|
|
|
Дата: 29.01.2008
От: Варна
|
nachinae6t - 05.05.2008, 09:21 Проблема не е че е скъпо,а че ако се опитам да сготвя свинско или телешко няма да се получи нещо което бих изял.
Преди време подарих на приятеля си книгата “готварска книга за мъже“ Жълта е на цвят и рецептите са подробно и ясно написани “Който има желание-намира начин“ Успех!!! 
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
|
nachinae6t - 05.05.2008, 09:21 Проблема не е че е скъпо,а че ако се опитам да сготвя свинско или телешко няма да се получи нещо което бих изял.
Купуваш си оребрен тиган - WS телешоп продаваха много добри такива.
Взимаш си котлети, шол или някакво друго свинско, като гледаш да е светло розовко(да изглежда прясно), без много тлъстини и т.н. Ако не е нарязано, режеш го, без да си кълцаш пръстите.
Измлатваш го с чук за месо - можеш и да не го млатиш, ама ще е по-жилаво. Слагаш му малко сол, малко пипер и го хвърляш на загрелия тиган. По някое време го обръщаш(преди да стане на въглен) допичаш го и от тази страна, а после - ядеш.
Преди да ядеш си изплискваш тигана с вода(доста пуши) и го нацвъкваш с препарат за миене - щото иначе няма измиване.
Същото можеш да направиш и с всякакви филета(в суров вид), бекони - продават ги и навити на руло, прободени с клечки за зъби и т.н.
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.03.2008
|
Хаха .мерси за съветите и за забавлението в тях .
Така ония ден не правих ръце по независещи от мен причини.Вчера също не направих защото ходих да плувам и после нямах сили за нищо,но мисля че плуването беше доста добра алтернатива пред правенето на нищо.Днес ще ги направя .Ядене не ми се описва ма за тия 3 дена изядох 15 кисели млека до сега,освен това яйцата от великден най-после свършиха...Ето и бъдещата ми тренировка за след няколко часа:
ръце:
Френска преса - 4x8
бицепсово сгъване с дъмбели - 4 x 8
Кофички на пейка - 4 x 10
концентрично сгъване - 4 x 10
Разгъване на дъмбел зад глава - 4 x 10
сгъване за предмишници с дъмбел - 4 x 10
Забелязвам че уж четиридневната ми програма пак си е четиридневна ама я изпълнявам за 9-10 дена..Но все пак така си почиват повече мускулите,а и аз.
|
|
|
|
|
|
|
Онзи ден си направих ръцете,нещо не ме кефи да правя ръце в 1 ден,но ще продължа с таз програма още една седмица и тогава ще реша.Вчера за мое голямо съжаление почти не съм ял(хич).Днес се храних добре,и пържоли си направих .Предстои ми тренировка за рамо и крака.
:
Раменни преси 4x10
Повдигане на ръце встрани 4x8
Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред 4x8
Клек 4x15
Мъртва тяга 4x15
Повдигане на пръсти от стоеж 4x20
|
|
|
|
|
|
|
Трябва да сменя програмата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С тази изпадам в едно безвремие ..примерно тая седмица преди гърба почивах 2 дена..преди ръце почивах също 2 дена,а на всичкото от горе направих единия ден рамо а следващия крака.Мисля че така губя смисъла на “програма“ и почивам прекалено много.
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.01.2008
От: Pleven
|
е DeadManWalking земи та спри да пишеш такива коментари-и да се хвалиш с приятелчето с мазна ръка 39,което тъпче захар и некфи буклуци-незнам как модераторите не са ти направили забележка но лично мене некомпетентноста ти ме дразни.Ти мене ме остави ми що даваш гупави съвети на момчето,остави работата на хората с повече опит.Начинаещ-опитай се да спазиш съветите които ти дадоха и се придържаи към програмата си 10 дена за 1 програма са много,потърси в сайта начина на изпълнение на програмата и ще видиш че е възможно и за 7 дена да се изпълни.Успех!
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
|
valerious - 11.05.2008, 11:02 е DeadManWalking земи та спри да пишеш такива коментари-и да се хвалиш с приятелчето с мазна ръка 39,което тъпче захар и некфи буклуци-незнам как модераторите не са ти направили забележка но лично мене некомпетентноста ти ме дразни.Ти мене ме остави ми що даваш гупави съвети на момчето,остави работата на хората с повече опит.Начинаещ-опитай се да спазиш съветите които ти дадоха и се придържаи към програмата си 10 дена за 1 програма са много,потърси в сайта начина на изпълнение на програмата и ще видиш че е възможно и за 7 дена да се изпълни.Успех!
Това беше просто размишляване на глас.Естествено,че трябва да се храни чисто.
А дали се дразниш или не- все тая.“приятелчето ми“ за 8 месеца от 31 ръка стигна 38,свали на 37 и пак стигна 38 с добър режим.Дали е възможно в този индивидуален случай - ДА ! Просто има хора,на които им върви масата.И какво?Имам познати,които спазват стриктен хранителен режим,почнаха и хранителни добавки и пак немогат да стигнат 37 ръка!
Мен пита ли ме някой какво ме дразни?- “хапнах малко стафиди след трен - провалих си хранителния режим“,ооо нее!!!
Въпреки това си мълча и приемам всички гледни точки относно тренировките и храненето.
