Най - силните :)
|
26.05.2008, 13:07
Здрасти, четох доста из форума, но все пак не можах да си направя изводи какво точно да избера... момиче съм и ми трябват най - силните добавки за чистене. Имам да свалям около 20 кг. чудех се за комбинация от файър + спейс + ацетил ел карнитин обаче ако може да ми препоръчате и още неща ще съм много благодарна... също и марка на ел карнитина. Абе изобщо всякакви екстремни неща, които могат да ми помогнат, че искам възможно най - бързо да свърша. |
|
|
|
26.05.2008, 13:10
Ако искаш възможно най-бързо да свършиш дай си тела, ще се разбереме нещо... Шегата настрана. Какъв хранителен режим мислиш да спазваш и какво мислиш да спортуваш? Принципно добавките са излишни, както и бързите резултати. 20 кг. не се свалят туко/така. Едно 4/5 месеца сериозна работа си трябва, ако искаш отслабването да е възможно най-здравословно и ритмично, както и да не ти овисне кожата и/или да получиш стрии ( йо-йо ефекта да не го споменвам дори ). Прочети статиите в сайта за калориен баланс, НВД, кардиото и т.н. като за начало. От добавките пробвай първо FYRE да видиш как ще ти понесе, той е достатъчен. Say Hello To My Little Friend.. |
|
26.05.2008, 13:14
Еми знам, ама аз все пак съм решила да си помогна с добавки, за по - лесно. Така че чакам мнения!!! |
|
|
26.05.2008, 18:44
Лесно е обратната по значение дума на качествено, нищо че не се води така официално. Кетонните диети не се водят вредни, а са. Ако имаш да сваляш 20 кг предимно мускули, да попитам - heavyweight щангистка ли си била,а ако отговора е не - знаеш ли какво по-точно са мускулите? Успех ти желая иначе, за добавките знам само едно - не са необходими, за мен е достатъчно, а на теб няма да ти помогне (ти вече си направила своя избор). “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
26.05.2008, 20:00
20 кила с кето = йо-йо.. А да и като си момиче ще взема да попитам, кето ли ще правип или Пиер Дюкан, че гледам много модерен станал... |
|
|
26.05.2008, 20:03
Оооооооо,ама моля, няма лесно тука, ако човек иска резултати, и то трайни и качествени!!!!Лесно е да си пъхнеш вафлата в устата, демек най-лесно е да се движиш по линията на най-малкото съпротивление,.....ама я малко по-така:) Я, сега да се изкажа |
|
|
26.05.2008, 20:04
.......пък след вафлата и добавката, ама не става!:) Я, сега да се изкажа |
|
26.05.2008, 22:44
Е добре де, това си е право на личен избор все пак :РР пък и тоя форум нали е за това... Та никой ли няма да ми предложи? :? |
|
|
|
27.05.2008, 07:55
Ами, щом си момиче, каквото съм и аз:), препоръчвам поне на първо време да не се захващаш с добавки, а да влезеш в един разумен режим на хранене и спорт-има много материали в сайта, пък после ще видим:) Я, сега да се изкажа |
|
|
27.05.2008, 09:55
Надявам се да не те разочаровам много, но съм пробвал какви ли не “диети“, като почнеш от Аткинс и минеш през 7 дни пълно гладуване (само вода). Не съм знаел какво правя ... Сега за добавките ... може някой да ме бие, но ще си кажа какво мисля ... тези стандартните бърнъри помагат за горенето на мазнините в кръвта ... така, че не мога да кажа, че не помагат (поне намаляват риска от висок холестерол при кето диетите). Но ... има и проблем как мастните депа ад влязат в кръвта и да се използват. Повечето профита си играят с хормоните на щитовидната жлеза, които очевидно играят важна роля в мастния метаболизъм. Надали се занимават въобще с рекламираните ФЕТ-БЪРНЪРи (направо вземат Т3). В интерес на истината, ако поради недостиг на йод или някаква причина има недостиг на Т3 и Т4 ( http://www.fitnes-bg.com///T3__T4_20070911456/ ) ... надали фет-бърнъра ще помогне много. Сега конкретно за добавките: Последно, преди да стана досаден ... още един проблем с бързото сваляне и загубата на мускулна маса. Мускулната маса е доста метаболитно активна (т.е. колкото повече я има, толкова по-бърз метаболизъм и повече изгорени калории). Когато губиш ММ, забавя се метаболизма и ... компенсира намалените калории в диетата. Горното са лични наблюдения и се надявам да помогнат. Не твърдя, че всичко е точно така, ... просто така аз мисля. Успех в начинанието. “Важните неща в живота не се виждат с очите, а със сърцето.“ - Антоан Дьо Сент Екзюпери |
|
|
27.05.2008, 11:45
Колкото по - бързо се сваля толкова по - некачествено е сваленото.. No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
|
27.05.2008, 12:05
Именно-трябва доста време, за да се мобилизират най-нежеланите резерви Я, сега да се изкажа |
|
|
27.05.2008, 13:12
НВД, кардио и един прост течен Л-карнитин в повечето случаи помагат. Ако НВД-то е стриктно спазвано резултатите ще са налице! |