Присъствието на представители на фирми
|
|
11.04.2008, 19:32
Здравейте, наскоро имахме идея да Ви попитаме, дали сте доволни от информацията, която получавате от представителите на фирми относно техните продукти, но доста читатели ни питаха, дали е разумно достъпът им да е “свободен“ из целия форум или да може да пишат само в съответните теми на марките им. Във връзка с това решихме да пуснем анкета по-скоро за този въпрос. Моля да споделите своето виждане, за да намерим заедно решението и по този начин Вие да останете доволни това, което прочитате и научавате тук. П.П. Нека се абстрахираме от възможностите представител да има акаунт като такъв и акаунт като потребител - разбира се, има много алтернативи и “вратички“, но всичко това уважаемите читатели го виждат и са в състояние да направят преценка. А и в крайна сметка не искаме форумът да се превръща в сложна институция от правила и задължения. Етиката преди всичко. П.П.2 Изданието не заема конкретна позиция по въпроса, анкетата се пуска поради факта, че зачестиха запитванията и забележките относно тази тема и е редно комюнитито да се произнесе. Благодаря на отзовалите се! |
|
|
11.04.2008, 20:39
Не гласувах в анкетата. Желая да чета мнения на представители на фирми извън разделите за представителите, но не рекламиращи продуктите, които продават. (в техен интерес е да не го правят, дори и да има реклама мисля, че всеки е достатъчно опитен, за да разграничи рекламата от съвета и да сложи представителя в съответната категория) Be Progressive!! |
|
|
11.04.2008, 20:49
Твърдо техните мнения само в техните теми. vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
11.04.2008, 20:58
Така мисля и аз;) |
|
|
11.04.2008, 21:02
И аз Аз Не Зобя |
|
|
11.04.2008, 22:29
Нито едното, нито другото. Според мен представителите е добре да пишат и в останалите теми, но само с изричната уговорка, че ще се опитват да спазват обективност (до колкото могат) и да не избиват на реклама! Където прекалят, модераторите да имат право да си влизат в ролята. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
14.04.2008, 18:12
Анкетата е доста категорична, но за сметка на това пък не особено “мащабна“. Кара ме да си мисля, че е нужен още един възможен отговор, който по-скоро клони към “Не“, но ще го добавя и ще “разхвърлям“ питането по разделите. |
|
|
14.04.2008, 19:01
Аз също. |
|
|
16.04.2008, 12:07
Някой да забеляза как с временното отсъствие на един brand representative във форума стана по ...... спокойно vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
16.04.2008, 12:37
Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
16.04.2008, 12:56
Това е извън контекста на темата, затова моля да не я разводняваме. |
|
|
16.04.2008, 13:55
Моето лично мнение: |
|
|
16.04.2008, 19:11
Аз лично не приемам отношението от страна на някои представители когато стане въпрос за някой техен продукт и той се спомене не с добро да се нахвърлят върху потребителя изказал това мнение и едва ли не да го линчуват как може да говори такива “глупости“ и как не разбирал нищо особено в сравнение с тях които били спецовете и разбирачите. |
|
|
16.04.2008, 21:30
Много разумно предложение. Аз Не Зобя |
|
|
17.04.2008, 07:23
D3BEP май наистина резюмира идеята, до който бяхме стигнали като (почти)-финален вариант за раздела. |
|
|
21.05.2008, 09:12
Интересно ми е какво е крайното решение относно представителите на фирми?Забранено ли им е да щишат извън свойте теми?Забранено ли им е да си рекламират продуктите извън свойте теми? Пърдя във фитнеса! |