Цигари - STOPPED !
|
|
04.05.2008, 14:02
Та значи на 16 април тази година спрях цигарите окончателно.Пуша от 6 години,като последната година рязко ги бях намалил на 1 кутия на седмица.Лош порок е знам и точно заради това го спрях.Знам,че тичане и кисело мляко ще помогнат много за изчистването му.Искам възможно най-бързо да махна всичката отрова която се е натрупала в дроба ми.Забелязах също,че след спирането по-лесно почнах да се уморявам и не съм толкова издръжлив колкото преди,надявам се,че това е част от процеса на спиране по друг начин немога да си го обясня.Та помогаите ако можете,знам че за пълното изчистване на белия дроб за толкова години пушене са нужни години,но съм решен да направя каквото трябва за да стане! |
|
|
04.05.2008, 15:24
За изчистването ще трябва повече аеробика на чист въздух (извън Сф. или града в който живееш). Аз Не Зобя |
|
|
04.05.2008, 15:45
Съжалявам че ще те разочаровам но това което се е натрупало просто не може да се махне ей така... Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
04.05.2008, 19:30
За 6 години може и нищо да не ти е станало... 16 Април е прекалено скоро, за да кажеш, че си спрял цигарите. Аз не пуша вече 2 години и 1/2 и вече почти съм забравил какво е това. Имах същия стаж, като твоя. Успех! |
|
|
04.05.2008, 21:24
Точно вчера бях на велосипеден крос из пътеките на Рила,горе се чувствах супер,чист въздух природа много ми хареса.Не бях ходил доста одавна на подобен тип “разходки“ и мисля този вид походи да зачистят в живота ми,защото плюсовете от това са найстина много. |
|
|
05.05.2008, 11:04
Ако си упорит, ще се справиш. Не е толкова трудно.. Добави си още едно “P” в заглавието, като си решил да има английски елемент |