Жени+ силови постижения
|
|
31.05.2008, 19:41
Пускам темата като продължение на дискусията от темата “колко вдигате“. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
31.05.2008, 19:58
Прости ме...не схванах идеята на темата? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
31.05.2008, 20:02
Аз само ще се усмихна ..засега ,че темата е обширна много |
|
31.05.2008, 20:06
Добра е темата, ще е интересно да се види мнението на повечко хора по въпроса.
Май напоследък налага тенденцията е и двата пола да целят кльощавеене, ама дано не съм прав или ако съм - да е кратковременно “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
31.05.2008, 20:06
Коментари, върху конкретни постижения, мнения дали жените трябва тренират с големи тежести и всичко, което се изказа в другата тема.... Щом диалога предизвика включването на различни мнения нека се обособят в отделна тема Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
31.05.2008, 20:15
И той е? Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
|
31.05.2008, 20:23
Това какво трябва или не трябва решам само и единствено аз ! |
|
31.05.2008, 20:28
Еми за мен това как изглеждаш е .. как да го кажа, маловажно,третостепенно... Примерно, това да направя 40-и-еди-колкоси релефна ръка не би могло да ме мотивира да се занеса до залата, а живея на 2 минути от нея. Това като цяло е и по принцип в отношенията ми с хората - външния вид рядко ме вълнува. Важно е какво представляваш. В частния случай с тренировките - какво можеш да правиш. Пак казвам - това си е лично моя гледна точка за нещата, не задължвам никой с нея и уважавам изцяло другите възможни гледни точки. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
31.05.2008, 20:35
Йо,паднаха ми изсухлените гащи,чакай да запаля цигарката,да подрънча с ланеца и да изпия една бира...Като съм на 15 какво?Кога съм ви казвал как да тренирате?Защо правиш прибързани заключения и какви са тия стереотипи?Ако ще казваш нещо-кажи го.Стига се усмихва,аз усмивки достатъчно съм виждал...
Ах,сакън!Да не пропуснеш да се защитиш?Току виж някой ти казал какво да правиш.Никой няма право да ти дава акъл,дерзай си!
Tigra,забрави предубежденията си и ни говори като на хора не като на мъже и момченца....
Я,поредната ъ-ъ-ъ....жена отстояваща позиция просто ей така,да се види ,че има право,аре нема нужда. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
31.05.2008, 20:49
Уф, малко на тийнейджърия изби май:) Я, сега да се изкажа |
|
|
31.05.2008, 21:09
Тя започна! Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
31.05.2008, 21:12
хахаххахахах - пак създадохме работа на модераторите:) Я, сега да се изкажа |
|
|
31.05.2008, 21:20
buhtata, интересна тема, има какво да се каже. Според мен жените трябва да тренират, а килограмите, които използват в тренировкатра си са без значение. Целта на едно момиче, жена (на каквато и да е възраст) не съвпада с тази на младежите, мъжете. Мъжкия фитнес е “мъжкарски“ спорт, има едно къде скрито къде явно съперничество и надпревара, а някой тренират и заради физическата доминация. Това последното мисля, че жените определено не целят, а и не им трябва, те влизат в залата с обратни мотиви (в повечето случаи) - цел: сваляне, стягане на бедра и седалище и т.н. Мъжката грандоманщина я отписваме от женския фитнес (не говоря за състезателките). От тук нататък личното ми мнение е, че жените влизат в залата най-вече заради себе си и на второ място заради околните. Разбира се и мъж и жена влизат в залата понякога от сходни комплекси (дебел, слаб). Силовите постижения неизменно са свързани най-вече с килограмите, като средство, начин, способ за по-голяма хипертрофия или сила. Хипертрофията мисля, че много рядко е цел на жените, остава силата. От тук нататък, колкото по-силна иска да стане жената, толкова повече повишава работните си тежести. И в крайна сметка никой не може да държи сметка от другия колко вдига и защо не вдига повече. Всичко опира до личен избор. За финал ще цитирам “килограмите не трябва да са цел, а средство“ и да се използват по рационален начин с оглед целите на трениращия. |
|
01.06.2008, 00:34
Темата е малко в стила на спора трябва ли аджеба като си напомпан и изглеждаш силен да си силен на практика. Въпрос на вкус и приоритети. За мен тежкото трениране(по важност): И вскичко в пакет. А с тренировка насочена само към визията получавате 1 от 5. Тук всеки си прави сметката. |
|
|
|
01.06.2008, 10:33
Според мен тренировките с тежко са по добри и при 2та пола поради простата причина че стимулират тялото повече било то за изгаряне на мазнини или мусколна маса !! ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |