|
Дата: 19.08.2007
От: София
|
Май отдавна трябваше да започна да си пиша всичко, но пуст мързел какво да се прави сега вече няма накъде- с тая диета нищо не мога да запомня така че почвам да пиша. Ето предисторията- на 20 години съм, 170 см, 54-56 кг варирам. Тренирам от година и половина без прекъсване, преди това се занимавах с друг спорт. От последните 3-4 месеца смених фитнеса, смених си приоритетите и разбрах че съм си губила времето общо взето. Та сега приоритет- да изчистя до мах релеф без да губя муск. маса. Хранене- в момента 3 към един съответно- белтъчни и въглехидратен като 3-те дни приемам около 100 гр белтъчини- 450 грама пилешко или риба или към 25 белтъка. Въглехидратния ден - 200 грама ориз и 300 пиле. Та ето ми програмата днес
Ядене- 9:30- 70 гр пиле
11:30-70 гр пиле с малко салата зеле с моркови
14:00-пъстърва на скара с гарнитура краставици
16:30-100 гр пиле + зеле с моркови
18:30- същото и 3-4 парчета луканка
сега ще изляза и ще хапна още една пилешка пържолка и това ще е 
Колкото до тренирането днес направих само 45 мин кардио - 20 мин пътека- ходене на наклон и 25 мин степер
По принцип тренирам двурзово и щях да ходя и вечерта ама ми е 3-ти белтъчен и цял ден бя на път та не можах да стигна до фитнеса.
И така това е за сега, ще чакам критики 
Понякога трябва да плюеш в очите на дявола, за да разбереш, че си жив ))
|
|
|
|
|
|
Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
|
Правиш въглехидратна ротация? От къде точно ти идва енергията? Мазнините съвсем си ги изключила от менюто си? С това ядене докарваш ли изобщо над 1000 калории?
My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник
|
|
|
|
|
|
|
Дам правя въглехидратна ротация, колкото до мазнините забтавих да спомена ядките, които си хапвам гледам да не надвишават 50 грама, а и се старая да добавям зехтин към салатите Да, свикването е малко трудничко, но за сметка на това като се вработи организма има страшен ефект.
Да добавя към дневника- вечерях запечени броколи с пиле и кашкавал ( то кашкавала не се вписва много, но едва ли имаше и 50 грама).И сега след като допих 8 литър вода мисля да поспя .
|
|
|
|
|
|
|
Така днес малко се поулях със зареждащия ден- изядах едно парче руло на закуска, иначе регулярните 6 хранения (имам още 2 де) на които са разпределени 200 грама ориз, 100 грама пиле, една консерва риба тон и ще видим за вечеря още някакъв белтък - може яица да си сваря не знам още. Освен това съм изпила към литър вода и горе долу толкова чай.
Тренировка- гърди и рамо отиам да тренирам ще пиша още по-късно.
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Сандански
|
Говоря от името на всички: без снимки не можем да ти дадем препоръки :(
п.п. Имаш правописна грешка в подписа.
|
|
|
|
|
|
|
Хм колкото до снимки аз ще кача но не знам какво ще видите, в смисъл не се сещам да имам такива които да показват в каква форма съм или нещо подобно.
Сега да си напиша тренировката вчера- гърди, рамо и корем, доста добре се получи
Гърди- избутване с дъмбели от лег с 5 кг 4х20, флайс с 4кг пак от лег 4х20 и избутване с дъмбели от полулег с 4 кг 4х20
Рамо- разтваряне за средно рамо с 3 кг 5х15, още едно за среднорамо не знам как се казва- отпускаш си тялото на едната страна като се държиш с ръка за някаква опора и работиш с другата, с 2 кг 4х15, за предно рамо избутване с 4 кг 4х15 и още 4 серии разтваряне нагореи встрани по общо 20 повече не можах :(
Колкото до яденето на вечеря малко прекалих освен агнешкото което не е голям проблем хапнах и няколко сладки за което мн се мразя и ще гледам да не се повтаря.
