07.11.08
18:11
И от Фантастико е добро.
Още един глас за “Джиев” от мен!
Аз пазарувам от години от магазина им на ул.Цар Асен 1, до площад Баба Неделя (и сладкарница Неделя).
Предпочитам го пред пилешкото от Метро, Билла, Кауфланд и Фантастико. Има вкус на месо, за разлика от останалите. Няма го гадничкия привкус на “добавките” към пилешката храна.
Колкото пъти съм се прецакал да купя месо от изброените по-горе вериги, толкова пъти съм се зарекъл да не повтарям.
Месото от бутчета не го препоръчват, защото там се отлагат най-много боклуците с които тъпчат пилетата. Чувал съм различни теории с какво ги блъскат - антибиотици, женски хормони, ...
Искам да кажа че вчера си закупих от магазина на “Джиев” на Цар Асен 1 мариновани пилешки гърди.Някой от предните постове беше казъл че обича мариновани пилешки гърди на цена от 7.9 лв,та реших да пробвам.Всех си 1-2 килца водят се точно Пилешко филе МАРИНАТА цената им е малко повече-8.3 лв-обаче са хубави.На етикета на чинийката пък пише Пилешка пържола,обезкостена с натурални подправки.
21.11.08
10:54
От Фантастико, че ми е най - удобно.
16.02.13
20:58
аз си го взимам от работата. евтино, чисто и качествено. сега е 6 лв килото.
Яж свинско, хах!
Няма качествено месо на сносни цени, но пилешкото е зле като мат’риал , ако не е домашно...примерно...
По суперите зяпай - замразени субстанции всякакви, на неприлично ниски цени....
Domushki, завиждам някак :)
казано от tsvetelin domushki на 16.02.13, 20:58:
аз си го взимам от работата. евтино, чисто и качествено. сега е 6 лв килото.
Би ли споделил къде мога и аз да си купа за 6 лв кило? :)
Здравейте.Живея в София,и искам да наблегна на качване на мускулна маса.Искам да попитам от каде си купувате пилешко месо и на каква цена?
05.03.13
23:49
В студентски град, някой да сподели има ли някъде по -евтино пилешко, че в фантастико е от 11лв /кг нагоре...