително гейове smile /.

МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ
То е изключително подхранващо за суха и застаряваща кожа. От всички масла е най-богатото на витамин Е и зародишен лецитин, минерали, фитостероли, макро- и микроелементи, затова има характерен мирис. Витамин Е спомага за снабдаването на клетките с кислород и ги защитава от вредни вещества, забавя стареенето на кожата, а лецитина се грижи за нейната свежест и еластичност. Маслото от пшеничен зародиш е подходящо за подхранване на кожата около очния контур при застаряващи кожи. Помага при напукани, нацепени, залющени устни. Може да се нанася на кожата преди процедурата “напарване“, особено на възпалени места, белези, повърхностни или спукани капиляри. Предпазва от образуване на стрии и отпускане на тъканите по време на бременост, като се масажира директно или се добавя в тоалетно мляко. При цъфтеж на косата е подходящо да се втрива в краищата и.

А след време , когато изчистиш мазнините и почнеш да тренираш за ММ нещата съвсем ще се върнат по местата си .

И още нещо - щом повечето бременни успяват да си върнат кожата на мястото , що пък ти да не можеш !

Виж каква съм добричка , специално се порових за всички тези неща ... сега очаквам малко да се стегнеш и да престанеш с това мрън , мрън щото така мрънкат само женките , а ти нали си мъж smile.

Аз какво да кажа , като ми се наложи да се лекувам с хормони и за година и половина вече нямах нищо общо със себе си .
Не седнах да се тръшкам определено , хванах се в ръце и един ден отново ще си разхождам дупето в къси панталонки .

Много от важните неща на света са били постигнати от хора, които са упорствали, когато е изглеждало, че изобщо няма надежда.

И още нещо , не знам дали е за тук точно .
Без да те познавам , четейки те усетих , че си доста емоционален .
За да стигне човек до килограмите , които ти си стигнал винаги има и друга причина освен яденето .
Може сега да ми кажеш , че това са глупости , а и тук повечето мъже едва ли ще се сетят да те питат какви са ти емоционалните проблеми / щеше да е странно , ако се бяха сетили / , но си помисли , какво ти липсва , какво те тормози и т.н.

До скоро smile

Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда .
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33099

Дата: 17.02.2004
От: Морето
28.06.2008, 12:14

@Marchela Никъде не видях Иван да мрънка.
Мисля че Иван трябва да послужи за пример със своята воля и желание да постигне целите си! Иване, успех и продължавай напред!

Impossible is nothing

Дата: 25.06.2008
От: Пред лапитопито ...
28.06.2008, 14:33

Значи не си чел внимателно .
Но това няма значение , каквото имаше да се разбираме с Иван го направихме на лични smile .

Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда .
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33099

28.06.2008, 18:48

Аз пък мисля, за себе си, че хем си мрънкам по ред причини които няма да обяснявам, хем имам жестока воля благодарение на която въпреки всички трудности постигнах това което се вижда от снимките.Мрънкането с волята нямат общо.Може да мрънкаш и да имаш воля (като мен) или да не мрънкаш  и да нямаш воля, или да не мрънкаш и да имаш воля.Е в случая е по добре да мрънкаш и да постигаш нещо отколкото да се примиряваш със ситуцията и да тъпчеш на едно място.И искренно благодаря на всички който ме подкрепяте, защото аз наистина имам нужда от тази ви подкрепа.Благодаря ви.

Дата: 22.05.2008
От: Варна
26.07.2008, 07:51

От къде във Варна мога да си закупя FYRE, без да чакам за доставка?
Виждам, че сте позарязали темата, а четейки я научих доста неща..
Ще понапиша нещо за себе си и ако решите да мо помагате ще я преместя на подходящото място
Допреди 3г. поддържах тегло 60 кг. За тези 3г. при пълно обездвижване - работя по около 10 часа пред компа всеки ден без неделя успях да натрупам до 102 кг.
Сега: На 35г. съм и тежа 93 кг. височина 172 см. пушач
Тази пролет с нисковъглехидратна диета и разходки успях да сваля 9 кг., но желая да достигна поне 70кг.
От темата на Emzo научих и си изчислих калорийния минимум, който е:
протеини - 206 гр. =824 ккал.
въглехидрати: - 94 гр. = 376 ккал.
мазнини: 38 гр. = 348 ккал.
общо: 1548 ккал. на ден.
Дайте съвети за хр. режим сега чета и се ограмотявам, за да мога да си създам добър хранителен режим, но освен с риба, пил. филе, зеленчуци и обезмаслено кис. мляко с нищо др.  не ми идва наум да си разнообразя хр. режим и ми писна от това еднообразие - пробвах обезмаслена извара, но не я понасям - мирише ми на мръсни чорапи.
За тренировките - препоръчайте фитнес салон във Варна - най-близо ми е ФИНЕС в техникума по облекло - необходим ми е инструктор, защото досега никога не съм тренирала
Имам кростренажор в къщи и от 10 мин. повече не мога тренирам - адски се изморявам - стои в ъгъла като закачалка
зная, че ще е мн. трудно да помогнете на такъв профан в тази област като мен, но ще бъда благодарна на всеки, който се реши да ми помага със съвети.
Днес ще отида във ФИНЕС да проверя как стоят нещата и смятам да започна да тренирам.
Какви хранителни добавки биха ми помогнали да сваля тази огромна маса?
Мога да гладувам като куче и съм го правила преди, за да си поддържам кг., но от вс. прочетено тук стигам до извода, че точно по този начин съм се докарала до това положение в което съм сега.
Започвам с 5 разово хранене като едното от тях мисля да бъде около 40 гр. протеинов шейк - може ли да се замества хранене с протеинов шейк?
Имам кухненска везна - дайте линк за таблица със съдържание на мазнини, протеини и въглехидрати в храната, ако можете - не мога да намеря такъв?
Останалите хранения ще ми бъдат пил. филе пресни зеленчуци, риба и обезмаслено кис. мляко

Благодаря предварително на всички, които ще се вкл., за да ми помогнат!