Не не мисля че съм свалил повече мускул.По простата причина че мускули се свалят много по-трудно отколкото мазнини.
Nikolay проблема е че ако погледна колко малко съм свалил от цицките и колко много съм отслабнал аз трябва да стана скелет че да ги сваля и да са си нормални гърди.За корема и аз нз какво да правя вече за да избият плочките,да отслабвам още ми се струва глупаво.Абе въобще проблема ми е че съм бая мазен и по корема и по гърдите.Ако някой има идеи как да се справя с проблмеа да казва.А процента ми на подкожни мазнини висок ли е :13%.
казано от Sapu на 03.11.08, 10:08:
По простата причина че мускули се свалят много по-трудно отколкото мазнини.
В голяма грешка си.Точно мускули се губят най-лесно.
Мнението беше редактирано от Aquiles на 03.11.08 22:23.
Явно съм направил голяма грешка тогава.:(Как мога сега да губя само мазнини?Уж правих НВД нз що така е станало.
04.11.08
09:39
Значи попринцип Л-карнитина е с точно такова предназначение(да гори само мазнините и да запазва мускула)Можеш да си вземеш някой по-скъпичък,за да си сигурен,че ще има ефект.Също така вместо обикновенно кардио можеш да правиш спринтове,защото при тях се гори само мазнина(незнам да е доказано научно,но май е точно така).
казано от Boy_ на 04.11.08, 09:39:
Значи попринцип Л-карнитина е с точно такова предназначение(да гори само мазнините и да запазва мускула)Можеш да си вземеш някой по-скъпичък,за да си сигурен,че ще има ефект.Също така вместо обикновенно кардио можеш да правиш спринтове,защото при тях се гори само мазнина(незнам да е доказано научно,но май е точно така).
не е съвсем така
1.л-карнетина спомага за транспорта на мазнините към клетките за да се използват за енергия (на теория). това не означава , че не се разгражда мускул - за тази цел ВСАА биха свършили по-добра работа (да запазват мускула).
2.практиката (вкл личния ми опит) показва, че HIIT кардиото е по-ефективно, но то не е само спринтове. ако останалото не е както трябва (хранене и добавки), и при този вид кардиотренировки се губи ММ. лятото имаше доста подробна тема за този вид тренировки
Не бих взимал никакви хранителни добавки най-малкото защото не разбирам и мога да попадна на някакви боклуци.Значи единствения изход за мен е да почна да качвам мускулна маса и успоредно с това да топя мазнини?
А забравих да питам.Ако правя упражнения за гърди само ще се напомпат и пак ще остане мазнината или има шанс и тя да се стопи?
Мнението беше редактирано от Sapu на 07.11.08 07:10.
13.06.15
14:26
Ако ти растат гърдите това е признак на Гиномасектомия получава се от излишък на естроген, не може да се оправи с тренировка.
Отиваш на лекар да те прегледа и евентуално да ти изпише Аромазин ако е в начална фаза може да изчезне ако не решението е операция.
13.06.15
11:14
Здравейте, имам един въпрос относно тренировките за гърди. Имам чувството, че стават твърде големи и ще започнат да заприличат на женски. В момента не са много стегнати. Как мога да ги стегна, но без да растат? В смисъл малко килограми и повече повторения или повече килограми и по-малко повторения? И за храната нещо ако има общо?
Мерси предварително!
14.06.15
01:27
Здрасти пак съм аз. Мерси за бързия отговор, но гърдите ми не растат по този начин. В смисъл не е това, за което говориш, а просто искам да ги стегна без да растат много. Някакви съвети?