Winnie’s

Дата: 17.12.2006
От: Варна
20.04.2008, 10:56

Здравейте!

Дата: 07.02.2006
От: Бургас
20.04.2008, 12:04

успех с начинанието!
радвам се, че ще имаш нов дневник - предния беше единствения чужд, който съм изчел от началото до края (че даже няколко пъти) smile

изобщо не ги чувам нещата

Дата: 29.12.2007
20.04.2008, 12:19

А какво стана с шортите, няма ли да ги видим wink

“Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
Katherine Mansfield

20.04.2008, 18:18
FRANKO1 - 20.04.2008, 12:04

радвам се, че ще имаш нов дневник - предния беше единствения чужд, който съм изчел от началото до края (че даже няколко пъти) smile

Франко, това не го знаех... red face . И аз се зарадвах.
Абе, Толио, аз пуснах снимки и при това не по шорти, ами още по-ачик - по бански! Ти къде беше, че не ги видя?

Дата: 29.12.2007
20.04.2008, 18:34

Ех изтървал съм ги, наистина исках да видя какво си постигнала wink

“Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
Katherine Mansfield

21.04.2008, 07:54

Ще ти задоволя любопитството:
тук
тук

Какво постигнах? Постигнах точково изчистване на мазнини, запазих и дори подобрих вида на задника си, който пък има склонност да изчезва. Запазих и гръдната обиколка. Излекувах болките в гръбнака си и се научих да се храня спортно и диетично.

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
21.04.2008, 08:56

Т.е. сега търсиш кардио издръжливост така ли ?

vacation is over :D

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
21.04.2008, 12:13
Winnie - 21.04.2008, 07:54

тук

Пистолетът на пода, пред леглото, внася допълнителен колорит в снимката grin
Иначе БРАВО за постигнатото - демострираш завидна форма!

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

21.04.2008, 12:22

Играчка е, 99.9% съм сигурен, че е на някой от малчуганите smile

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

21.04.2008, 16:00

Здрасти, Емзо!
Ами аз принципно нямам проблем с издръжливостта, но да кажем, че това е една от целите. А и ми омръзна сякаш предният модел на трениране. Високобемната тренировка с краката, по същество, пак си беше  кардио-тренировка, топяща един вид. Но пък накрая влезнах в застой, претренирах и изобщо не ми беше наред нещо, та затова реших да сменя самия вид на натоварването в краката. В “щанговите дни“ ще тренирам кръгово проблемните зони за тонус. И не само тях де, но обмислям още кое и как. smile
Владо, пистолети, пушки и танкове - колкото искаш се въргалят из нас. Това са две момчета, много луди при това... grin Мама ще се постарае поне да ги научи да тренират и да бъдат отговорни. Обаче, ако не се занимавам с ей тези работи - трениране, хранене и всичко това, може би ще се побъркам тотално покрай тези дечурлига. Нямате си представа колко е изнервящо и натоварващо детегледачеството.

Днес е аеробен ден. Скачахме с Мая, хвърляхме къчове и подскачахме 1 час точно.

Храната също претърпява промяна. Ще изменя ротацията по следния начин: 2-3-1-2-3-1-2, защото сега аеробиката се явява по-лека тренировка, а кръговата ще ме изтощи.
Съответно в ден за кардио имаме средновъглехидратно меню, с оптимални калории:
Закуска - 60гр. овес, 100гр. извара;
Обекуска - ябълка, изолат;
Обяд - 60гр. макарони, 200гр. броколи;
тренировка
После - 150гр. теле, зелена салата;
Вечеря - салата домати и краставици, 150гр. извара, 1/2 авокадо;
Последно - кисело мляко;
Всичко - 1720кал.

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
21.04.2008, 21:54

Winnie, поздравления имаш от мен. Виждам, че си постгинала формата, която целиш, браво! Успех и с поддържката! Натрупания в поседните месеци опит ще ти помогне.
Само едно, защо затри стария дневник? Сигурна съм, че би могъл да бъде полезен на много хора. Не оставяш наследство на идните smile

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

21.04.2008, 22:13

По-скоро може да обърка някой.Всичко в него беше конкретно обособено за нейните нужди.
Поне аз така мисля smile

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
21.04.2008, 22:46

Че то колко неща има в тоя спорт, които са общовалидни. smile
emzo, склонна съм да се се съглася с теб, доколкото има практка да се копират дословно програми от приятели, познати, списания и прочее без да се мисли. От друга страна е винаги позлезно да видиш нечий чужд подход към нещата. Учила съм много и продължавам на научвам, четяйки чужди дневници. Знам как бих се чувствала, ако всички хора, чиито дневници чета, решат да ги изтрият.
Това беше моята идея зад въпроса. smile

