NANO VAPOR vs. NO EXPLODE ?
|
|
09.05.2008, 22:38
Кой от двата продукта ще ми препоръчате за преди тренировка и защо ?
|
|
09.05.2008, 23:20
Моля ви се модераторите спамнете го този FKTM и така нататък. Вече аман от безсмислени въпроси, един и същ тип суплементи са , надали има някаква серизно разлика като ефект между двете. |
|
|
|
09.05.2008, 23:34
Може и да има разлика ,аз ако знаех нямаше да задавам въпрос ?
|
|
|
09.05.2008, 23:46
Big Pichaga взимай кое да е от двете :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
09.05.2008, 23:48
Направо взимай това: http://www.bodybuilding.com/store/fiz/strap.html ”GYM MEMBERSHIP: $40
|
|
|
09.05.2008, 23:51
emzo ти кой от двата продукта си пил ? |
|
|
09.05.2008, 23:53
Това са “двете най-мразени от мене фирми"®™ , но ако трябва да избирам - Наното Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
09.05.2008, 23:54
Аз съм пробвал нано-вапор и мога да ти кажа че е пълен боклук освен ако не са ми на бутали някакво менте от магазина, става въпрос за навън живея в чужбина. ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ
Los dioses crearon los hombres
Митко Димитров “Трябва де се яде и избира храната не по вкус а по съдържание” |
|
|
09.05.2008, 23:57
|
|
|
10.05.2008, 00:07
От двете избирам третото - Super Pump 250 GN - в момента го пия и е добро . До сега такъв фокус не съм имал . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
10.05.2008, 09:53
Значи е много по-добро браво точно такъв суплемент ми трябва макар че , е извън темата този пост ми е много полезен за което благодаря ! |
|
|
10.05.2008, 10:01
Нямам опит с другите два продукта , а и не мисля да ги пробвам даже . Просто ти давам трета опция за която мога да кажа че действа поне при мен . Успех с решението . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
10.05.2008, 19:25
Моето мнение е ясно и и няма да го давам пак, но ето какво ти предлагам: И нокса и нано-то и пъмпа стигат за около 25 дни при оптимални дози. Един цикъл е около 3 месеца. Вземи си по един от трите продукта и така ще можеш да ги сравниш. После може да напишеш едно искренно и лично ревю. Защото останалото са приказки от 1001 нощ.
emzo: “"Това са “двете най-мразени от мене фирми"®™ “”
|
|
10.05.2008, 19:49
Тук ще се намеся заради твърденито, че това са двете най-успешни фирми, откакто я има тази индустрия. Двете най-високо рекламирани откакто я има тази индустрия ДА, ама най-успешни - не мога да се съглася. Най-успешната фирма, която направи революция в пълния смисъл на думата в тази индустрия според мен е Met-Rx, макар, че в момента са назад. Началото на 90сете това беше с една дума единствената компания за добавки, която се продаваше като топъл хляб. Иновациите, които предложи тогава компанията просто сринаха пазара на конкурентните фирми. Тогава с тях се получи така, че все едно сега да излезе някоя нова фирма и да представи Креатина, глутамина и аминокиселините, при положение, че не са познати на света все още. След това се появиха и други компании, но Met-Rx си беше номер 1 онези години и всеки беше полудял по добавките им. В момента има толкова много конкуренция на пазара, стотици - ако не хиляди фирми. Успехът на BSN и Muscletech се дължи според мен на угромната реклама, а не толкова на добавките, които правят. Както съм казвал и друг път - има фирми, които не им отстъпват по нищо, освен по реклама. Ще спра дотук понеже сме спорили и друг път на тема BSN и Muscletech и ще вземем да се повторяме - при положение, че всеки е запознат на какво мнение е другия. Представител на MOLECULAR NUTRITION - USA Molecular Nutrition is dedicated to the research, development, and clinical validation of innovative and effective sports nutrition technologies. http://www.molecularnutrition.bg
Представител на GASPARI NUTRITION - USA
http://www.gasparinutrition.bg - В процес на изготвяне! |
|
|
|
10.05.2008, 22:09
Значи идеята за цикъл с три различни продукта никак не е лоша |
|
|
10.05.2008, 22:23
И да и не. Някои твърдят че с времето утихва ефекта. Напоследък обаче доста мои познати с някои от които и тренираме, твърдят че на 4-5 месец, няма никаква промяна. Моят опит даде пък трети резултат, с времето се засилваха и положителните и негативните ефекти. А това ме караше да спра още на втората седмица, защото този тип продукти ми правят нечовешко главоболие. Пробвах няколко различни и нямаше особена разлика- в главоболието;) |
|
|
10.05.2008, 22:54
Наното е пълен боклук(0 ефект).експлоуд е истината.кратко и ясно |
|
|
10.05.2008, 23:26
Аз пък събрах материал за още една култова анкета, ама айде ще си трая тоз път. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
11.05.2008, 11:17
Emzo, пускай анкетата ”GYM MEMBERSHIP: $40
|
|
|
12.05.2008, 05:25
Напълно съм съгласен с мнението на Даниел -Трибоеца,болезнено ама вярно.Истината за Muscletech е че зад тази компания седи друга която им прави големите иследвания за милионите долари и тем подобни простотии.На практика излиза че те само маи опаковат суплементите си ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ
|
|
13.05.2008, 21:09
А, случайно да не би да има неприятни странични ефекти като по горе описаните от Валентин Иванов за други подобни продукти |
|
|
13.05.2008, 21:19
Истината е в No-explode не си набутваи парите напразно за супер прехвалените продукти на MUSCLETECH ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ
|
|
13.05.2008, 22:21
наното не съм го ползвал и не мога да се изкажа за него, но от експлоуда съм много доволен изобщо не ги чувам нещата |
|
|
13.05.2008, 23:39
А, някакви неприятни странични ефекти имаше ли ? Как беше при тебе ?
|
|
|
14.05.2008, 00:16
Хаха, какви странични ефекти бе биг пичага ? Стандартен продукт. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
14.05.2008, 00:38
Единствено при някои има главоболие. |
|
|
14.05.2008, 19:52
Евала Вальо супер си , достоен за уважение Човек ! |
|
|
14.05.2008, 20:26
абсолютни никакви странични ефекти при 1 доза/ден. нарочно го приемах само с протеин (без никакви други добавки) за да разбера как точно ми действа. изобщо не ги чувам нещата |
|
|
14.05.2008, 20:30
Big pichaga ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ
|
|
14.05.2008, 22:21
Интересуват ме възможните странични ефекти защото на моите кг. ще трябва да взимам максималната доза от суплемента за да имам някаква файда и , ако има на нормалната доза какво остава за максималната |