На БГ пазара му липсваааа...??

Дата: 31.01.2004
От: София
24.06.2008, 16:52

Silabg.com каква е идеята на дискусията в темата от последните 6 дни и какво е общото между нея и поставения топик? Уж трябваше да говорим за пазара, а се въртим около промоции. Лошо няма, но това как помага на пазара в БГ? smile

Дата: 30.01.2004
24.06.2008, 17:07
Владимир Недков - 24.06.2008, 16:52

Silabg.com каква е идеята на дискусията в темата от последните 6 дни и какво е общото между нея и поставения топик? Уж трябваше да говорим за пазара, а се въртим около промоции. Лошо няма, но това как помага на пазара в БГ? smile

Щях да поставя и аз този въпрос по-късно тази вечер, но Владо ме изпревари. Наистина, дайте да сменим темата на “що е то яйчен протеин / течен белтък и има ли почва у нас“ или просто да се затвори и създаде такава с продължение за пазара.

Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
24.06.2008, 17:19
Владимир Недков - 24.06.2008, 16:52

Самата тема се завъртя около това, а не бе насочена в тази посока. Това е от една страна,... от друга, би било най-млакото неучтиво, поне от части, да не се отговори на определени въпроси на потребителите, когато същите задават конкретни въпроси, нали? Предполагам че в това отношение сме на едно мнение, а и няма как иначе да бъде.

По отшение на това, че темата стана с частичен off topic привкус съм напълно съгласен, както съм и съгласен, че би трябвало да се дискутира пазара като цяло и неговите недостатъци в продуктово отношение. Предполагам, че си забелязъл, а и няма как да е иначе, че сам аз поисках да върна разговора в посока свързана с първоначалния въпрос.

Разбирам критиката и базата, на която е изградена, само не мога да разбера, дали е насочена към нас защото отговаряме, или към потребителя, който реално задава въпросите... ето тук вече се чувствам объркан с отговора.

Ако сметнеш за нужно, моля изтрий постовете, които смяташ за подвеждащи...

ПП
Надявам се, че отговорът ми на въпросът ти, не ще бъде разбран, като вид негативизъм от какъвто и да било вид, най-малкото защото не е така, и второ но не на последно място, и двамата (не се познаваме) работим за едно нещо около, което се обединяваме всички тук,... нали?!

Nick K.
/Собственик СилаБГ ООД/

Сила БГ
Профилиран Специалист
Хранителни Добавки
Про-Анаболно Стимулиращи (хормонални)
Про-Анаболно Стимулиращи (не-хормонални)

***aко имате запитвания за продукти или сравнение между два или повече продукта, питайте [ТУК]

24.06.2008, 17:32

Критиката не е персонална, даже и не бих я нарекъл “критика“. Става въпрос само, че зараждането на темата беше в една много важна посока и е хубаво да се върнем към нея. Иначе коментирането на продуктите беше естествено следствие. Проблем няма, просто се грижим за разфокусирането (или против него по-скоро). smile

Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
24.06.2008, 17:51
Димитър Михайлов - 24.06.2008, 17:32

Критиката не е персонална, даже и не бих я нарекъл “критика“. Става въпрос само, че зараждането на темата беше в една много важна посока и е хубаво да се върнем към нея. Иначе коментирането на продуктите беше естествено следствие. Проблем няма, просто се грижим за разфокусирането (или против него по-скоро). smile

Относно разфокусирането съм съгласен напълно, че трябва да бъде минимизирано, но както ти така и аз знаем, че подобни неща се случват с всяка една тема и сме били свидетели на неприатни реплики от всякакъв вид на база “разфокусиране“... най-образно казано. Мн сме против каквото и да било манипулиране, от какъвто и да било характер.

За да не остава крайния потребител с лошо/объркано впечатление, НИЕ НАПУСКАМЕ ТАЗИ ТЕМА!!!

Nick K.
/Собственик Сила БГ ООД/

Сила БГ
Профилиран Специалист
Хранителни Добавки
Про-Анаболно Стимулиращи (хормонални)
Про-Анаболно Стимулиращи (не-хормонални)

***aко имате запитвания за продукти или сравнение между два или повече продукта, питайте [ТУК]

Дата: 24.06.2008
26.06.2008, 01:00

Те това им мразя на форумите - нещата никога не са сбити. Иначе по темата - на Бг пазара най-големата липса са му париците.

26.06.2008, 07:36

Това не е ли проблем на (почти) всеки един пазар? smile

Дата: 11.01.2008
28.06.2008, 18:53
Hvanatema - 18.06.2008, 10:40

1. За марка се въздържам от коментар за момента.
2. Такъв тип продукти липсват според мен - http://www26.netrition.com/snaclite_powerpb_page.html .
3. Като точка 2.

ОоОоОоОООоооООООООООООООООО тва фъстъчено масло е невероятно вкусно smile
изял съм няколко бурканчета мн мн готини.
На мен ми липсва XYIENCE, не съм сигурен дали ги има официално

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
14.07.2008, 22:00
silabg.com - 18.06.2008, 11:31
emzo - 18.06.2008, 11:27

Протеин, конкурент на ОН(концентра + изолат) на достъпна цена - разбирай 70-75лв за 5 либри.Тогава ще спра да си поръчвам протеин от чужбина.

Ееееееее направо не мога да се стърпя... @ Emzo - скоро... до 3 седмици

E?