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

22.04.2008, 06:35
Tralfamadorian - 21.04.2008, 21:54

Winnie, поздравления имаш от мен. Виждам, че си постгинала формата, която целиш, браво! Успех и с поддържката! Натрупания в поседните месеци опит ще ти помогне.
Само едно, защо затри стария дневник? Сигурна съм, че би могъл да бъде полезен на много хора. Не оставяш наследство на идните smile

Мерси за хубавите думи!
Тралфи, предния ми дневник не може да бъде наследство за идните нормални хора. Той помогна на мен и някои мои подобни, дотолкова че да покаже как трябва да се храним и че не непременно слабата жена е хубава. Защото болшинството се мъчат всеячески да свалят и да топят, нали? А това, че го няма, не е чак такъв проблем, тъй като с въпросните подобни личности си кореспондираме и лично. Освен всичко, в началото си беше твърде объркан и както отбеляза Емзо, по-скоро можеше да отключи неприятности, вместо да помага.

22.04.2008, 15:18

Здравейте!
Мислих силовата тренировка да бъде в кръгов вариант, но после реших да е нещо комплексно и всеобхватно. Получи се много добре.
Наклони с дъмбел - 2х50бр.;
Крънчове с диск - до отказ;
Добро утро - 12бр.с 18кг и 3x12 с 20,5кг;
Римска тяга - 40бр. - 13кг;
Раменни преси - 2х15бр. - 15кг;
Изтласкване от лег - 2х12бр. - 18кг;
Пул даун - 2х12бр. - 25кг;
Глутеус ритник - 4х15бр. - 10кг.
Трицепсово на скрипец - 15бр. - 10кг;
Бицепсово с лост - 15бр. - 10,5кг;
Римска тяга - 40бр. - 13кг;
Наклони с дъмбел - 2х50бр.;
Крънчове до отказ с диск;
Повдигане на таза - 4х25бр;
Кардио - 30мин.

Храна - високовъглехидратна, с повишени калории:
Закуска - 60 гр.овес, 100 гр. извара;
После - 3 житенки, 1 кисело мляко;
Обяд - 60 гр.макарони, 100 гр.гърди;
тренировка
След нея - изолат;
После - 50 гр.ориз,150 гр.бутче;
Вечеря - салата, 130гр. бутче, 1/2 авокадо;
Всичко - 1900кал.

Дата: 07.02.2005
22.04.2008, 16:11
Winnie - 20.04.2008, 10:56

Здравейте, отново!
През изминалите три месеца, успях да позаякна достатъчно, да пооправя изключително проблемното си хранене и най-вече да се самоопределя и в двете направления. Стопих доста мас и натрупах мускули, където трябва. А най-важното, което се случи беше, че се научих да се харесвам и обичам. Жената наистина трябва да е жена - да си има всичко и да няма излишно грубо претрупване.

Здрасти,
Леле мале, хората се опитват да постигнат тези неща цял живот и накрая повечето не успяват, а ти за три месеца си ги осъзнала...
Освен това, майка на две деца и с такова желание за саморазвитие и за това на околните... въйй...

Единственото което ми идва на ум е, че ще те дам за пример на моята приятелка и съм сигурен, че ще се вдъхнови и тя. Е разбира се съвсем деликатно, да не й се стори прекалено високо летвата и да я стресна. smile

Иначе ти желая достатъчно упоритост и за напред.

Забелязах, че ще търсиш маса и на пресата. Възможно е да ти е известно това, но пак да кажа. Ако още търсиш какви пропорции на натоварването дават най-добри резултати, силно те съветвам изпробваш преса с качени крака на някаква пейка/с 90 градуса в коляното и бедра перпендикулярно на земята/ и лека допълнителна тежест, колкото за 25 повторения. Много важно гръбнака не трябва да се сгъва, стремиш се да го правиш на 100 процента от тазобедрената става. Три серии. При мен това работи най-качествено от всичко. Като имаш в предвид, че съм минал през всякакви шантави методи, включително и 20/с тежест/ до 100-200 /без/ повторения на серия на римско столче/през Брус лийския ми период това smile/

Между другото същото с отнася и като правиш и сгъвачите отзад на гърба/излезе ми от главата как се казваха/. Може да погледнеш клип как правят движението гребците/давам пример с тях, защото при тях това е от огромна важност, не могат да си позволят грешки/. При добрите движението на на 90 процента от тазобедрената.

Поздрави и приятно прекарване

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен