Ами ти си хипертоник, изобщо не е трябвало да прибягваш към стимуланти.
За тебе и др. с такива проблеми - Анархи стака
казано от emzo на 08.06.08, 20:01:
Ами ти си хипертоник, изобщо не е трябвало да прибягваш към стимуланти.
За тебе и др. с такива проблеми - Анархи стака
Е сега какво да правя с това Йохимбе. Изпил съм една единствена капсула от опаковката. Ако става за жени да го дам поне на жена ми да го пие преди кардиото си сутрин?
08.06.08
23:03
Ако ще и го даваш, да не го пие 1-2 дни преди и по време на самата менструация, че има някои рискове.
И да почне, когато го почва с по 1 капсула и да гледа как ще и се отрази.
Не се тюхкай, не ти понася и толкоз - здравето е по-важно.Аз пък си ги пия стой та гледай :)
Здравейте,
Въпросът ми е към EMZO!
Тъй като и на мен ми се иска да пробвам нещо по-различно за чистене реших да прегледам пожелателния списък, който е дал.
Само да уточня, това което използвах през тези три седмици - заедно със НВД:
За три седмици направих един цикъл с FYRE, но кой знае какъв ефект нямаше:
1. 2x2 таблетки FYRE (SYNTRAX)сутрин преди тренировка и преди вечеря.
2. 1 таблетка LIPO TRIM (NOW)сутрин преди тренировка.
3. 1 таблетка ADAM Men’s Vitamins(NOW) сутрин преди тренировка.
4. 2x1 таблетки Omega 3-6-9 1000 мг(NOW) сутрин преди тренировка и преди вечеря.
5. 2x1,5г. L-Carnitine Liquid (NOW)сутрин преди тренировка и преди лягане.
6. 2x4 таблетки BCAA 1000 caps (ON) - преди и след тренировка.
7. 3x4 таблетки Amino 2222 Softgel (ON) - преди и след тренировка, преди лягане.
Общ прием на калории, около 700 под необходимото.
Тренировки - всеки ден:
Понеделник, Сряда и Петък - кръгова и кардио:
1. 15мин. пътека;
2. 5 серии кръгова - гърди, гръб, трицепс, бицепс;
3. 10 мин. пътека;
Вторник - Рамо + кардио;
Четвъртък - корем + кардио;
Най-странното е, че мускулната маса се повишава, при това резултатите са налице - 10кг+ на лег.
Така, та да си дойда на въпроса
От нещата, които е изброил открих нормално някои неща, но други не мога да открия като краен продукт. В същото време FYRE съдържа в себе си:
Yohimbine HCL
Coleus Forskolii
Bergenia Root
Green Tea
Ginger Root
Barberry Bark Extract
Coffe Bean Extract
Velvet Bean Extract
Понеже от постове на EMZO съм останал с впечатление, че е фен на FYRE, бих искал да го попитам, би ли могъл да окаже съдействие по отношение събирането на един стак, в основата на който да е FYRE.
Това, което аз успях да открия е:
Yohimbe bark extract…......................................................64,98 лв...........ULTIMATE NUTRITION
EGCG Green Tea Extract 400 мг - 90 капсули.............................32 лв...............NOWBG
7-KETO 100 мг - 60 капсули /DHEA Acetate-7-one/......................68 лв...............NOWBG
Ginkgo Biloba 60 мг - 60 капсули (Вместо bacopa monieri)..............21лв...............NOWBG
Caffeine 200мг - 100 капсули................................................20 лв..............PROLAB
...
...
Поздрави
11.06.08
06:09
За максимален ефект недей да комбинираш толкова много продукти наведнъж, просто има голяма вероятност по-голямата част от тях да не се усетят. Вземи си щом си си харесал Fyre, добави и Spyce на същата фирма, аз винаги съм бил фен на препоръчителните максимални дози, което означава по 6 на ден от всяко , на 3 приема, но можеш да започнеш по 4 на ден на 2 приема, и постепенно да минеш на 6 от всяко на ден
казано от silabg.com на 11.06.08, 06:09:
За максимален ефект недей да комбинираш толкова много продукти наведнъж, просто има голяма вероятност по-голямата част от тях да не се усетят. Вземи си щом си си харесал Fyre, добави и Spyce на същата фирма, аз винаги съм бил фен на препоръчителните максимални дози, което означава по 6 на ден от всяко , на 3 приема, но можеш да започнеш по 4 на ден на 2 приема, и постепенно да минеш на 6 от всяко на ден
Здравей SILABG.COM,
Когато реших да взема тези неща, преди всичко разсъждавах в посоката:
1. Да употребявам някакъв термогенетик - FYRE;
2. Да включа и бърнър, който подпомага работата на черния дроб - LIPO TRIM;
3. Да включа витамини и минерали;
4. Да включа Л-Карнитин;
Реших да не взимам SPYCE, поради това, че е маркетиран като продукт, чиято основна функция е подтискане на апетита. Както споменах в предния си пост, НВД - то ми не е проблем. Т.е нямам проблем с апетита (Той винаги е на макс, без значение дали приемам някакви добавки или не). Всъщност при мен най-големия проблем е бавния метаболизъм. На 40г. съм и имам една година стаж в залата, като спокойно мога да кажа, че за околните съм пример за “невероятно сериозен” по отношение на тренировки и посещения.
Един тъп въпрос: Искам да сваля 4-5 кила, но без да променям досегашната си тренировка (за маса). Да спра ли креатина и да оставя само аминокиселините заедно с л-карнитина, който си взех? Намалява ли креатинът ефекта от приемането на л-карнитин? А и бтв дали 15 минути кардио след тренировката са достатъчни (бързо тичане)?
Имам въпрос относно l-carnitine. Чувал съм че ако приемаш повече от 1гр. на ден организма не може да го обработи и съответно го изхвърля. Вярно ли е и ако не каква доза е най-подходяща?
Мнението беше редактирано от dudi88 на 09.08.08 14:08.
09.08.08
21:07
Над 3гр. става това, разпредели го на 3 по 1гр. дози.
казано от Fittipaldi на 09.08.08, 21:07:
Над 3гр. става това.
Не съм съгласен ! А и не само аз :coolsmile:
Аз карнитин го усещам единствено ако надхвърля тази доза. Тогава ми става по-горещо и се потя доста и самата пот смърди странно.
10.08.08
07:12
казано от emzo на 09.08.08, 21:59:
казано от Fittipaldi на 09.08.08, 21:07:
Над 3гр. става това.
Не съм съгласен ! А и не само аз :coolsmile:
Emzo, ти си по-голям специалист, сподели твоето мнение. Аз казах просто това, което съм чел тук из форума.
14.10.08
11:56
казано от Иво Радев на 08.06.08, 20:00:
казано от difference на 08.06.08, 19:55:
От Йохимбина трябва да е. Може да имап непоносимост към него
А гуараната и синефрина - вдигат ли кръвното?
Аз едно нещо не разбирам-защо да си губя времето и да обикалям магазини,да правя порьчки on line,като в сьщото време мога да си взема Xidroxycut-hardcore-сьдьржа всички тези сьставки в префектна комбинация.Ти просто си побьлгарил някои фетбьрнари.