Даите ми съвет
|
12.05.2008, 00:46
Значи момчета и момичета имам няколко въпроса, а те са пъвият е. В Сряда като имам Гръб и трицепс кое първо да прая първо да почна с трицепса за да иам повече сила или с гърба.Втория е В петък имам крака и рамо но правя някои път полоувър но ми тренира и рамото тва смисал напрегега ми го а аз иам проблем с него пука ми и трябва да качвам мусколна маса на него за да се прикрепи по добре самото рамо как да ви го обесня да се засдрави 1 вид |
|
|
12.05.2008, 03:03
Във вторник първо с гърба започни, пак в петък според мен трябва да започваш с краката ,но да изкажат мнение и
|
|
|
|
12.05.2008, 12:45
Принципът е първо голяма мускулна група, после малка, т.е. първо гърб, после трицепс, първо крака, после рамо. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
|
12.05.2008, 13:26
Или ако ти е изоставаща мускулната група, ВИНАГИ тя да е с приоритет и в началото на седмицата дори! **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
12.05.2008, 14:16
Добре но в петък след клек мисля да права пулоувър но ме поболва рамото ще ми навреди ли после на упражненията за рамо демек ще ми спадне ли силата или издражливоста ?!? |
|