Приятели имам Малко Женски Проблем ( не се смейте )!
|
|
24.03.2008, 21:11
Пнякога въпреки факта ,че ходя на фитнес, ям , вземам добавки все се чувствам малък. Това изключително мн влияе на съмочувствието ми и нз как става . Смисъл такъв, че има дни, в който се харесвам адски много, но има и такива в които все едно съм хилав като жена ! МН Е ГАДНО ! Не съм пропускал тренировка от 6-7 месеца. И има дрехи през, които не си лечи че съм нацепен и нз ... ПОМОГЕТЕ ЗА БОГА ХОРАААААААААААА It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
|
24.03.2008, 21:14
Я дай снимка да те видим как си,че то не може наистина да си малък и да искаш да изглеждаш голям Пърдя във фитнеса! |
|
|
24.03.2008, 21:16
Въпрос на подсъзнание. Не може за 2-3 дена да се промениш така че да има видима разлика(може но при по - необикновени условия). Practice makes perfect. |
|
|
24.03.2008, 21:25
Бих ти дал ама нз как става ... нов съм :( It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
|
24.03.2008, 21:57
Еми хвърляй се на големите тежести, прави редовно тежка тяга и клякания и яж достатъчно и често и ще качиш, не знам какво се оплакваш - хващай се на работа. |
|
|
24.03.2008, 22:15
Гледайки се прекалено често, опитвайки се да се харесаш на всяка цена, наистина рискуваш да се харесаш прекалено много и в крайна сметка - да си посегнеш. Tова си е въпрос на психика, възприятие...самооценка. Не задълбавай чак толкова. Все пак, не е толкова важно да си ГОЛЯМ. Хората правят какви ли не глупости, само и само да се почувстват Големи. Често пъти ~разни~, в опитите си да се почувстват големи, започват да изглеждат безкрайно малки и жалки. Защо женски проблем? Да не би да ти се случва веднъж на ~28 дни?
|
|
|
25.03.2008, 10:12
Пич, проблема ти хич не е женски! Жените страдат от обратното - като се погледнат в огледалото и все си мислят че са дебели. Както каза Жоро - всичко е до психика. На всеки му се е случвало да се погледне в огледалото и да си помисли че е недостатъчно голям, релефен и т.н. (сигурно дори и Рони се е чувствал така в определен момент). Колкото до дрехите - Щастието покровителства дръзкия! |
|
|
25.03.2008, 10:26
Братле, трябва вероятно да си постегнеш хранителния режим, след като нямаш пропуск в тренировката, а не виждаш резултати. |
|
|
25.03.2008, 22:02
Дали не си превърнал фитнеса във фикс идея? Нагъчи си ежедневието с бачкане, така че да нямаш време да се погнеднеш в огледалото. И вечер като се прибираш да не мислиш за друго освен за СПАНЕЕ. По-ефикансо е отколкото звучи. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
26.03.2008, 14:07
Дай го по-спокойно. С упорство, воля, хъс ще постигнеш целите си в залата. Ключов момент е изготвянето на съобразен с желанията ти хранителен режим и хранителни добавки.Нека самия факт, че тренираш и полагаш грижи за тялото си да ти носи удовлетворение. |
|
|
26.03.2008, 21:22
Не се гледай много често в огледалото.Ако издържиш една седмица ефекта ще е вълшебен |
|
|
26.03.2008, 21:27
Аз адски често мятам погледи в огледалото. Няма как. You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
|
27.03.2008, 21:18
Благодаря Колеги ! Ще пробвам това с огледалото .. между другото май ми е фикс идея ... Нз всички казват така от семйство до приятели , че чак и даскали ! Блгаодаря на всички . А и да кажа нещо което не в темата - КОТКЕЕЕ МНОГО ТЕ ОБИЧАМ !!!!!! It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
|
27.03.2008, 22:00
Брат, спри са с тая котка. |
|
|
27.03.2008, 22:16
Съжелявам колеги ! Няма да се повтори :( It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
|
28.03.2008, 01:11
Хахахаха D3BEP добре казано, Sha6ma по - добре препрочети това изречение няколко пъти и си извади изводи защото е на 100% вярно - “Излагаш се пред нас и пред момичето, показваш слабост и нарушаваш правилата на форума със безмислен спам!“ |
|
|
28.03.2008, 06:48
Първо , защо се излагам пред ВАС ? Пък Камоли пред момичето, че и слабост съм показвал... я се стегнете няма ходя на състезание... It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
28.03.2008, 09:46
Ми такива изречения са за едни други сайтове не за този.А това пък за състезанието от къде го измисли... |
|
|
|
28.03.2008, 10:25
Пред нас се излагаш защото отстрани изглежда смешно да се чете след всеки пост неща от рода “обичам те коткеее!“, още повече че хората изобщо не знаят за каква котка иде реч |
|
|
28.03.2008, 10:30
Е, недейте така. И добре де, с такава обичлива/обичана Котка, как намираш време за женски проблеми от твоя страна. Я се стягай. ДЗВЕР: да, благодарим ти за чудесната идея. Наложи се да бъде изтрита.
|
|
|
28.03.2008, 10:33
След като човекът се извини и каза че ще спре, всичко оттам нататък по този въпрос е офтопик и чисти подигравки. |