Дневник на Иван Шишманов (тестване на Fyre + L-Carnitine)
|
21.06.2008, 01:33
Ако са домашни яйца директно снесени от кокошките в двора на баба ми да толкова са, но ако са купешки и се таксуват на бройка разликата е огроомннааа.На едно домашно яйце само белтъка може да тежи 50 грама а на купешко цялото с черупката да тежи пак толкова.Dalgia не мисля че съм проявил кой знае каква вола.Все пак не съм умрял от глад или от лишение просто спрях да ям вредни храни и ги замених с нормални полезни такива.Спрях да ходя с колата до кенефа започнах да спортувам.И новата ми (от септември месец) работа е доста динамична.Другия важен фактор който ми помогна адски много е, че живея сам и няма кой да ми пълни хладилника с боклуци или да ми готви и да ме тъпче пак с боклуци.Каквото купя каквото сложа това ще има за ядене и нищо различно.Днес във връзка с темата във раздела за вносители “какво липсва на БГ пазара “ си мислех, че липсва поле за изява на ентусиасти като мен.Свалил съм 35 кг с това парите, времето, волята, нервите които имам ако някоя от фирмите ме включеше в едно шоу и ми даваше 50-100 лева за всеки свален килограм като показвах на нормалните не спортисти хора прогреса си през тези 6 месеца.Може би бих могъл да зарибя десетки и дори стотици хора и да ги убедя че истината не е в магическите хапчета които топят броните на танковете а просто в балансираното хранене и още по балансирания спорт.Тоест липсват състезания и шоута които да се докоснат до редовия зрител, а всеки рано или късно в своя живот си е мислел за диета. |
|
|
21.06.2008, 10:23
Направил си голяма грешка, отслабнал си прекалено бързо и целия си увиснал. |
|
|
|
21.06.2008, 10:26
Прибира се трябва и време. А към тебе конкретно първо проучи по-хубаво нещата и тогава ги коментирай. |
|
21.06.2008, 10:34
Прибира се ако е на 18 години.Проучил съм нещата, мой приятел сваля килограмите 3 години всичко беше предварително изчислено.Не само, че отслабна ами сега има и жестока физика. Не целя заяждане, просто коментирам. |
|
|
|
21.06.2008, 10:52
konzol4o, може ли да се обосновеш защо не се прибира кожата, защото аз все си мислех, че това е “обратим“ процес? Не съм специалист, липсва ми образованието и информацията ми е само от любителски интерес, както и живи примери във форума и сред познати. |
|
21.06.2008, 11:00
Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че не се прибира, но в случая с Иван тя е много така като гледам от снимките. Гледал съм в американските сайтове има трансформации или както там ги водят.Там лягат под ножа и отпуснатата кожа се премахва, но тука дали има такива манипулации не знам. |
|
|
|
21.06.2008, 11:12
Така е, в повечето случаи се стига до интервенции, но мисля, че при Ванката не е такава ситуацията (дано). |
|
21.06.2008, 11:21
konzol4o аз пък мисля че 35 килограма за 6 месеца което прави по около 1,5 кг на седмица е оптималното ниво на отслабване.В нашата родина има случай с толкова рязко отслабнали състезатели дори !!!.Освен това кожата е в голяма степен генетично еластична.Незнам ще поживеем и ще видим.В крайна сметка и така да си остана пак съм си мноооого по добре от преди.Предпочитам да съм грозен с увиснала кожа отколкото да умра от инфракт или инсулт или диабет или бог знае какво още на 25. |
|
|
|
21.06.2008, 11:42
Аз мога да дам пример в залата един пич на 27г. отслабна доста (20+kg) за половин година. В момента кожата му е отслабнала (първоначално беше като тюленска кожа) и се по прибра все пак е минало само 1 година от тоя период. Като е стояла в период на “опън“ поне 5-6год. е нормално да и трябва и толкова време за да се възстанови. |
|
|
23.06.2008, 19:18
Не виждам за какво чак толкова увисване говорите? Корема единствено е отпуснат, но ще качи малко маса, ще потренира и няма ниакъв проблем. Колко бързо се прибира кожата зависи от индивидуалността, има си хора, които и без да имат промени си стоят увиснали... - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
27.06.2008, 22:18
Иване изчетох ти дневника понеже и аз свалям в момента , поздравления за постигнатото . Макар да не е точно предписан за кожата нещата , който съдържа - Колагена , витамините от Б група и т.н. помагат на кожата .
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ А след време , когато изчистиш мазнините и почнеш да тренираш за ММ нещата съвсем ще се върнат по местата си . И още нещо - щом повечето бременни успяват да си върнат кожата на мястото , що пък ти да не можеш ! Виж каква съм добричка , специално се порових за всички тези неща ... сега очаквам малко да се стегнеш и да престанеш с това мрън , мрън щото така мрънкат само женките , а ти нали си мъж Аз какво да кажа , като ми се наложи да се лекувам с хормони и за година и половина вече нямах нищо общо със себе си . Много от важните неща на света са били постигнати от хора, които са упорствали, когато е изглеждало, че изобщо няма надежда. И още нещо , не знам дали е за тук точно .
Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
|
28.06.2008, 12:14
@Marchela Никъде не видях Иван да мрънка. Impossible is nothing |
|
28.06.2008, 14:33
Значи не си чел внимателно . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
28.06.2008, 18:48
Аз пък мисля, за себе си, че хем си мрънкам по ред причини които няма да обяснявам, хем имам жестока воля благодарение на която въпреки всички трудности постигнах това което се вижда от снимките.Мрънкането с волята нямат общо.Може да мрънкаш и да имаш воля (като мен) или да не мрънкаш и да нямаш воля, или да не мрънкаш и да имаш воля.Е в случая е по добре да мрънкаш и да постигаш нещо отколкото да се примиряваш със ситуцията и да тъпчеш на едно място.И искренно благодаря на всички който ме подкрепяте, защото аз наистина имам нужда от тази ви подкрепа.Благодаря ви. |
|
|
26.07.2008, 07:51
От къде във Варна мога да си закупя FYRE, без да чакам за доставка? Благодаря предварително на всички, които ще се вкл., за да ми помогнат! |
|