|
Дата: 21.11.2007
|
Не съм абитюрент , но съм поканен на 2-3 абитюрентски ...
Понеже съм на НВД, а пък знам, че алкохолът не е много подходящ по време на диета ! Вече издържах един рожден ден без да пия грам алкохол и не беше лесно.
Имам силна воля и ще мога да издържа абитюрентските ... но искам да попитам може ли да се пие малко алкохол и какъв алкохол ще е по-невредно или по-подходящо. В общи лини това ми е въпросът ... Може ли ? Колко и Какво ?
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.07.2006
|
Може. Колкото и каквото ти се пие. Особено щом става дума само за 2 бала. Ежедневна употреба - зле, правилна употреба в правилните моменти - много добре. Постоянно целенасочено въздържание - по-скоро зле. И май се пише “абитуриентски”
Между другото точно сега се прибирам от място, на което се стигна до момент на подобен избор. Днес решението беше не, но другия петък на баловете - съвсем няма да е така
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.12.2006
|
G33K - 17.05.2008, 01:19 Може. Колкото и каквото ти се пие. Особено щом става дума само за 2 бала. Ежедневна употреба - зле, правилна употреба в правилните моменти - много добре. Постоянно целенасочено въздържание - по-скоро зле. И май се пише “абитуриентски”
Между другото точно сега се прибирам от място, на което се стигна до момент на подобен избор. Днес решението беше не, но другия петък на баловете - съвсем няма да е така 
+1
p.s. best post so far!
Say Hello To My Little Friend..
..I’ll Choose The Truth I Like
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
|
Пий водка. Празни калории, без въглехидрати, идеалното решение за НВД. За 2-3 бала нищо няма да ти стане.
|
|
|
|
|
|
Дата: 10.03.2007
|
Само кадето ще забави метаболизма и усвояването на белтъчини, но ако не се прекалява, както ти казваш малко значи няма проблем
“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
|
Колегата е прав , че се пише ‘’абитуриентски’’, не съм много добре с правописа ...
След като чух вашите мнения леко се успокоих ...
Значи наи-добре е водка, с вода или някакво сокче (портокал, греипфрут… ) предполагам, че и уиски ще може ...
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.12.2007
|
Flask - 17.05.2008, 11:29 Пий водка. Празни калории, без въглехидрати, идеалното решение за НВД. За 2-3 бала нищо няма да ти стане.
Мое и да не навредят на нВДто ама според мен от здравна гледна точка наи добре е бирата а е и много приятна на вкус и е полезна !!
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.02.2007
От: Княжево
|
За разредителче - кола лайт или сода…
Нема файда от тия сокчета.
The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.
|
|
|
|
|
|
|
Само още едно въпросче да попитам , щото първата абитуриентска е съвсем скоро в Събота ... В дните на абитуриентските, да спра ли (само за деня на абитуриентската) да пия Карнитина или не ?
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
|
Ако ще пиеш много, заеби всичко. Няма смисъл нито да се потиш напразно, нито да хабиш добавки. Весели се 2-3 дни и тва е.
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.07.2006
|
Пресен опит по темата - от кило уиски не се пълнее. Тоест, не е като да съм станал по-дебел след снощи. Така че - смело напред, който още има да ходи.
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.08.2006
|
А ти какво очакваш от 1л алкохол ,а паласки ли да ти се появят
|
|
|
|
|
|
Дата: 03.02.2005
От: София
|
Правете нещата качествено - разцепете се на тия събирания и после с нови сили и 100% желание в залата за 1 седмица ще сте даже по - добре от преди.
Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.12.2007
|
Георги Гайдов - 24.05.2008, 14:07 Правете нещата качествено - разцепете се на тия събирания и после с нови сили и 100% желание в залата за 1 седмица ще сте даже по - добре от преди.
И аз така мисля все пак бала е 1 път направи си кефа че после кандидат студенски изпити после следване и така натак
|
|
|