За всички в период “чистене“
|
|
08.06.2008, 22:01
Ами ти си хипертоник, изобщо не е трябвало да прибягваш към стимуланти. За тебе и др. с такива проблеми - Анархи стака vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
08.06.2008, 22:57
Е сега какво да правя с това Йохимбе. Изпил съм една единствена капсула от опаковката. Ако става за жени да го дам поне на жена ми да го пие преди кардиото си сутрин? |
|
|
09.06.2008, 01:03
Ако ще и го даваш, да не го пие 1-2 дни преди и по време на самата менструация, че има някои рискове. |
|
|
09.06.2008, 06:18
И да почне, когато го почва с по 1 капсула и да гледа как ще и се отрази. Не се тюхкай, не ти понася и толкоз - здравето е по-важно.Аз пък си ги пия стой та гледай vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
10.06.2008, 10:31
Здравейте, Въпросът ми е към EMZO! Само да уточня, това което използвах през тези три седмици - заедно със НВД: За три седмици направих един цикъл с FYRE, но кой знае какъв ефект нямаше: Общ прием на калории, около 700 под необходимото. Най-странното е, че мускулната маса се повишава, при това резултатите са налице - 10кг+ на лег. Така, та да си дойда на въпроса От нещата, които е изброил открих нормално някои неща, но други не мога да открия като краен продукт. В същото време FYRE съдържа в себе си: Понеже от постове на EMZO съм останал с впечатление, че е фен на FYRE, бих искал да го попитам, би ли могъл да окаже съдействие по отношение събирането на един стак, в основата на който да е FYRE. Това, което аз успях да открия е: |
|
|
|
11.06.2008, 08:09
За максимален ефект недей да комбинираш толкова много продукти наведнъж, просто има голяма вероятност по-голямата част от тях да не се усетят. Вземи си щом си си харесал Fyre, добави и Spyce на същата фирма, аз винаги съм бил фен на препоръчителните максимални дози, което означава по 6 на ден от всяко , на 3 приема, но можеш да започнеш по 4 на ден на 2 приема, и постепенно да минеш на 6 от всяко на ден Сила БГ |
|
11.06.2008, 08:56
Здравей SILABG.COM, Когато реших да взема тези неща, преди всичко разсъждавах в посоката: Реших да не взимам SPYCE, поради това, че е маркетиран като продукт, чиято основна функция е подтискане на апетита. Както споменах в предния си пост, НВД - то ми не е проблем. Т.е нямам проблем с апетита (Той винаги е на макс, без значение дали приемам някакви добавки или не). Всъщност при мен най-големия проблем е бавния метаболизъм. На 40г. съм и имам една година стаж в залата, като спокойно мога да кажа, че за околните съм пример за “невероятно сериозен“ по отношение на тренировки и посещения. |
|
|
|
12.06.2008, 21:39
Един тъп въпрос: Искам да сваля 4-5 кила, но без да променям досегашната си тренировка (за маса). Да спра ли креатина и да оставя само аминокиселините заедно с л-карнитина, който си взех? Намалява ли креатинът ефекта от приемането на л-карнитин? А и бтв дали 15 минути кардио след тренировката са достатъчни (бързо тичане)? |
|
09.08.2008, 16:08
Имам въпрос относно l-carnitine. Чувал съм че ако приемаш повече от 1гр. на ден организма не може да го обработи и съответно го изхвърля. Вярно ли е и ако не каква доза е най-подходяща? |
|
|
09.08.2008, 23:07
Над 3гр. става това, разпредели го на 3 по 1гр. дози. А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
09.08.2008, 23:59
Не съм съгласен ! А и не само аз vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
10.08.2008, 08:45
Аз карнитин го усещам единствено ако надхвърля тази доза. Тогава ми става по-горещо и се потя доста и самата пот смърди странно. |
|
10.08.2008, 09:12
Emzo, ти си по-голям специалист, сподели твоето мнение. Аз казах просто това, което съм чел тук из форума. А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
14.10.2008, 13:56
Аз едно нещо не разбирам-защо да си губя времето и да обикалям магазини,да правя порьчки on line,като в сьщото време мога да си взема Xidroxycut-hardcore-сьдьржа всички тези сьставки в префектна комбинация.Ти просто си побьлгарил някои фетбьрнари. |
|