Сутринта-40 ми пътека наклон 8 на 7 скорост, което ме изпоти доста прилично 
Довечера ще пиша след трен.
|
|
|
|
|
|
|
Мерси за поправката -оправих подписа 
|
|
|
|
|
|
|
Ако ще стягаш корема за лятото, сладките ще трябва да ги забравиш. Аз оправих моя за два месеца, но моите тренировки за корем не бяха качествени. Но за това пък не съм поглеждал нищо тестено или захарно от Баба Марта!
|
|
|
|
|
|
|
хаха не стягам корема за лятото, не се занимавам с фитнес заради плажа или нещо подобно- искам качествено подобрение - повече мускулна маса и по малко мазнини. Ще кача снимки довечера.
Поздрави 
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.12.2007
|
Не знам какво свалаяш на 54 кила тегло и то на 17 вкараи мазнини те помагат в изграянето на телесните мазнини !!Много са ту малко калориите (някои момичета в форума ядат повече от теб ) !!Агнешкото и кашкавала не пречат а сладките наистина преебават работата ама тва да е проблема!! тия грешки и прекалявания стават таи като си на много малко калории през деня и вечерта огладняваш с тва мразене на себе си заради нещо дето си изял звучиш като оня момичета дето ядат и след тва драифат не се дразни на себе си не е свършил света !!
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.09.2004
|
Wrestling_pro - 07.05.2008, 17:19 Не знам какво свалаяш на 54 кила тегло и то на 17 вкараи мазнини те помагат в изграянето на телесните мазнини !!Много са ту малко калориите (някои момичета в форума ядат повече от теб ) !!Агнешкото и кашкавала не пречат а сладките наистина преебават работата ама тва да е проблема!! тия грешки и прекалявания стават таи като си на много малко калории през деня и вечерта огладняваш с тва мразене на себе си заради нещо дето си изял звучиш като оня момичета дето ядат и след тва драифат не се дразни на себе си не е свършил света !!
Че тя е момиче!
“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?“
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.“
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.“
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.12.2007
|
Сори ...не видях !!!
|
|
|
|
|
|
|
хахаха това беше мн добро- ако бях момче на 170 и 54 кила щях да изям света мерси все пак де колкото до сладкото няма да драйфам спокоино просто понякога си се ядосвам защото знам какъв е ефекта ако спазвам режима стриктно и какъв е ако дори на зареждащ ден хапна повечко 
|
|
|
|
|
|
|
Така да си напиша тренировката за вчера, снощи бях скапана и заспах веднага.
Гръб- гребане с лост - 4х 20 на съответно 10 и 15 кг и не знам колко е лоста, мисля около 15
Набирания 4х15 (правя г спротивотежест- 33 кг)
Гребане с дъмбел- трябваше да са 4х20 с 10 кг но не стана-направих по 15
Придърпване на скрипец към гърди- 4х20 с 20 кг
Задно рамо 4х 15 май бяха
и накрая 20 мин пътека
Сутринта пак 40 мин кардио- пътека
Меню за днес като вчерашното- 5х80 грама пе4ено пилешко със салата зеле с моркови, а на вечеря не знам, ще си направя нещо с яйца и извара ама още нямам идея какво 
|
|
|
|
|
|
|
Имам предвид, че принципно хората бързат с корема за лятото, а че се искаш да се занимаваш трайно и целите ти са качествени и дълготрайни резултати може само да ме радва.
Набирания 4х15 (правя г спротивотежест- 33 кг)
Как точно ги правиш набиранията?
|
|
|
|
|
|
|
Ами такива с широк хват, надхват, ако не се лъжа в определението
Иначе точно съм почнала да напиша и днешната тренировка-ръце
Трицепс- 4х20 разгъване на горен скрипец, първата серия беше с 7.5, следващите с по 10 кг
френско разгъване с дъмбели- трябваше да са 4х20 но последните 2 станаха по 15, за което мн се ядосвам на себе си все пак са някакви 2 кг :(
кофички на пейка 2х15
Бицепс- сгъване с дъмбели, последователно с въртене (нз точното име) 4 серии х 15 , 12, 10, 8 сътветно с 3,4,5,6 кг
чуково сгъване с 3кг - 4х20
едновременно сгъване с 3кг от седеж 4х20
и накрая 25 мин кардио - ходене на пътека
кОлкото до вечерята - направих си някакъв странен бъркоч с малко броколи, извара и белтъци (изглежда странно, но е мн вкусно поне според мен) и сега си лягам, очите ми се затварят 
|
|
|