ПС: Те ако модераторите запонат да правят забележки за компетентност..
nachinae6t - 11.05.2008, 10:28 Трябва да сменя програмата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С тази изпадам в едно безвремие ..примерно тая седмица преди гърба почивах 2 дена..преди ръце почивах също 2 дена,а на всичкото от горе направих единия ден рамо а следващия крака.Мисля че така губя смисъла на “програма“ и почивам прекалено много.
По принцип при сплитовете ще усетиш,че почиваш прекалено много.Ако останеш на същата програма единственото,което можеш да направиш е да тренираш по-усилено за да имаш реална нужда от тези почивки. 
ПС: Ръката му беше леко мазна,да.Свали 1,5 см с правилно хранене и ги качи откъм мускулна маса за още 4-5 месеца.
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
“To secure peace is to prepare for war”
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.01.2008
От: Pleven
|
много ясно че трябва да почнат да правят забележки, а що се отнася до приятеля ти да чисти от 38 на 37 не е никфо чистене а след тфа качил още 1 пак 38 ,искаш да кажеш че е почнал с 38 и е свалил на 37 само мускул и е качил още 1 сантим мускул.Яко се обърках,няма значение
|
|
|
|
|
|
|
Вчера направих тренировка гърди +бицепс.Днес съм с ужасна мускулна треска и доволен .За днес ядения:
11:00 сирене 300гр салам 100гр овесени ядки 200гр
13:00 пилешко 200гр + сирене 150гр + ориз
16:00 ориз 200гр извара 200гр сирене 150гр
предстоят още 2 яеденета и вечерта малко корем
|
|
|
|
|
|
|
С тия изпълнения, ден тренирам..1-2 не тренирам, по-уместно ще е да минеш на тренировка на цялото тяло в един ден. И колкото го докараш седмично... 
|
|
|
|
|
|
|
Ето и един напълно откровен отговор.Истината е че тия дни пия повече(алкохол) и нямам възможност да тренирам ,а иначе бих минал на 2 нразлични тренировки за цялто тяло .Мислиш ли че така прогреса ще е същия както при сплитовете освен това имам щанга и дъмбели дайте идеи за тренировки на цялото тяло.А и как мислиш по колко упражнения за всяка мускулна група трябва да правя,пр положение че ще я правя 3-4 пъти седмично макс??
|
|
|
|
|
|
|
Въпрос на подход и специфика на тренировъчната програма.
В сайта има поне 2 програми за тренировка на цялото тяло, чуствай се свободен да направиш някои промени по тях.
http://www.bb-team.org/workout/1359/
http://www.bb-team.org/workout/1291/
Втората програма бих я попроменил:
Клек
повдигане на щанга от лег
гребане с щанга
раменно разтваряне встрани или упражнение за рамо по избор
трицепсово разгъване на скрипец
бицепсово сгъване с щанга
И съответно:
повдигане на щанга полулег
придърпване на вертикален скрипец или набирания/ако са подхват, можеш да разкараш упражнението за бицепс/
тяга
раменно разтваряне встрани или упражнение за рамо по избор
упражнение за трицепс по избор
бицепсово сгъване с дъмбели успореден хват
Стават 2 тренировки, които просто ще редуваш. Разбира се, може да замислиш и трета, но идеята беше да е по-просто. Умишлено съм изтрил сериите и повторенията. При упражненията за гърди, гръб и крака..3-4 дори и 5 серии можеш да правиш, съобразено с повторения на серия и най-вече с възможностите ти. За трицепс, бицепс, рамо - 2 - 3 максимум.
И естествено, това си е моето виждане по въпроса. Може би, моята интерпретация на програмата от сайта, може да ти е тежичка, така че най-добре се довери на авторите от изданието.
НО
Комбинацията алкохол + тренировка е гадна картинка. Ако ще пиеш алкохол след тренировка, напразно си се пОтил, а и след това мускулната треска е особено тежка и ..неплодотворна. Ако ще тренираш с махмурлук...търсиш си белята. 
Старай се, алкохолните фиести и тренировките да са ти разделени едно от друго във времето.
Успех.
|
|
|
|
|
|
|
Мерси много.Ето нещо което ще пробвам ще редувам долните 2 тренировки като примерно всяка трета седмици мога да пробвам с 3дневен сплит
за по голям стрес.
Тренировка 1:
Клек 3x10
повдигане на щанга от лег 4x10
гребане с щанга 4x10
раменни преси 4x8
изтласкване на щанга от лег с тесен хват 3x10
бицепсово сгъване с щанга 2x8
Тренировка 2:
повдигане на щанга полулег 4x10
гребане с дъмбел 4x10
тяга 4x8
раменно разтваряне встрани 3x8
Френско разгъване 4x8
бицепсово сгъване с дъмбели успореден хват 2x8
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
|
Успяхте да ме объркате,станах разноглед от упражнения.Аз ли съм прост,що ли?И всяка трета седмица - сплит!?? Избери си една програма и си я спазвай.А тези специално за цялото тяло ми се виждат половинчати...ограничават ме много в подбора упражнения.Ще правя аз клек,няма да правя тяга ; ще правя аз лег,ама без полулег и имам по едно упражнение за бицепс и трицепс.
Мен лично изпълнението на тази програма щеше да ми е трудно,защото я намирам за много скучна!
Я ми припомни,кое те спира да следваш нормален сплит?
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
“To secure peace is to prepare for war”
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.09.2004
От: София
|
Всички, дето бързате със разни сложни сплитове още от началото правите грешка.
“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео
|
|
|