обезкосмяване … питанка :)
|
|
16.05.2008, 15:58
искам да питам нещо за обескосмяването.искам да си махна космите на гърдите и корема(те са доста малко(поне за сега а надявам се и за в бъдеще) и почти не се забелязват,но просто не ми изглежда добре като се погледна в огледалото).та въпросътми е ако ги махна с кола маска след това като се появят ще бъдат ли повече или по-дебели??? мерси предварително |
|
|
16.05.2008, 16:28
Аз не се обезкосмявам, но съм чувал, че от к.маската оредяват и отъняват...но нека кажат тези, които си ги махат. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
16.05.2008, 19:28
За мен лично коло маската е най-доброто средство за обезкосмяване, независимо от мястото, на което я прилагаш. |
|
|
16.05.2008, 21:51
Здрасти, ами аз си ги махам с коло-маска само по краката, по гардите и корема не ми се налага, а и да ми се наложи не бих ги махнал. Едно приятелче си ги маха по гърдите и корема и стана целия на пъпки, докато не му избиха пак. Това за изтъняването и оредяването е вярно |
|
|
17.05.2008, 13:40
Бръснене -> повече и по дебели косми ( за пример брадата)
|
|
|
17.05.2008, 14:58
Кола маската е перфектният избор.
След кола маска (козметичката ще ти каже) не се къпеш час и половина някъде - после, след като се изкъпеш, за да няма пъпки, се мажеш с розова вода. Прави го поне няколко пъти в първите един-два дена. Ако видиш, че тръгват пъпки - пак слагай розова вода след баня - помага на 100 % |
|
|
|
18.05.2008, 15:30
И ако след всичко това не се чувстваш поне малко гей… Бръсни се,казвам аз!Като сме стигнали дотам да си бръснеш краката,поне го прави с бръснача… Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
18.05.2008, 15:43
Хаххахахааааа!Евала.Моят приятел си има по краката и ръцете, не обилно, де: )Иначе по гърдите няма и мускулите изглеждат супер.Ама и иначе си е мъжкарско според мен, освен ако тренировъчните постижения съвсем не се скриват под растителността на горския ландшафт:) Я, сега да се изкажа
|
|
18.05.2008, 23:46
Ахахахах, айде стига, бе - значи си гей и ако се бръснеш и си слагаш автършейв по тази логика - и двете са за дезинфекция. Оправяй се с растящите накриво косми и пъпките, както и с наболите косми - на мен така ми е добре - 10 минути работа - 1 месец чисто |
|
|
|
18.05.2008, 23:57
Ммм,меко бебешко дупенце! Защо да ти е чисто 1 месец?Защо да се бръснеш?Жените харесват ренесансов тип мъже,питай Ива!
ПС:То по тази логика можем да заключим,че и миризмата на пот им харесва! Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
19.05.2008, 09:33
Охааааа....колко сте готини-денят ми ще започне супер!Кака Ива ще ви обясни всичко, само я попитайте.Лично последната няма конкретни предпочитания.Например бившия (и бивш съпруг, между другото:)) си беше бая окосмен и пак си ми харесваше.Сегашният ми приятел е съвсем друга работа и ми харесва още повече...Така че, какво харесват жените е трудно да се каже, а още по-трудно:какво харесва дори една конкретна жена!:))) Я, сега да се изкажа
|
|
|
19.05.2008, 10:55
Виж,за нищожни няколко годинки живец аз отдавна съм наясно,че хабер си нямате кое ви харесва и кое не или какво очаквате и искате.Постоянно се изненадвате от себе си,нали? : )) Лично моят избор беше да правя,каквото си искам и която се върже-тя.Мъдър избор! : ))) Както и да е,бръсненето не е едно от приятните ми занимания и го смятам за ненужно,поне в областта на краката,така че никоя жена няма да има късмета да ме види с обръснати крачета. ПС:Радвам се ,че сегашният ти приятел ти харесва още повече. : P Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
19.05.2008, 11:31
Ми явно така сме конструирани на психо-емоционално равнище-това, което имаме в момента ни харесва най-много, щом сме избрали да сме с този човек, дори преди това да ни е харесвало нещо коренно различно и противоположно...ама вие понякога не го разбирате, а то си е чистата истина:) Иначе се отвращавам от мъже с обръснати крака и ръце - е, това вече никога няма да го възприема-като голи охлюви са ми:) Я, сега да се изкажа
|
|
19.05.2008, 18:10
Айде бе голи охлюви ми дайте да заприличаме на неандреталци тогава или още по-зле на маймуни “Shut Up and Train”
|
|
|
|
19.05.2008, 22:22
чудех се на кого ми приличаш на снимката, а то било на Роби Уилямс...не знам дали е комплимент това:) Я, сега да се изкажа
|