съвет спешно гърди
|
16.05.2008, 23:43
от цялото тяло на този етап само гърдите ми са струва че са малко проблемни и по точно долната част.Иначе си ги тренирам здраво не като да имам проблем с тях но формата куца дайте идея с какви упражнения и как е ги оправя час по скоро междудругото в момента сам в период на изгаряне и имам мазно по тях и се надявам да се изчисти но и трябва и да оформя така че..
|
|
|
|
17.05.2008, 01:27
Ето ти една примерна тренировка за гърди:
1 Кофички - 4 до отказ(може с тежест ако правиш над 10);
Най-важното тука са кофичките. Трябва да ги правиш на широка успоредка, лакти в страни, наклон напред, абе всички техники за да ги усетиш максимално в гърдите. Кросоувъра ще ти помогне за оформяне на канал м/у тях а другите 2 са за красота |
|
|
17.05.2008, 01:46
Няколко идеи, за вътрешната част при тренировка с партньор.
ПП: Ако партньора ти е шматка, първият тест на движения 1 и 2 може да са ти последни в кариерата на фитнес любител, подбери си сериозно човека и му обясни добре какво ще правиш и какво се иска от него. Успех! |
|
|
17.05.2008, 12:26
Според мен трябва да се добави полуовър иначе програмата е добра. |
|
|
17.05.2008, 13:19
Мнението ми за пулоувъра е, че той не върши осбена работа, освен ако не е в суперсерия с клек, тогава е перфектен. А и при него се набляга на разтягане и на разширяване, а не на мускулен растеж. Така си мисля може ида не съм прав. |
|
|
17.05.2008, 21:40
Щом са покрити с мазно, както сам казваш много ми е любопитно как виждаш формата им, формата на мускула, която не ти харесва. Гърдите ако са омазнени малко седят като цицки, така че леко овисват, а тогава хептен не можеш да определиш дали долните ти изостават или нямат форма. Пусни снимка, ако имаш. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
18.05.2008, 21:05
еми имам предвид като пипна или са стегна някакав,и дай някав мейл да ти пратя или по скайп |
|
|
|
19.05.2008, 12:39
Пусни ги тук, нека и други преценят. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
19.05.2008, 13:05
eto |
|
|
|
19.05.2008, 13:45
Според мен това в доланата част на гърдите ти е мазнина. Не е мускул и така няма смисъл да казваш, че не си харесваш мускула, защото не му знаеш формата дори. Изчисти = орелефи, тогава ще можеш да критикуваш мускула. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
19.05.2008, 13:50
аз това имах предвид но просто се пооплетох и нз как да кажа,ти как ще предложиш като тренировка и диета за да стане това което искам |
|
|
|
19.05.2008, 14:15
Хранителен режим с прием на по-малко калории отколкото организма гори (трябва да си ги сметнеш с калкулатор, какъвта на сайта има) в съчетание с кардио дейност. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
19.05.2008, 18:49
питах за програмата и упражненията какви предлагаш |
|