искам да направя големи ръце
|
Фитнес ентусиаст
|
много ме е яд като видя мъже съблечени по потник със отпуснати такива големи ръце дето им вика един фр “баници” и аз в сравнение със мойте студени 36 см ръце кажете ми как да ги тренирам за да станат 40 см отпуснати трябва да кача 4-5 см в отпуснато състояние обяснете ми как и по колко да ги тренирам в седмица от две години тренирам качил съм 6 см по ръцете ама искам да станат “едри баници” както трябва направо като видя как си размятат ръцете и трицепсите им се разгъват като животни им завиждам преди месец почнах да пия креатин на уидар и протеин усещам че ми действат щото качих килограми ама искам ръцете да направя по внушителни благодаря предварително |
20 апр 2008 21:04
|
|
Гиревик
|
Личното ми мнение е, че ръце се правят най-добре в 1 ден - концентрирал си се изцяло върху тях, не ти е изтощен нито бицепса нито трицепса от предходно упражнение. Също така смятам, че веднъж седмично е предостатъчно, тъй като ръцете участват почти навсякъде. За бицепс и 2 упр. са достатъчни, но и 3 може. За трицепс 3 упражнения с по 3-4 серии са достатъчни. При преодоляване на застой може да се правят в суперсерии. Ето всеизвестни варианти за програма: |
20 апр 2008 21:28
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Ако искаш да наблегнеш на тях те съветвам няколко неща : ПП. Подркрепям горното мнение, че е най-добре да се правят в една тренировка бицепс и трицепс! Крака като правите да не правите разделно мускулите You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
20 апр 2008 21:59
1 глас
?
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Да, правя ги, що не? И аз препоръчвам ръцете заедно, като при това се редува серия бицепс - серия трицепс. Не точно в супер серии, с почивка по минутка между двете. Т.е. - серия бицепс - почивка - серия трицепс - почивка - серия бицепс и т.н. Not designed for jogging. |
21 апр 2008 09:00
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
|
21 апр 2008 15:02
Няма гласове
|
|
Верен BB-Team-ър
|
Приток на кръв в цялата ръка за по - кратко време. |
21 апр 2008 18:01
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
начи доколкото разбрах трябва да правя трицепс и бицепс веднъж в седмицата яко както трябва да се нацепя и да не правя повече да наблегна на базовите упражнение за трицепс и бицепс това ли е правилната формула за големите ръце? |
21 апр 2008 19:50
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
По - скоро кляканията и мъртвата тяга ако ме разбираш какво искам да кажа. |
21 апр 2008 20:04
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Няколко напъствия.. Every hard workout is one step closer to your goal! |
21 апр 2008 20:24
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
ee pomagaite da napraviq golemi race za malko vreme |
2 яну 2009 18:53
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Ми , прочети всички мнения и ще разбереш , без да е имало нужда да пишеш |
2 яну 2009 19:01
Няма гласове
|
|
Crossfit-ър
|
разделяй бицепс и трицепс(ох на тая тема бая спорове водих), разделяй крака предна част и задна, тука няма какво да споря освен ако нямаш 4 часа за тернировка за крака, и ако наистина искаш да имаш силни ръце-НАБИРАЙ СЕ...това slavko ти го гарантира...!!!! CROSSFIT ADDICT |
2 яну 2009 20:18
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Защо пък да разделя бицепса и трицепса ? Аз ги тренирам заедно в един ден ( днешния ) и като цяло съм доволен . Обоснови се , ако обичаш. |
2 яну 2009 21:23
Няма гласове
|
|
Crossfit-ър
|
гоше, пак да почна да се обосновавам... CROSSFIT ADDICT |
2 яну 2009 22:02
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Тренирам ги така , че на другия ден да имам яка мускулна треска , по това се ориентирам дали съм ги натоварил на макс. Упражненията са следните : |
2 яну 2009 22:36
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
@Гошко, по 4 упражнения и за бицепс и за трицепс.. отделно това са около 20-24 серии и интензитета ти е доста голям за тези час и десет минути.. скиптично настроен съм и според мен нищо не правиш..(поне на моето тяло така би се отразило такава тренировка). |
3 яну 2009 00:27
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
На всяко тяло би се отразило така |
3 яну 2009 00:35
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Съгласен съм със Славко. Обоснованието ми: когато правя гръб(естествено пада набиране, ако ме разбирате) и бицепс в един ден ми се отразява доста добре. Правя 2-3 упражнения за бицепс след гърба, но рядко ми остават сили за трето. Когато свърша с тренировката не мога да си свия ръката, от притока на кръв в бицепсите. Моята фитнес галерия—> http://www.bb-team.org/gallery/122489/ |
3 яну 2009 01:20
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
има мн варианти: а ако ги съчетаваш 1. Рамо + Бицепс |
3 яну 2009 05:37
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Крака и трицепс? |
3 яну 2009 13:16
Няма гласове
|
|
Crossfit-ър
|
death…тук съм на 100% съгласен с теб my man..!!!...кви мускулни групи след тежка тренировка за крака, кви 5 лева... CROSSFIT ADDICT |
3 яну 2009 14:04
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Здравейте и Ч.Н.Г. |
3 яну 2009 20:37
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Правилно тренираш, да! Методът 5х5 винаги ми се е отразявал много добре, но е малко позабравен в днешни дни.. |
