Препоръчайте ми добавки за подпомагане на отслабването
|
09.05.2008, 23:12
Здравейте!
Имам бебе на 8 месеца и се опитвам да се отърва от излишните килограми натрупани през бременността. От около месец и половина съм на режима на Пиер Дюкан т.е. консумирам предимно протеинови храни като редувам дни само на протеинови храни с дни на протеинови храни и зеленчуци. Нямам възможност да ходя на фитнес, защото няма кой да гледа малката, но имам кростренажор и тренирам всеки ден по около 30 мин. От 20 дена пия Л карнитин на Now по 1,5 гр. 30-40 мин. преди тренировка и 0,5 гр. преди лягане. За този период съм свалила 7 кг и 14 см от талията
Благодаря предварително! |
|
|
|
09.05.2008, 23:21
Ako нямаш проблеми със сърце и/или кръвно можеш да пробваш с някой термоген.
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
09.05.2008, 23:24
Жива и здрава да ти е малката Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
|
|
|
10.05.2008, 15:39
Защо не пробваш в тези 2 седмици с екстрак от зелен чай, като по мека алтернатива на бърнърите!? Reality is wrong, dreams are real! |
|
10.05.2008, 17:09
Има някои малки “камъчета”, които биха били от полза при отслабване - йод, селен, зелен чай, повече витамин С(1-2гр.), силен Б-комплекс. gorichka.bg |
|
|
|
10.05.2008, 20:06
В момента и аз правя второ изчистване за тази година . Използвал съм адски много видове бърнери-термогенни,липотропни и т.н. , но
|
|
11.05.2008, 01:35
Благодаря на всички за мненията и специално на Георги Попов за пожеланията! emzo - Чудесна тема за Л карнитинът си направил!
Георги - Вярно е, че имам преимуществото да съм висока и килограмите да не ми личат много, за това в момента също не изглеждам никак зле (че съм и скромна значи
И в този ред на мисли искам да споделя нещо - купих си първия Л карнитин на Now от България. После се поразрових из ибей и си поръчах от Америка. Излезе ми наполовина по-евтино, абсолютно същата разфасовка и то с доставката. Пристигна за по-малко от 2 седмици. dobata, Иван Станков - ще послушам и вас и ще пия същи и зелен чай. Ще обърна внимание и на останали добавки, който предлага Иван - вит.С, Б -комплекс.
jotabg - Ти направо ме изуми. Още не сме и средата на годината, а ти второ изчистване правиш. Да не говорим, че като гледам снимката и се чудя от какво имаш да се изчистваш точно. |
|
|
|
11.05.2008, 11:10
А кой карнитин на NOW точно използваш,че ми е интересно.Аз преди време си взех течния Liquid Citrus и за около 3-4 седмици свалих 4см на талията,като пиех по 2 чени лъжички дневно.
Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
|
|
11.05.2008, 16:27
Л-карнитинът г вдигай каскадно до 5-6 грама дневно. Например :
Сутрин : 1 грам
Това е прием за общо 5 грама. gorichka.bg |
|
|
12.05.2008, 00:56
Георги Попов - Л карнитинът ми е този от 500 мг. на капсули. http://www.4fitnessbg.com/profile/l-carnitine/ . Мисля обаче следващия път да си поръчам течен, защото ми е малко проблемно това 30-40 мин. чакане преди тренировка. София не заспива в точен час през деня и рядко спи повече от един час, а в това време бягам към кростренажора. Само не разбрах - малко ли ти се виждат тези 4 см? Т.е. смяташ ли, че е по-малко ефективен? Искам само да вметна, че аз свалих 14 см от талията до сега, обаче това напълняване там е нетипично за мен, пък и по време на бременността около талията се трупат най-много мастни запаси, освен това точно преди да родя обиколката на корема ми беше достигнала внушителните 114 см. Иван Станков - Благодаря за препоръката! Грамчетата на карнитина ги вдигам. |
|
|
|
12.05.2008, 11:11
Ами лично за мене това са нито много нито малко Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
|
|
12.05.2008, 17:05
x2, аз съм също така. gorichka.bg |
|
|
16.05.2008, 14:00
Здравейте пак:)
Георги, Иван - успех и на вас!
Аз си продължавам успешно - тренировките, диетата. Чувствам се страхотно.
Реших обаче да пия ленено и рибено масло (евентуално) - главно, защото поради приема на толкова много животински продукти холестеролът ми е доста над граници. Четох, че е нормално по време на диетата да е така, пък после всичко се нормализирало, но да видим. Пък ще съм си на режим поне още 5-6 месеца.
- Рибеното масло не увеличава ли апетита? Имам някакви спомени, че се даваше на деца за покачване на апетит? Да не започна да сънувам някакви шоколадови изкушения после....
И вторият малко глупав и смешен въпрос, но ще ме извините.
Усмихнат ден ви желая |
|
|
|
17.05.2008, 08:46
Еми продукти на NOW се продават в магазина при Пазара на Красно Село.Значи общо взето като застанеш в посока Земляне демек пазара ти се пада от ляво тръгваш пресичаш Цар Борис и магазина е от дясната страна(демек не от страната на пазара а от другата) в първата пряка в дясно .Просто пряката ще я познаеш, защото не върви успоредно на Цар Борис ами на една страна |
|
17.05.2008, 09:26
Щом си решила да си набавиш ленено и рибено масло, ако имаш възможност купи си течни gorichka.bg |
|