|
Здравейте приятели,
Аз съм Валентин Иванов. Вероятно ме познавате от темите за БСН и АСН.
Отварям отделна тема за продуктите на Interactive Nutrition International,защото смятам че някои от тях заслужават внимание и биха ви се сторили интересни като състав и действие. Още повече че ценовата категория в която попада е достъпна за почти всички.
С няколко думи Интерактив е една от най-големите канадски фирми в сферата на спортните добавки,соевите продукти и така наречените health продукти. Те са си производител на всичките си продукти(повечето марки на световния пазар не са) и като такъв имат GMP лиценз, който по принцип е стандарта за производството на лекарства. Щампата на всеки продукт е гаранция за качеството на производствения процес и съдържанието в опаковката.
Интерактив имат голяма гама от продукти и различни серии, но ние сме избрали само най-интересните като цена и съдържание от тях и след едно известмо време в което ги предлагахме мога да ви предложа повече информация и отзиви за тях.
N.O.K.O.
Предтренировъчен продукт от категорията създадена от NO-Xplode.
Моят коментар е че дава около 80% от ефекта на НОКСа за около 40% по-ниска цена. Минуса му е че е доста горчив.
Цена: 73лв
Microcreatine 600gr
Микронизиран креатин монохидрат. Дълго време съм ползвал Оптимум и мога да кажа че не намирам разлика.
Цена: 40лв
Tribolan
Стимулатор на тестостерона. 1 грам дневна доза трибулус стандартизиран за 45% сапонини, две сравнително непознати по нашите ширини билки -muira puama, maca, които са много популярни в латинска америка. Те имат уникалната способност да намляват ефективността на Sex Hormone Binding Globuline(SHBG), ензим отговорен за свързването на тестостерона, което пречи на изпълняването на сигналната му роля към рецепторите. Клинични изследвания сочат че всяка една от двете билки увеличава нивата на свободния тестостерон и потози начин “отключва“ собствения анаболен/андрогенен потенциал на хормоналната система.
По-запознатите вече се досещат, че подобен физиологичен ефект е полезен и за ненатурално трениращите. В продукта още има и 7-metoxyflavon, който намалява нивата на кортизола, чиято секреция тялото ни увеличава за да “озапти“ висок нива на тестостерона.
Цена: 63лв
Z-Bol
ZMA, 1000mg Acetil-LCarnitine,1000мg Tribulus и Avena Sativa, която е още една билка с ефект върху свързването на тестостерона.
Коментар: Един от най-евтините начини да си набавиш Ацетил-Л-Карнитин, ZMA i Tribulus. Единственото неудобство е поемането на 6 капсули наведнъж.
Цена: 62лв
Lean Gainer 1725gr
Много добре балансиран гейнер. 50 грама протеин срещу 50 грама въглехидрати(6грама захар) доста MCT, ензими, Трибулус, Метокси, Лонгджак, Бета-Екдистерон.
Коментар:Добър вкус, добра разтворимост.
Glycocarbs 1500gr
Комплексни въглехидрати с добавена алфа-липоева киселина.
Цена: 32лв
Протеинови вафли: Скоро ще дам допълнителна информация.
Ако има някакви въпроси, на тях ще отговарям аз,Мая Бенковска, или Александър от магазина. ще се подписваме за да знаете кой е.
bodyart-bg.com
“Всичко, което си заслужава на цените, които си струват“
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.
|