3 яну 2009 21:54
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Ах тези баници |
5 яну 2009 22:55
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Не само за бицепса за всички мускули се отнася |
5 яну 2009 22:57
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
за да акцентира6 на тях даваи ден по4ивка преди тях и след тях |
6 яну 2009 18:26
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Добре стана ми интерестно че половината форум пише да се тренират така а другата че ръцете трябвало да се тренират тежко с големи кг - кое е по-правилното или както винаги за всеки е индивидуално |
6 яну 2009 21:55
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Аз съм фен на тренировката до отказ. Слагаш такива килограми с които не можеш да направиш повече от 10 повторения. Няма ли кила, няма и маса. Моята фитнес галерия—> http://www.bb-team.org/gallery/122489/ |
6 яну 2009 22:09
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Да, тежко, но според сегашните ти възможности и с добра техника. Not designed for jogging. |
7 яну 2009 00:49
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Най-голямата грешка е серия до отказ. Любопитно ми е след 2-3 такива серии как ще си възстановиш АТФ-а?! A bad workman always blames his tools. |
7 яну 2009 09:01
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Значи за да се напомпа мускула трябва да се изпълнява правилно всяко упражнение. Не е важно колко килограма вдигаш тоест важно е но си вдигай максимума който ти е по силите а не примерно както има някой лекета немогат да вдигнат 60 кг на лежанка а слагат 80 отлепят ги пускат до доло затиска ги тоя дето им помага със сетни усилия му помага така 4 пъти и се праят на яки или за бицепса конткретно има хора който правят прави с щанга и слагат по 50 кг чупят си кръста и после се чудят защо не им растат рацете. Хора който тренират силов трибой се мъчат да вдигат тежко ако искаш да имаш добре уформено тяло си тренирай правилно смисъл недей да слагаш килограми с който неможе да изпълниш упражнението правилно. Ако имам правописни грешки моля да ме извините много празници много именни дни се насъбраха неможе се наспи човек Ч.И.Д на всички Иванчовци, Иванки, Ивайловци и всички празнуващи |
7 яну 2009 16:17
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Не знам, не разбирам от всевъзможните ви термини. Важното е, че ми се отразяват добре! Честит имен ден на именниците от форума! Моята фитнес галерия—> http://www.bb-team.org/gallery/122489/ |
7 яну 2009 18:01
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
... и с твоя разсъдък и разбиране за диетите, как да кажа, твърде възможно е да си останеш малък |
7 яну 2009 19:18
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Кое е в застой? Моята фитнес галерия—> http://www.bb-team.org/gallery/122489/ |
7 яну 2009 20:59
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Про4ете ли кои в ква категория е? Няма кои знае кви открития в тренировките. Изменя се гена на хората, преди 500 години само 4ожек с жисо4ина 1.80 е изглеждал като великан, а сега е не6то нормално. Другите изменения са в стероиди, храна и добавки. Науката напредва и медицината съ6то. Питаи някои твои познат възрастен 4овек тои кат е бил дете колко е била средната продалжителност на живота.
С напомпване на мускула, растеж не се постига. Растежа иде с късането на влакна и възтановяването им. С напомпване на мускула без препарати трудно става |
7 яну 2009 22:13
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
TEDKO ще кажеш ли ти как тренираш бицепс? |
8 яну 2009 11:38
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
През различните cадии от развитието си съм използвал различни методики. Дори и два пъти на седмица, ефекта беше положителен, но е индивидуално. Бицепса винаги го правя с трицепс, значи дигам тежко колкото мога да го правя правилно, в последните серии на някои упражнение си позволявам лек чиитинг, като правя пирамида. НИкога не падам под 4 повторения, 4 мога да направя нещо ако нямам сила, гледам поне 6 2 Обикновенна тренировка - бицепсово сгъване прав с прав лост 3 Гигантска серия или трисет( три последователни упражнения без почивка) Тук трябва да знаеш силите сиза да разпределиш правилно килата и никока не се използват максимални кила, тренировката се прави много рядко но внася доста стрес Суперсерията и обикновенната тренировка ги въртя като понякога ги правя 2 обикновенни 1 суперсерия, а гигантската веднъж на 2 месеца някъде, може и малко по често стига да имам свободно време и сила. Почивка обичам да си давам преди и след тренировката за ръце. |
8 яну 2009 14:51
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Това имах предвид. Но стига вече, че разводняваме темата. Моята фитнес галерия—> http://www.bb-team.org/gallery/122489/ |
8 яну 2009 16:51
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Наи-важното за големи ръце според мен е храненето и добавки. Тренировката е само вкарване на кръв. Преди когато тренирах малко |
18 март 2009 21:57
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Какви могат да бъдат резултатите за 2 месеца? |
18 март 2009 22:09
Няма гласове
|
|
Фитнес ентусиаст
|
Извод, за максимелен успех прави всичко правилно! А това с САМО ВКАРВАНЕТО НА КРЪВ помага при анаболна диетка, така съм чел де... И аз ще показвам перки ... ама друг път! |
19 март 2009 00:22
Няма гласове
|