НВД - всичко за него или как да си съставим меню !
|
|
01.05.2008, 09:57
30 овес не са 26гр въгл.
On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
01.05.2008, 10:46
Здрасти! Не нещо, ами всичко не е наред! Това не е диета, а глад! Увеличи си калориите до 2000. Всичко увеличи. Това 30гр. овес и на мен няма да ми стигне, какво остава за мъж. Не виждам никакви мазнини. Протеините изобщо не ми говори, че са 160гр. И сметките ти са объркани. Виж някое от моите НВДта, сравни калориите и храната и ще разбереш, колко бъркаш. протеина ми не е повече от 150гр., при положение, че е на всяко хранене и е 3 пъти повече от твоя.
Аз
|
|
02.05.2008, 20:42
Допуснах някой грешки в предишния ми пост. забравих да кажа за себе си 20г. 178кг, висок ~ 178см. Стаж близо 1 година и 7-8 месеца с прекъсвания.
Риба тон - 120 гр - 30гр протеин.
Промените които направих са: (приблизително описание на вчерашния ден)
07.30 - 2 капсули липо кътс
вчера калориите ги докарах поне до 2300, проблема беше че се прибрах много късно и ядох въглехидрати вечер - ориз и месо (кайма) и една малка ябълка (ужасно ми се дояде просто) това беше към 22.00 легнах си в 00.40 като час преди това ядох близо 100 грама извара. Здрав разум, здрав дух, здраво тяло. |
|
|
05.05.2008, 22:44
Никой нищо не казва? Здрав разум, здрав дух, здраво тяло. |
|
|
|
09.05.2008, 20:55
Интересно ми стана в зареждащия ден веднага въглехидратите които изядем ли ще отидат за гликоген?И може ли сутринта да се вкарат 2-3 банана? |
|
|
09.05.2008, 20:58
Да и в този ден бананите не са проблем, фруктозата не е с много висок ГИ. On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
20.05.2008, 16:09
Да речем,че зареждам на 10 дни,може ли да си позволя един шоколад в зареждащия ден след сутрешната тренировка? |
|
21.05.2008, 18:25
За да не пускам нова тема ще попитам тук.
Само ще уточня, че тренирам почти всеки ден - без събота и неделя. От понеделник до сряда - бягане, а в четвъртак и петък - Тае Бо. |
|
|
|
21.05.2008, 19:21
@Adolf - можеш и ти не си чел темата от ... до ..
On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
21.05.2008, 21:25
emzo ,да пропуснал съм много важни неща от статията,но имам един въпрос,има ли място в менюто ни продуктите от кайма?Специално говоря за домашна кайма,а не купешка? |
|
|
21.05.2008, 21:28
Разбира се, че има.Домашно мляно чисто месо е добре дошло On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
25.05.2008, 17:11
Може ли едното въглехидратно хранене да ми е към 12.30 часа към 14.00 ми е тренировката, ако може следващото въглехидратно в колко часа да го направя. НЕАДЕКВАТЕН |
|
|
25.05.2008, 19:58
Емзо,какво смяташ за продължителността на НВД,има ли смисъл от 1 месечен курс и преминаване към по-умерен хранителен режим.
|
|
|
25.05.2008, 21:00
При мене винаги е поне 3 месеца @vaskobeliq - примерно след тренировка. On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
28.05.2008, 00:19
Така,днеска бях на бал и за съжаление е*ах мамицата на хр. режим,хапнах панирано,пържени картофки 200гр,1 кило салата домати,много ядки и 600гр паржоли,сега много съжелявам,правих 1 час кардио,пих ефедра преди това,осрах ли си режима,просто много ме е яд,какво мога да направя за да не проваля постигнатото с много труд :< |
|
28.05.2008, 00:26
Хапнал си малко пържена гнас (абе не ви ли се повдига от миризмата на пържено олио та го ядете това?), иначе останалото си е точно в норма - пържоли,домати,ядки - не виждам не-нвд храна тук.. а и не мисля, че с едно ядене можеш да преебеш каквото и да е. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
05.06.2008, 09:57
Здравейте...имам питане.
Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
|
|
|
05.06.2008, 11:29
За пудрата - смяташ ги естествено. On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
05.06.2008, 11:39
@Adolf, не изпадай в кризи… Едно ядене, което съм сигурен, че не е станало за 20 минути, ами е било по-дълго време и като прибавим емоциите и движенията, които си извъшвал… Какво толкова? Нищо не може да ти се случи с едно ядене. И един въпрос, ти с кухненската везна ли беше на бал |
|
|
05.06.2008, 12:57
@Георги, тренировките добре си ги измислил, само може да намалиш повторенията 8-10.
П.С: Кардио не правя от седмици, и си чистя както преди, 3см от талията за около 20дена, така че гледай калориите да са добре “Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
|
|
|
05.06.2008, 15:40
Ок ... надявам се и аз да сваля 2-3 сантиметра още…
Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
|
|
|
05.06.2008, 20:47
Успех! Можеш да ползваш програмката “Fitday”, за да си следиш ккал, м, в, б… “Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
|
|
|
06.06.2008, 00:57
Ми в момента се опитвам да го правя...обаче нещо не се оправям с храните...как да намеря обикновен ориз,пилешко,риба ...без да са на някаква манджа ? ... Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
|
|
|
06.06.2008, 09:17
Даваш Custom Food и си го въвеждаш.
|
|
06.06.2008, 11:20
Там ги има според това как са приготвени, бърз пример : “Fish, baked or broiled” broiled означава печено, ако ги правиш на скара избираш това,пилешкото по същия начин chicken,broiled добавяш и breast, ако са гърди. “Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
|
|
|
07.06.2008, 22:02
Един глупав въпрос:Ако изям един шоколад 100гр,това означава ли,че ще ми се лепнат 100гр или ще ми се лепнат асмо калориите от мазнините и въглехидратите в него?
|
|
|
07.06.2008, 22:32
Нищо няма да ти се лепне от 1 шоколад, освен калориите. “Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
|
|
|
07.06.2008, 23:18
Друг въпрос е, че част от тези калории отиват за процеси на синтез на собствени мазнини, ама айде:) Я, сега да се изкажа
|
|
|
09.06.2008, 18:01
Здравейте!!!
мерси предварително почивката прави добрия спортист, а добрата почивка прави най-добрия спортист |
|
|
09.06.2008, 18:14
Изгради си меню и го напиши тук.