Проблем при тренировка на гърди?!
|
23.03.2008, 13:10
Здравейте, след месец и нещо прекъсване, поради проблеми с ухото бях спрял да ходя на зала. |
|
|
|
23.03.2008, 14:32
От описанието ти само врачка може да предположи за какво точно става дума относно травмата ти. Иначе според мен просто си навлязал прекалено остро в тренировъчния режил. Билото по отношение на много серии или големи тежести или чести тренировки. Според мен ще ти е полезно за 2 седмици и повече да правиш сериозни тренирвки за гръб гърди и крака без допълнителни тежести. Тоест само набирания, лизеви/кофички и т.н. и бягане средно и късо. Разбира се за момента трябва да ти отшуми травмата, ако не е нещо по сериозно няма да имаш проблем за подновиш скоро време. По този начин като започнеш с тежестите, тялото ти ще е подготвено и ще има потенциал за разтеж повече отколкото ако навлезеш рязко. Успех ти желая. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
11.04.2008, 14:58
Здравейте отново, |
|
|
|
12.04.2008, 20:43
Джипито щи кажи, но естествено че ортопед. Вероятно имаш възпаление на сухожилието, както го описваш! Това е неприятно. Лекува се с инжекции и мисля че минералните бани помагат. Надявам се да се оправиш и пиши |
|
|
13.04.2008, 18:12
Само доктор, бате. НЕ си прави излюзий, че може да мине от самосебе си - иди си на доктор. НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ДОБЪР - ВАЖНОТО Е ДА СИ МАНИАК |
|
13.04.2008, 22:27
Утре ще отида при личния да взема направления за лекар, че то се видяло, че не е разстежение и че няма да мине от самосебеси, поне да не бавя нещата. Иначе дано да не е нещо сериозно,и след прегледа ще пиша да ви кажа какво е станало. |
|
|
|
14.04.2008, 16:52
Разтягаш ли достатъчно?ако имаш възможност отиди при спортен лекар, че нормалните ще ти изпишат антибиотик еии така само да пиеш нещо и ефект няма да има.Лекарите станаха адски некадърни , само спортните си вършат добре работата , явно парите си казват отново тежката дума. |
|
|
14.04.2008, 17:23
Ами аз вече 4 месеца не тренирам гърди ,а около 2 почти нищо.Скъсани влакна в горната част на лявата гърда.Травма от около2 години която е станала хронична.Правиха ми процедури 10 дни с магнити и ултразвук,но нещата все още не са розови.Така че не подценявай ситуацията Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ! |