Чистене и подържане на ММ с Амино и Л-карнитин ? 

Дата: 03.04.2006
От: София
18.05.2008, 01:08

Почва да ми се навърта идеята ... че трябва да изчиста “излишния материал” с минимални загуби на ММ ....
Идеята ми е да си закупа аминокиселини ... каквито вие ще ми препоръчате .. за тази цел по горе спомената (за последно пих Universal Amino 2700 и останах доволен) ... иии преди всяко кардио да приемам около 5 хапа ... след тренировка 5 ... предди лягане 2 .. сутрин 2 .. м/у храниненията 2 .. .преди лягане 2 ... и т.н.
НО за Л-карнитин (и за марка, разфасовка също да помогнете - не повече от 30 лева) си нямам представа как да го комбинирам ... за да се изчиста ... смисъл права кардио по 10 мин преди тренировка за гърди бицепс трицепс и гръб ... а в ден за крака и рамо ... тичам до 20 мин ...

Най-добрият форум ----->http://www.bb-team.org/forum<-----

Дата: 16.05.2008
18.05.2008, 10:03

Първо - нека аминото да е BCAA. Второ - ако искаш да има наистина ефект от Л-Карнитина,той трябва да е в доза околу 3-4 гр. Трето - бих препоръчал в педиод на чистене CLA на ON (или друга качествена марка,по избор).1 месец с CLA и ще видиш наистина резултати.И четвърто - нека кардиото е след тренировка,над 30 мин. и поддържай един среден пулс.Ако имаш проблеми с мазнините околу корема,след кардиото е идеалното време да отделиш 30-40 мин за него.
Пето - корегирай храненето си.Мини на режим подходящ за период на чистене(ако все още не си го направил).Пий кафе,черен или зелен чай. И така smile
Успех ти пожелавам!

По-добре як и тъп, отколкото само тъп

Дата: 10.03.2007
18.05.2008, 12:43

Аз не мисля, че от CLA ще види голям ефект. Дори и да го взима в Големи количества, пак ефекта ще е малък и няма да си заслужава парите(P.O.).

“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein

Дата: 19.11.2004
От: Варна
18.05.2008, 12:47

Може ли да те попитам защо пускаш по няколко теми с аналогични въпроси? -> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32494/
Пусни си една тема с всички въпроси,ще ти бъде отговорено!

Дата: 16.05.2008
19.05.2008, 22:36
difference - 18.05.2008, 12:43

Аз не мисля, че от CLA ще види голям ефект. Дори и да го взима в Големи количества, пак ефекта ще е малък и няма да си заслужава парите(P.O.).

Честно казано не ми се вярва да си бил 1 месец на CLA(ON) и да е нямало отличен ефект.Не случайно давам като предложение използването на CLA,понеже съм чистил с карнитин и с КЛА и резултатите от второто са били много по-добри.И в двата случая съм изчистил перфектно,но това,с което КЛА превъзхожда карнитина е,че много хубаво орефлява областта околу корема.

По-добре як и тъп, отколкото само тъп