www.bodybuilding.com поръчвал ли е някой?

 

Дата: 25.12.2004
Мнения: 42
13.05.2008, 17:29

http://www.bodybuilding.com поръчвал ли е някой? искам да попитам някой поръчвал ли си е добавки от там и по какъв начин ? smile гледам че цените там +доставката излизат мн по ниски от тези който са в бг а ако се направи партия с някой за доставката стават наистина в пъти по ефтини.

Avatar
Дата: 10.02.2007
Мнения: 690
От: София | Ст. Загора
13.05.2008, 22:19

Използвай търсачката. Има доста теми за поръчките от такъв вид сайтове.. wink

Train Insane...

Дата: 12.05.2008
Мнения: 3
27.05.2008, 12:24

Аз съм поръчвал, има само един малък проблем всичко е хубаво и евтино, “но” като ми пристигна пратката и ми се обадиха от митницата. Хоп ДДС, хоп мито и бам 230 лв. от горе пак ми излезе по евтино от бг ама ... не си струва разправията.

Дата: 02.07.2008
Мнения: 3
02.07.2008, 12:41

аз съм поръчвал, но като бях в Холандия миналата година. Пътвия път с нормална поща и не ми искаха ддс, втория с куриер и ми чукнаха и ддс. та незнам дали има значение от доставчика, иначе не съм имал проблеми с тях.

Avatar
Дата: 04.05.2008
Мнения: 390
От: СОФИЯ
02.07.2008, 13:12

Има много теми цялостно и/или частично посветени на това. Предлагам модераторите да я затворят тази тема и да дадат линкове към темите засягащи този въпрос!!!!!!!

http://WWW.SILABG.COM
SKYPE: SILABG.COM

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Официален представител за България на следните марки
ASN
MEGA PRO
SCIVATION
PrimaFORCE
EST NUTRITION
ANABOLIC XTREME
FAST ACTION PHARMA