CleO-дневник

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.05.08
11:08

Знам какво пише в статията и ако не си забелязал там също пише, че във въглехидратния ден може да се позволи нещо сладко- да ,принципно не са за предпочитане простите въглехидрати и аз се старая да ги избягвам максимално, до сега не съм прецаквала нулев ден.

15.05.08
11:29

cleo, здравей!
Ще ти отговоря на по-предния пост. Според ръста и килограмите, които си написала, а и поради факта, че си само на 20г. мисля, че не е нужно да се налага чак такава рестрикция. Чета, чета - освен зеле, моркови, белтъци и филе, друго ядеш ли? Айретен и по малко ядки... И тези талаши, не ти ли усложняват работата на стомаха? Тялото ти има нужда от много неща, не го лишавай.
Не вярвам да имаш огромна нужда да чистиш като състезател, все пак техните и нашите цели са различни. Преди да започне да се чисти, той вече е напомпен предварително, а ти?  :) И той спазва подобен режим само 1-2 месеца, а ти?
Освен това, режима ти е крайно неподходящо съвместим със сутрешно кардио.
Не се влияй прекалено от моето мнение, просто ти споделям лична гледна точка ;-)

16.05.08
07:25

Здравйте :)
Първо да отговоря на Winnie- аз не живея и няма да живея така постоянно, с това че състезателите са напомпани преди да почнат да чистят вероятно искаш да кажеш, че са имали период на ММ. Ако е така, искам да кажа че аз редувам периодите- сега 3-4 седмици ще чистя така, после 2-3 седмици ще карам на някакво РБД - с въглехидрати съсредоточени до следобяда, после пак и така - просто като започна да свалям много от мускула минавам на РБД. Колкото до разнообразието на храната- когато имам време и възможност, защото не всяка храна мога да домъкна в офиса, си готвя доста вкусни неща и през този период. Иначе споделям мнението, че може би не ми трябва толкова строг режим, но аз искам нещо повече :)
Така сега за вчера- тренировка гръб- набирания широк хват на 33 кг - 4х15, гребане 4 серии -25 само с лоста, 20 с 5 кг., 15 с 10, 10 с 15 и 2х8 с 20; набирания тесен хват- 4х12 на 33 кг, гребане с дъмбел 4х20 с 10 кг (последната не я довърших -направих към 16-17 :( ); придърпване на горен скрипец 3х25 с 19 кг, и същото на долен скрипец. Корем 4х15-20 повдигане на краката на 6-то на шведската, 4х30 на равен лег и 3 х30 нормални коремни преси, на машина за горната част 3х25, наклони с диск 3х30. Накрая не трябваше, но направих 20 мин велоаргометър- бавничко на около 90 RPM , просто ми се караше :)
Днес - меню 4 пилешки шишчета, 300 грама зеле с моркови, 30 грама сурови бадеми, 7 литра вода (нея май досега не съм я писала :),това е за до към 6 часа, после отивам да слушам KISS :), а като се прибера ще забъркам нещо с извара.
Тренировки- почивка от силовата заради концерта, само 35 мин пътека сутринта, нямаше време за повече :(
Поздрави и приятен ден на всички :)

16.05.08
08:30

“набирания широк хват на 33 кг - 4х15” - какви точно представлява това?

Ще чистиш, ще качваш, ще чистиш, ще качваш..за по 3-4 седмици..голяма занимавка ще му удариш.

BU

16.05.08
08:51

казано от С7АЛК3Р на 16.05.08, 08:30:

“набирания широк хват на 33 кг - 4х15” - какви точно представлява това?

Ще чистиш, ще качваш, ще чистиш, ще качваш..за по 3-4 седмици..голяма занимавка ще му удариш.

