Вапрос!?!
|
03.04.2008, 11:06
Здравейте,искам да ви попитам нещо. на 20 години съм 1.80м , 80кг стаж 2 години! може ли да ми препоръчате комбинация от хранителни добавки с НАЙІГОЛЯМ ефект за пока4ване на маса. парите са без значение. и дали е подходя6то да се комбинира с X factor? целта ми е да ка4а 10- 15 кг.Благодаря предварително! |
|
|
|
03.04.2008, 13:26
Ето ти вариант: N.O.-expolde+Cellmass+Nitrix+Syntha6, това е само примерна комбинация. Предполагам си наясно, че 10-15 кила (чисти) няма да се качат никак бързо. |
|
|
03.04.2008, 18:22
Super Pump 250 + Size On + Plasma Jet - всичко е Gaspari N - още една примерна (фирмена) комбинация . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
03.04.2008, 20:16
да попитам и за Х фактора с какво да го комбинмирам? и ако може да кайете на кои марки креатина глутамина таурина протеина и амино киселините са наи добри :S |
|
|
03.04.2008, 20:28
нещо по специално да ми кажете за Юнивърсъл като марка маи сум се спрял на нея. според вас добра ли е , има ли по добри? |
|
|
04.04.2008, 17:24
кой от следните пакове е най- добър:
Designer Supplements Activate
WhiteBlood - CL |
|
|
|
04.04.2008, 18:05
Позлвай бутона за редакция! Имаш три поредни поста! Избираш си по 1 от секи вид и се радваш . Всички са отличен избор . Към тях по желание добавяш : Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
05.04.2008, 19:19
протеин на НАУ или на СИТРАКС МАТРИКС 5.0 или МАТРИКС НЕКТАР? |
|
|
|
05.04.2008, 23:25
Ако имаш финанси нектар , ако имаш по малко финанси нау изолат . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
11.04.2008, 02:39
Здр, много искам да тренирам но незнам с кои да се консултирам ... :((( Искам да вземам продукти които да ка4ат масата ми! |
|
|
|
11.04.2008, 07:11
При положение че досега не си тренирал да се хвърляш на подобна комбинация не е за предпочитане(даже и за добавки ти е рано).Тия работи се взимат след няколко години редовни тренировки.Каквото и да взимаш няма да станеш като Арнолд за няколко месеца.Първо се научи да се храниш правилно и да изпълняваш упражненията правилно.Като прибавиш и редовни тренировки резултатите ще дойдат. “Тренировката без приема на ПРАВИЛНА храна е като орането на поле без в него да се сее - от това няма да израсне нищо“ - Арнолд Шварценегер |