Дневника на Drago - Gakic & Leukic feel the POWER
|
24.07.2008, 21:38
Да доуточня, започнах края на март но тогава бях с шкембе на което и баща ми се подиграваше, просто се бях занемарил доста. Та от тогава насам съм смъкнал само 2 кг. преди 6 седмици започнах по програма на Белчо /3 седмици преди това бях на друга негова програма, по това време и се запознахме/ тогава освен, че се бях поприбрал по нищо не личеше, че тренирам. Ако погледнете началото на блога ще видите мерките ми в началото на 6-е седмици. Да висок съм 192-193см но това го смятам само и единствено за предимство, защото ако съм упорит и се трудя рано или късно ще направя маса / а гена го имам вярвайте ми ! / да му мислят тия които са 160-170 и изглеждат много нацепени на тях доста тренировки ще им трябва да стигнат моя ръст Ще опитам да намеря снимки от преди да започна да тренирам, стига да не ме обвините, че показвам чужди снимки |
|
|
|
25.07.2008, 00:18
Тука пръст имам аз **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА** http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
|
25.07.2008, 00:36
Бая маса,сигурен съм че е с 15 кила над теб,така че не му давай зор да качва,изглежда много добре,още повече,че е 192 висок.Най ме дразнят тапите по 165-170 дето са 60 кила и са мислят за здрави,за мъж е отвратително да е толквоа нисък.Така че 60-килограмовите експерти не му давайте съвети,има кой да му ги дава. Всичко,което не ни убива,ни прави по-силни! |
|
|
25.07.2008, 11:19
Ще бъде интересно да се види какво е било преди и как си сега ? Nikito 1 , здравей приятелю , как си от бая време не съм те виждал във форума ? Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
25.07.2008, 13:54
Просто казах,че е по тежък,защото е по-висок от теб доста предполагам.Иначе говорих за тъпаците дето са по 60 кила и дават мннеия как човек да расте на килограми,смешно е. Всичко,което не ни убива,ни прави по-силни! |
|
02.08.2008, 17:39
Снимка от преди е намерена трябва да се сканира. |
|