Creatine

Дата: 08.06.2008
08.06.2008, 11:57

Здравейте.Започнах от 1 седмица да хода на лостове.Правя кофички и набиранки.В нас си правя коремни преси и лицеви опори.Искам да взема някаква добавка.Значи имам си маса само трябва да направя релеф smile.Насочиха ме да си взема Креатин но нз какъв да си взема ако може да ми кажете кой е добър и има ефект от него.Става дума за около 30-40 лв.Си го разделим с един приятел с който ходим двамата на лостове smile.Най - трудно ми е да изчистя корема правя коремни преси 4х20 всеки ден.Ако можете да ми кажете дали е достатачно за корема.Благодаря много smile

Дата: 07.04.2008
08.06.2008, 14:22

Тва е достатъчно за корема,но с коремни не можеш да го изчистиш,а само да изкараш плочки.За да го изчистиш тряа да правиш кросове или да почнеш да ходиш на фитнес и там да си правиш кардио тренировки.Естествено трябва и хранителния режим да оправиш,щом искаш релеф.Иначе за креатина..не ти го препоръчвам щом искаш релеф,особено ако е монохидрат.
Лично аз ти препоръчвам да тръгваш на фитнес,защото ефекта ще е доооста по-добър от “лостовете“

Дата: 21.04.2006
09.06.2008, 10:50
Damnedr - 08.06.2008, 11:57

Здравейте.Започнах от 1 седмица да хода на лостове.Правя кофички и набиранки.В нас си правя коремни преси и лицеви опори.Искам да взема някаква добавка.Значи имам си маса само трябва да направя релеф smile.Насочиха ме да си взема Креатин но нз какъв да си взема ако може да ми кажете кой е добър и има ефект от него.Става дума за около 30-40 лв.Си го разделим с един приятел с който ходим двамата на лостове smile.Най - трудно ми е да изчистя корема правя коремни преси 4х20 всеки ден.Ако можете да ми кажете дали е достатачно за корема.Благодаря много smile

Момче ти на колко години си ?

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 08.06.2008
09.06.2008, 13:07
FZKTWGS - 09.06.2008, 10:50

на 16 някой ще кажат,че още не съм за добавки но аз искам да взема wink.Ако можете да ми кажете някой хубав Креатин и на изгодна цена wink

Дата: 21.04.2006
09.06.2008, 15:03
Damnedr - 09.06.2008, 13:07
FZKTWGS - 09.06.2008, 10:50

на 16 някой ще кажат,че още не съм за добавки но аз искам да взема wink.Ако можете да ми кажете някой хубав Креатин и на изгодна цена wink

1. С тея лостове нищо кой знае какво няма да направите , започни да ходиш на фитнес !
2. Креатин за 30-40 лв. пак нищо няма да направите ,като си го разделите с твоя приятел а и само от креатина  пак не очаквай кой знае какво .
3. За какво ти е тоя креатин за релеф и за изчистване на корема ?

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 27.06.2008
27.06.2008, 14:00

Здравейте, понеже не исках да отварям нова тема ...реших да пиша тук ... да не отварям нова...така и така въпроса ми е свързан с креатина

От доста време тренирам, но без никакви добавки. Реших да пробвам креатина.
Определено има ефект ....., но искам да попитам дали като го приемам с вода ...
трябва по-продължително да го бъркам, че не се стапя ? и като го пия ..... си е пак на прах едно такова ....
аз ли бъркам някъде или .... така си е приема .....

мерси предварително за отговора....

Дата: 30.05.2007
От: България
27.06.2008, 14:31

Най-добре направо с лъжицата в устата и го претикваш с вода.Аз преди като пиех имах едни малки патрончета от некви фотоленти кутийките и вътре си слагвах креатина и направо го изсипвам в устата и с 250-300 мил вода след това

No Pain No Gain!
Як като бик и почти толкова умен wink