[Log]Fyre vs. Thyrotabs

Темата е заключена.
Прескочи до:
Д-

09.05.08
17:13

казано от emzo на 09.05.08, 05:59:

Ден8

Загубено време, пак велото у нас, но само 30мин, че времето сутрин  е “кът”.
Пак 3х2капс, мога вече да кажа, че почти не усещам Fyre, но вечерта в залата се чувствах отлично и направих 20мин HIIT на велото.

За момента никакъв контрол върху апетита, точно обратното постоянно съм гладен, а съм само на -300калории.

Още ден-два и ЛОГа ще има ново заглавие :D

Само аз ли мисля, че 300 калории са прекалено малко? Според мен, когато си на диета за изчистване (не говоря за пред състезателна диета), може да се падне най-много до 2000 калории на ден, които за твоите килограми са си перфектно. Чистил съм се сигурно вече  5 пъти с диета и постигам перфектни резултати с диета от 2000 калории на ден, като не губя мускулна маса и не стоя гладен през деня. На грешен подход си с 300 калории на ден (дано оцелееш ;) ), освен ако не си имал впредвид 3000 ;)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.05.08 17:24.

Той май спомена, че е на минус 300 калории в диетата или не разбрах какво искаше да кажеш. :)

09.05.08
17:18

Даниеле, изтървал си един - (минус) ;)
т.е. BMR минус 300 калории. Посмъртно не виждам как бих оцелял с 300 калории.

Мнението беше редактирано от emzo на 09.05.08 17:18.

Д-

09.05.08
17:23

Дам тоя минус ми е убягнал ;)

Иначе до сега половината форум щеше да го линчува публично :)

П.П. И аз следя лога. Очаквам скоро да стане интересно :)

ГП

09.05.08
18:53

Здравейте.
И аз и аз също като Ради чакам да става “горещо” вече ... давай emzo от тоя лог зависи аз какво ще си купя ;)
Успех!

10.05.08
04:35

От тука гледам само аз май съм имал малко по-ериозни странични първите дни като леко сърцебиене в фитнеса и лек дисконфорт вечер от Fyre-a ... ДАже смъкнах на 2х1 дневно ...Иначе определено засилва метаболизма ...Този зелен чай направо...За пръв път на НВД да ходя 2 пъти дневно по голяма нужда ...И стомаха понякога направо го чувствам как изгаря :D И аз имам осещам, че имам повишаване на температурата но не съм мерил колко е точно ...Като цяло доволен ...Това е можеби първата добавка която найстина усещам, че има някакъв ефект върху мен ...А това за съня досегасамо първите 1-2 дена лек дискомфорт сега спя като пън...Апетита го намали само първите дни ...
Давай аз имам още 3 седмици с него после почивка :)

10.05.08
05:33

Аз с двете нули нямам проблеми, приемам достатъчно фибри.Бях писал за проблеми с кръвното в дневника на Иван Шишманов, но те не бяха от Fyre, а от нещо съвсем друго.

Ден 9
Наистина не го усещам вече, доста бързо привикнах.Деня започна добре(30мин вело) и в буквалния смисъл каталясах още на обед.Вдигнах карбс(кафяв ориз), но и те не помогнаха и се наложи да изместя тренировката в залата с 1 ден.Прибрах се от работа и почти веднага заспах.

Мнението беше редактирано от emzo на 10.05.08 05:35.

10.05.08
05:43

Да спомена за тежката артилерия:
Gaspari Nutrition - Thermogenic Thyrotabs - http://www.discountanabolics.com/p/GN13
Спряни от производство поради проблем с името (било патентовано) и ще се появят по-късно тази година с ново име.
Общо взето с големи очаквания съм и към този продукт:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=106438881&highlight=thyrotabs
Както казват в бб.ком има два варианта:
1. топиш малко мас като всеки продукт
2. топиш адски много мас
Eто и ревю на един много уважаван representative, който btw много пъти ми е помагал със съвети:
http://forum.bodybuilding.com/showpost.php?p=111031181&postcount=93

Така ето и начина, по който ще се приемат:
option 1: ( 90 tabs ) ( 6 weeks )
Days 1-3 1/day
Days 4-7 2/day
Days 8-34 3/day
Days 35-38 2/day
Days 39-42 1/day

Четох доста, разпитвах доста и реших да направя tapering.

