Даите ми съвет

Дата: 18.03.2008
От: Монтана
12.05.2008, 00:46

Значи момчета и момичета имам няколко въпроса, а те са пъвият е. В Сряда като имам Гръб и трицепс кое първо да прая първо да почна с трицепса за да иам повече сила или с гърба.Втория е В петък имам крака и рамо но правя някои път полоувър но ми тренира и рамото тва смисал напрегега ми го а аз иам проблем с него пука ми и трябва да качвам мусколна маса на него за да се прикрепи по добре самото рамо как да ви го обесня да се засдрави 1 вид smile. Първо рамото да правя и да иам мн сила да го напомпам след два клек и после пулоувър на бърже 3 серии по 12 даите съвет smile кое пъвро да правя и в двата дена smile

Дата: 13.03.2008
От: Пловдив
12.05.2008, 03:03
Стефан Петров - 12.05.2008, 00:46

Значи момчета и момичета имам няколко въпроса, а те са пъвият е. В Сряда като имам Гръб и трицепс кое първо да прая първо да почна с трицепса за да иам повече сила или с гърба.Втория е В петък имам крака и рамо но правя някои път полоувър но ми тренира и рамото тва смисал напрегега ми го а аз иам проблем с него пука ми и трябва да качвам мусколна маса на него за да се прикрепи по добре самото рамо как да ви го обесня да се засдрави 1 вид smile. Първо рамото да правя и да иам мн сила да го напомпам след два клек и после пулоувър на бърже 3 серии по 12 даите съвет smile кое пъвро да правя и в двата дена smile

Във вторник първо с гърба започни, пак в петък според мен трябва да започваш с краката ,но да изкажат мнение и
по компетентните

Дата: 28.02.2007
От: София
12.05.2008, 12:45

Принципът е първо голяма мускулна група, после малка, т.е. първо гърб, после трицепс, първо крака, после рамо.

What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets.  LOL
Фитнес галерията на Стоянчо
малко за мен

Дата: 09.11.2004
От: Варна
12.05.2008, 13:26

Или ако ти е изоставаща мускулната група, ВИНАГИ тя да е с приоритет и в началото на седмицата дори! wink

**ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
**************** C.O.R.F.I.T. ****************

http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки

Персонален треньор и Диетолог и Консултант

Дата: 18.03.2008
От: Монтана
12.05.2008, 14:16

Добре но в петък след клек мисля да права пулоувър но ме поболва рамото ще ми навреди ли после на упражненията за рамо демек ще ми спадне ли силата или издражливоста ?!?