набирания широк хват на 33 кг - 4х15
набирания тесен хват- 4х12 на 33 кг

:gulp:

16.05.08
09:49

Ами това е на такава стойка, която има антитежест, просто сама ако ги правя 6те спра на 2-3. Уча се все пак :) А колкото до режима -да, дългичко изглежда, но поне е качествено, аз не искам да стане утре Правя заради удоволствието от тренирането :)

19.05.08
07:45

Привет отново :)
Не съм писала 2 дни- компа в къщи се прецака :( Иначе в събота трябваше да почивам, ама аз с всичкия си акъл отидох да видя едно ново йога студио ( тренирах спортна йога преди да се захвана с фитнес, не ми се смейте! :)Та казва се Hot Yoga и вероятно за хора, които го практикуват веднъж седмично е добре, ама аз с моята програма едвам го преживях тоя час и половина- на 37 градуса се тренира, по-скоро статично напрежение, ама няма такова потене. Прибрах се смачкана. Колкото до вчера още не си бях починала и рещих да правя само кардио- 25 мин степер и 35 пътека, и после стандартните 3 упражнения за корем. Днес сутринта направих 35 мин крос тренажор, силовата довечера.
Храна- вчера зареждах, днес на пиле риба тон и салата зеле с моркови.
Поздрави

20.05.08
06:31

Здравей,
Снощи не можах да тренирам- имаше твърде много хора в залата, затова направих само 40 мин велоаргометър, и сега сутринта -30 мин пътека +3-те упражнения за корем, съответно 4х25, 4х30 и 2х 30, нямаше време за повече. Дано довечера не е толкова пълно, че ми писна от това кардио.
Храна- снощи ядах малко печено пиле + извара и салата. Днес- 25 белтъка + зеленце с моркови.
Това е от мен за сега :)

03.06.08
09:15

Привет :)
Не съм писала известно време, разни проблеми с работата и здравето, но общо взето схемата ми тече по същия начин, даже успях да кача малко тежестите миналата седмица. Вчера нещо бях много закъсала с ниско кръвно и правих само кардио сутринта и после се не съм спазвала нищо. От днес бавно се връщам към режима- яла съм на 2 пъти мюсли с кис. мляко до сега и по-натам 2 пил. шишчета, а за вечеря вероятно яйца. Сутринта - 30 мин велоаргометър. Ще въртя въглехидратите още месец, за да изчистя малко мазнините и после минавам на НВД за постоянно, така просто не се живее. :)

04.06.08
09:28

Така снощи тренировка- гърди и корем -
преси от лег с дъмбели 3кгх20, 5х15, 7х10, 10х6, 10 - до отказ,
флайс на полулег -3х20, 6х12, 7х10, 7х8, 8-до отказ
преси от полулег- същото
кросоувър- 3х15 - трагедия, това го правя за 1 път
корем- на лежанка на 5-тото на шведската стена - 4 серии до отказ повдигане на краката и 4 наобратно
Храна - като се прибрах 2 яица и един кренвирш и лъм 10 салата и гъби, нямаше време да правя друго, предпочетах да покарам колело в парка, много добре ми се отрази :).
Днес - меню - същото като вчера.
Сутринта - 30 мин. крос тренажор.
Поздрави за сега :)

11.06.08
12:33

Здравейте и от мен :)
За съжаление не стана както го мислех :( Имам здравословни проблеми- настинка е провокирала инфекция на пикочните пътища и съм на антибиотик, лекарката ми поръча изрично да си ям всичко. Сега имава лошия момент - аз не мога да ям кои знае какво количество въглегихидрати , организма ми е отвикнал и се чувтсвам ужастно- по тази причина се спрях на НВД. Изчислила съм ги на 1500 калории, само дето не мога да измисля как да си повиша мазнините. За сега днешното ми меню е 100 грама ( май са по-малко -5 супени лъжици) овесени ядки на 2 пъти преди обяд, една ябълка към 10, 30 грама кашу, 2 яйца с едно парченце луканка, около 200 грама пилешко и 100 грама зеле с моркови. Това е до 6 часа. После ще си избера между 3 белтъка и риба тон + някаква салата. И все пак нещо не е наред- мазнините са ми малко а не се сещам освен ядките от какво дртуго може да са- а да хапнах и една лъжица ленено семе. Общо взето от личен опит освен овесените ядки, ориза и картофи евентуално (тях не съм ги пробвала) нищо друго въглехидратно не ми понася. Сега въпросът е да намеря някакво балансирано меню за да си запазя резултатите докато пия хапчетата, ако имате идея ще се радвам да ми помогнете. Вчера не съм тренирала въобще, днес също мисля да не ходя, не се чъвставам достатъчно добре, утре сутрин ще си направя кардиото ако сам наред и после ще видим. Това от мен за сега.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1