Мнението беше редактирано от emzo на 10.05.08 05:50.

10.05.08
06:41

Emzo, сорка за въпроса, но ровейки, откривам, че си само на Файър, така ли? Не приемаш друг бърбър, било то термоген или липо?

11.05.08
08:11

Ден 10 - мразя да работя в Събота :D
Отново гадно време, отново велото у нас(30мин), отлична тренировка в залата(благодарение на Fyre), за сметка на това вечерното кардио беше много зле.40min след вечерния прием имах киселини - причинителя беше Fyre, трябва да видя коя съставка може да е виновна.
Разравях си шкафа и намерих останал Y HCL, който може да добавя към края на опаковката.

Сега за Тиротабс:
Според Гаспари ефекта им започва да действа около 7-8ия ден.Да, наистина е така.Засега от тях усещам само топли и студени вълни, температурата ми си е същата без промяна, а най-вероятно като се знам няма да мръдне.Също така средно 2 пъти на ден ушите ми стават червени като домат, работя с клиенти и малко .... кофти, добре, че бързо отшумява.

Fyre - 3x2капс сутрин, обед и вечер на празен стомах - за мен това е важно, тогава го усещам и съм сигурен, че се е усвоил.
TTabs - 3x1 tab - сутрин, обед и вечер на равни интервали, отново на празен стомах,по препоръка на @pu12en12g

11.05.08
10:35

Днес е хубав ден:
1. Неделя - почивен ден.
2. Ден за отчитане на постигнатите резултати, а те са естествено са добри.
Винаги на гладно сутрин след като съм посетил двете нули.
Тегло - 82кг (-3)
Корем, на нивото на пъпа  -1.5см
Талия -2.5см (срам ме е да кажа стойностите  :lol:  )
Колко е вярно нямам идея, меря се с Миотейп.

Малко бързо тръгна теглото надолу, но ако трябва ще коригирам диетата.Засега съм на -300калории. (минус Даниеле :P )

p.s. да уточня, че доста хора ме питаха, нямам зареждащи дни т.к. дефакто аз всеки ден съм с достатъчно карбс и само 4дни в седмицата по 40гр стафиди след тренировка.

Мнението беше редактирано от emzo на 11.05.08 10:37.

казано от emzo на 11.05.08, 10:35:

Днес е хубав ден:
1. Неделя - почивен ден.
2. Ден за отчитане на постигнатите резултати, а те са естествено са добри.
Винаги на гладно сутрин след като съм посетил двете нули.
Тегло - 82кг (-3)
Корем, на нивото на пъпа  -1.5см
Талия -2.5см (срам ме е да кажа стойностите  :lol:  )
Колко е вярно нямам идея, меря се с Миотейп.

Малко бързо тръгна теглото надолу, но ако трябва ще коригирам диетата.Засега съм на -300калории. (минус Даниеле :P )

p.s. да уточня, че доста хора ме питаха, нямам зареждащи дни т.к. дефакто аз всеки ден съм с достатъчно карбс и само 4дни в седмицата по 40гр стафиди след тренировка.

Определено добро развитие, но ако е десети ден, значи водата прави резултата. След още 1 седмица вече измерванията ще дадат по-точна представа.

Имам един въпрос: влияе ли ти на съня? Кофеинът вътре колко е? 200 мг ли?

11.05.08
11:21

Хаха, подценяваш ме Ради ;)  , на диета съм преди да почна стакчето.Т.е. погрижих се водата да я няма.
3х2 капс ще рече 600мг кофеин, да ти кажа честно имах 2 трудни вечери.После свикнах много бързо и спя като къпано бебе.
ТТабс не са стим и не оказват по никакъв начин влияние на съня.

Да, да, аз за Огъня питах. Хех, това с водата ми хареса :)
А кафе пиеш ли принципно? Т.е. привикнал ли си вече към кофеина или е само от добавката?

11.05.08
11:28

Tzzz, никакви кафета и др. източници на кофеин, повече от 600мг не съм качвал и не виждам смисъл да качвам.Преди това не бях пил 2-3 месеца кафета.
Принципно имам 2 опаковки Огънче, но мисля да направя почивка след 1та.

11.05.08
12:30

казано от emzo на 11.05.08, 10:35:

Евала за диетата и аз така чистя. Не си като повечето дето правят някакви извратени НВД диети взети от състезатели, от които ти се иска да починеш още първия ден.
Ако пишеше хранене и трениране подробно щеше да е по-интересно! Успех!

11.05.08
13:07

Keep up the good work ! Незнам дали са те питали , но направи ли си пре-снимки за да има накрая едно сравнение пре и пост :) .

12.05.08
05:29

Ден 11
Станах много късно и се наложи приема на Fyre да е 2х2 капс.
Кардио - бягане сутрин, успях да ги направя 24мин (+1км), надявам се и на повече като “олекна”.
Вечерта - 40мин вело (нисък интензитет - 30км/ч).

п.с. нямах апетит, наложи се да си наваксам белтъчини с 2 допълнителни шейка.
3 часа след 1ия прием - дали от бягането дали от ТТабс имах 37.1темп за около 30 мин.

Мнението беше редактирано от emzo на 12.05.08 05:35.

12.05.08
09:07

Emzo няма да е лошо да си пуснеш  и хранителният режим да го видим за какво става въпрос, със сигурност не съм единственият които изспитва желание да го види как си го измаисторил.

12.05.08
09:33

Ами не беше това идеята, но за днес съм си приготвил това:
Кардио
след него Протеинов шейк +овес - blended
Закуска -  овесени ядки + 4 белтъка + плoд (днес ябълка)
Обяд1 -  свинска пържола + кафяв ориз + салата отгоре със сирене малко+ рибено масло
Обяд 2 -  пак същото, ама пилешка пържола
Предтрен. хранене -  овесени питки ала Нео(дано да чете още форума)
след тренировка - 40гр срафиди и протеинов шейк
Вечеря - мощна пържола с голяма зелена салата и нищо друго.

До скоро даже бях и без протеинови шейкчета.

12.05.08
19:24

Добре е режимът ти но не ми е ясно това, шеикът  и овесените ядки веднага след трен би ли ми пояснил малко.

13.05.08
05:45

Ден 12
Минах без кардио сутринта, вечерта пък в залата нямаше свободно вело (един вид се прецаках).
Вечерта пламнах и стоях червен поне 2 часа - явно тиротабс достигат пикова концентрация.Темп - 35.7.

14.05.08
05:23

Ден 13
Нищо особено за отбелязване, минах само с кардио след тренировка (HIIT - 20мин).Доста се потях, а времето си беше смотано.

ГП

15.05.08
12:34

емзо...ще продължаваш ли да пишеш за храненето си,защото ми е интересно да проследя една,две седмици как се храниш ?

15.05.08
18:46

Ден 14 - пълна почивка.
Не усещам изобщо Fyre, като свърши 1та опаковка ще има почивка преди да почната другата.
Нещата обаче тотално се обърнаха - никакъв апетит последните 2 дни, ям на сила определената храна.От това, което четох ТТабс засилват апетита към въгл. , така че остава варианта Fyre да е започнал да контролира апетита.Следващите 2 дни ще са low carb т.к. ми предстои семинар нейде по черноморието този уикенд и ...... ще наблягам на мръФките там ама .......  знае ли човек :D

16.05.08
06:05

Значи и аз да се включа с въпрос - в началото беше 85 кила като беше писал, че целта е 79-80, следващото мерене беше на 83, последното, което си писал е 82. Та искам да те питам, от кога според си започнал да чистиш повече мазно от колкото вода, от 85(защото в един последните постове беше писал, че преди fyre-a си бил на диета и си изкарал водата) или от 83(а там беше писал, че  вече със сигурност си изкарал водата)? Значи по мой сметки ако си чистил само мазно трябва да си свалил тамън около едно кило досега. Тая сметка я правя така :
BMR -(минус) 300 x 1.55 (индекса, в който влизаш с 4 тренировки) = около 500 (точно 465, но нали за всеки е относително, а и на тебе ти е по засилена в момента обмяната и в покой. Едно кило мас е 1000 гр x 9 kcal = 9000 kcal . 9000 kcal / 500(калорийте, които си ограничил) = 18 дена. Имайки предвид това и тренировките ти са малко по-чести (сутрин и вечер), а и от добавките ти в повишена температурата(което си е показател за завишена обмяна, тоест гориш повече и в покой) предполагам смеките са малко по други и за въпросните до тук две седмици трябва да си свалил 1 кг мазно.
Питам не за друго, а за да видя дали смятам правилно калориите и механизма, по който действа цялата работа(защото досега следях главно приема само на белтъка и с калорийте съм малко не на “ти”)? И ако не съм прав - защо :) ?

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 06:06.

16.05.08
08:02

Теглото е много относителна величина.Вчера сутринта съм 83кг вечерта съм 81.Кантара не го взимам за критерий.
Такъв са дрехите, обиколките и огледалото.

п.с. поста ти е толкова объркващ, че не съм си правил труда да го разбирам.

16.05.08
08:18

Поста максимално опростен и разбираем :
При BMR - 300 и физическа активност 3-5 пъти седмично, би трябвало общия баланс на калориите да е около - 500 . От факта че едно кило мас е 9000 калории следва ли, че за 18 дена ще се отслабне с 1 кило мазно(9000/500=18). Общо взето това бях написал, но изхождайки от данните в твоя дневник :) .

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 08:24.

16.05.08
10:34

E и ?Какъв ти е въпроса ?

16.05.08
12:05

Колко мазно и колко вода си свалил от както си почнал и вярни ли са ми изчисленията?

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 12:05.

16.05.08
13:24

А ти можеш ли да определиш колко мазно си свалил, колко мускул, колко тъкани и колко вода ? Щото някой ако в този форум може в домашни условия да го определи това му свалям шапка и се отказвам от този спорт.

16.05.08
13:29

ОК. 10х все пак, че се занимава да отговаряш.

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 16.05.08 13:29.

16.05.08
13:38

Ами няма как да знам реално, какъв процент е мазнини, какъв мускул и какъв вода.
Факта, че обиколките намалят говори сам по себе си.Чак когато изчистя напълно ще мога да разбера колко е загубата на ММ.
Имам калипер, но мери сравнително точно от 11-12% надолу.
—————

Ден 15
Пак тотална липса на апетит, засилено потене, дъното на Fyre се вижда.Калориите за деня бяха много малко -800
Само 15мин ХИИТ кардио след тренировка(крака, рамо)

16.05.08
15:14

Следя лога и малко по малко се убеждавам, че ще е доста полезен на адски много хора. Искам да те питам, понеже ти преди това, каза, че си изчистил водата. Можеш ли да споделиш как?

Успех :)

16.05.08
15:25

Ама не знам какво толкова си мислите като чуете “изкарах водата”.
Просто от опит знам, че бърнър не се пие от самото начало на диетата т.к. е леко безсмислено.
Имам напредвид, че съм бил на диета 3 седмици преди старта на стака.А през първата седмица се губи много бързо тегло - предимно вода.Те т’ва е.

16.05.08
15:30

Ясно. Щото много научно звучи “изкарах водата” :)

ГП

16.05.08
17:57

Пу...да му се невиди,аз го почнах едновременно с диетата :(

22.05.08
06:37

Какво става с лога :)

27.05.08
17:29

Fyre
Енергия 4 от 6 - дава много rush първите дни и после отшумява
Апетит 6 от 6 - въпреки, че не му е това основното действие, вече няколко дена откакто го свърших и пак съм постоянно гладен
Фокус 0 от 6 - нормално като няма такива съставки вътре.
Feel good effect - 5 от 6 - л-допамина винаги ми е действал отлично, e не е като PEA, но все пак ...
Нещо важно за отбелязване - няма кафеин краш, което е изненадващо при 600мг дневно.
Друго не се сещам, но това са основните неща.
Сега ще си почина известно време преди да почна следващата опаковка.
п.с. ako не е станало ясно - доволен съм от продукта :)

ТТабс:
Засилват апетита, особено carb cravings.Един ден ги усещам (топли-студени вълни), следващите два - не.
Един вид обаче се прецаках, загубих единия блистер (не се смейте ...... е поне не много) и вече се налага да ги намалям постепенно.Днес е ден 27.
Вече съм с ~5кг по-лек, съответно и мерките намаляха.

Мнението беше редактирано от emzo на 27.05.08 17:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1