|
|
|
Дата: 23.11.2005
От: София
|
Колко мазно и колко вода си свалил от както си почнал и вярни ли са ми изчисленията?
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
А ти можеш ли да определиш колко мазно си свалил, колко мускул, колко тъкани и колко вода ? Щото някой ако в този форум може в домашни условия да го определи това му свалям шапка и се отказвам от този спорт.
vacation is over :D
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
Дата: 23.11.2005
От: София
|
ОК. 10х все пак, че се занимава да отговаряш.
|
|
|
|
|
|
|
Ами няма как да знам реално, какъв процент е мазнини, какъв мускул и какъв вода.
Факта, че обиколките намалят говори сам по себе си.Чак когато изчистя напълно ще мога да разбера колко е загубата на ММ.
Имам калипер, но мери сравнително точно от 11-12% надолу. —————
Ден 15
Пак тотална липса на апетит, засилено потене, дъното на Fyre се вижда.Калориите за деня бяха много малко -800
Само 15мин ХИИТ кардио след тренировка(крака, рамо)
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
Дата: 10.02.2007
От: София | Ст. Загора
|
Следя лога и малко по малко се убеждавам, че ще е доста полезен на адски много хора. Искам да те питам, понеже ти преди това, каза, че си изчистил водата. Можеш ли да споделиш как?
Успех 
|
|
|
|
|
|
|
Ама не знам какво толкова си мислите като чуете “изкарах водата“.
Просто от опит знам, че бърнър не се пие от самото начало на диетата т.к. е леко безсмислено.
Имам напредвид, че съм бил на диета 3 седмици преди старта на стака.А през първата седмица се губи много бързо тегло - предимно вода.Те т‘ва е.
|
|
|
|
|
|
|
Ясно. Щото много научно звучи “изкарах водата“ 
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.02.2007
От: София,България
|
Пу...да му се невиди,аз го почнах едновременно с диетата :(
Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).
|
|
|
|
|
|
|
Какво става с лога 
|
|
|
|
|
|
|
Fyre
Енергия 4 от 6 - дава много rush първите дни и после отшумява
Апетит 6 от 6 - въпреки, че не му е това основното действие, вече няколко дена откакто го свърших и пак съм постоянно гладен
Фокус 0 от 6 - нормално като няма такива съставки вътре.
Feel good effect - 5 от 6 - л-допамина винаги ми е действал отлично, e не е като PEA, но все пак ...
Нещо важно за отбелязване - няма кафеин краш, което е изненадващо при 600мг дневно.
Друго не се сещам, но това са основните неща.
Сега ще си почина известно време преди да почна следващата опаковка.
п.с. ako не е станало ясно - доволен съм от продукта 
ТТабс:
Засилват апетита, особено carb cravings.Един ден ги усещам (топли-студени вълни), следващите два - не.
Един вид обаче се прецаках, загубих единия блистер (не се смейте ...... е поне не много) и вече се налага да ги намалям постепенно.Днес е ден 27.
Вече съм с ~5кг по-лек, съответно и мерките намаляха.
|
|
|
|
|
|
|
Thermogenic Thyrotabs:
При мен техния ефект се оказа:
- топиш малко мас като всеки друг продукт
Очаквах много, адски много, но ... както много други продукти при някои действат при други не.Нека да видим новата усъвършенствана формула какво ще предложи.
Текущото ми тегло в момента е 79кг, бягам вече повечко, почти съм си върнал топ формата, пресата тръгна да се показва.
С което мисля да замразя LOG-а.
|
|
|