Добро ли е това кардио?

2 от 2
2

Дата: 26.12.2007
12.06.2008, 17:16
MI5 - 12.06.2008, 14:12
Ива Павлина - 10.06.2008, 07:08

Не знам дали е по-добро кардио, но със сигурност е по-добро за болки във врата и гърба, защото от тоя комп и от микроскопа, вече не знам - взеха да ми поизтръпват разни ми ти чаркове и чакри:)

Нищо лично,даже ми е забавно да ти чета коментарите, но ще излъжа ли ако кажа, че 90% от тях са пълен спам smile

Тва с температурната разлика между водата и тялото и “пазенето“ на мазнините го пише и в една от статиите в сайт-а,макар че калорийния разход е изключително голям и си е много д

ДА бе ама ходи  го обесни на някои дето е на 15 тренира от година и вече има свои  виждания  върху спорта!!

ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!!

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
12.06.2008, 18:48
Wrestling_pro - 12.06.2008, 17:16
MI5 - 12.06.2008, 14:12
Ива Павлина - 10.06.2008, 07:08

Не знам дали е по-добро кардио, но със сигурност е по-добро за болки във врата и гърба, защото от тоя комп и от микроскопа, вече не знам - взеха да ми поизтръпват разни ми ти чаркове и чакри:)

Нищо лично,даже ми е забавно да ти чета коментарите, но ще излъжа ли ако кажа, че 90% от тях са пълен спам smile

Тва с температурната разлика между водата и тялото и “пазенето“ на мазнините го пише и в една от статиите в сайт-а,макар че калорийния разход е изключително голям и си е много д

ДА бе ама ходи  го обесни на някои дето е на 15 тренира от година и вече има свои  виждания  върху спорта!!

Да обесни кое?Че тялото се самосъхранява?Това е логично,но да се каже,че плуването не е добра кардио дейност само защото неможе да наара кожата ти да стане прозрачна...

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 17.07.2006
12.06.2008, 18:53
DeadManWalking - 12.06.2008, 18:48

Да обесни кое?Че тялото се самосъхранява?Това е логично,но да се каже,че плуването не е добра кардио дейност само защото неможе да наара кожата ти да стане прозрачна...

Според мен се получава разминаване в целите и оттам идва спора.
Плуването не е оптимално що се отнася до съотношението “вложено време“/“постигнати резултати“ (игнорираме горенето на мазнини, за мен това е страничен ефект от кардиото, а не цел). Иначе си е екстра, доста години съм го тренирал това и сега определено го усещам като плюс при спаринги от всякакъв вид. А за бодибилдинг цели не си е работа, ама то там нещата са специфични.

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

Дата: 02.09.2004
От: София
12.06.2008, 19:29

Всъщност спор няма,така че спокойно smile . Темата по-скоро отиде за ключ,отдавна се изясни това за което момчето питаше,a после настъпи Спамът smile Ива Павлина е виновницата,тя го поведе (giggle)

(__/)    E V I L
(=‘.‘=)    B U N N Y
(“)_(“)    R A B B I T

2 от 2
2