Добро ли е това кардио?

12.06.08
15:16

казано от MI5 на 12.06.08, 12:12:

казано от Ива Павлина на 10.06.08, 05:08:

Не знам дали е по-добро кардио, но със сигурност е по-добро за болки във врата и гърба, защото от тоя комп и от микроскопа, вече не знам - взеха да ми поизтръпват разни ми ти чаркове и чакри:)

Нищо лично,даже ми е забавно да ти чета коментарите, но ще излъжа ли ако кажа, че 90% от тях са пълен спам :)

Тва с температурната разлика между водата и тялото и “пазенето” на мазнините го пише и в една от статиите в сайт-а,макар че калорийния разход е изключително голям и си е много д

ДА бе ама ходи  го обесни на някои дето е на 15 тренира от година и вече има свои  виждания  върху спорта!!

BU

12.06.08
16:48

казано от Wrestling_pro на 12.06.08, 15:16:

казано от MI5 на 12.06.08, 12:12:

казано от Ива Павлина на 10.06.08, 05:08:

Не знам дали е по-добро кардио, но със сигурност е по-добро за болки във врата и гърба, защото от тоя комп и от микроскопа, вече не знам - взеха да ми поизтръпват разни ми ти чаркове и чакри:)

Нищо лично,даже ми е забавно да ти чета коментарите, но ще излъжа ли ако кажа, че 90% от тях са пълен спам :)

Тва с температурната разлика между водата и тялото и “пазенето” на мазнините го пише и в една от статиите в сайт-а,макар че калорийния разход е изключително голям и си е много д

ДА бе ама ходи  го обесни на някои дето е на 15 тренира от година и вече има свои  виждания  върху спорта!!

Да обесни кое?Че тялото се самосъхранява?Това е логично,но да се каже,че плуването не е добра кардио дейност само защото неможе да наара кожата ти да стане прозрачна...

12.06.08
16:53

казано от DeadManWalking на 12.06.08, 16:48:

Да обесни кое?Че тялото се самосъхранява?Това е логично,но да се каже,че плуването не е добра кардио дейност само защото неможе да наара кожата ти да стане прозрачна...

Според мен се получава разминаване в целите и оттам идва спора.
Плуването не е оптимално що се отнася до съотношението “вложено време”/”постигнати резултати” (игнорираме горенето на мазнини, за мен това е страничен ефект от кардиото, а не цел). Иначе си е екстра, доста години съм го тренирал това и сега определено го усещам като плюс при спаринги от всякакъв вид. А за бодибилдинг цели не си е работа, ама то там нещата са специфични.

Мнението беше редактирано от G33K на 12.06.08 16:54.

Всъщност спор няма,така че спокойно :) . Темата по-скоро отиде за ключ,отдавна се изясни това за което момчето питаше,a после настъпи Спамът :) Ива Павлина е виновницата,тя го поведе (giggle)

Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 12.06.08 17:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1