На БГ пазара му липсваааа...??
|
|
24.06.2008, 16:52
Silabg.com каква е идеята на дискусията в темата от последните 6 дни и какво е общото между нея и поставения топик? Уж трябваше да говорим за пазара, а се въртим около промоции. Лошо няма, но това как помага на пазара в БГ? |
|
|
24.06.2008, 17:07
Щях да поставя и аз този въпрос по-късно тази вечер, но Владо ме изпревари. Наистина, дайте да сменим темата на “що е то яйчен протеин / течен белтък и има ли почва у нас“ или просто да се затвори и създаде такава с продължение за пазара. |
|
|
24.06.2008, 17:19
Самата тема се завъртя около това, а не бе насочена в тази посока. Това е от една страна,... от друга, би било най-млакото неучтиво, поне от части, да не се отговори на определени въпроси на потребителите, когато същите задават конкретни въпроси, нали? Предполагам че в това отношение сме на едно мнение, а и няма как иначе да бъде. По отшение на това, че темата стана с частичен off topic привкус съм напълно съгласен, както съм и съгласен, че би трябвало да се дискутира пазара като цяло и неговите недостатъци в продуктово отношение. Предполагам, че си забелязъл, а и няма как да е иначе, че сам аз поисках да върна разговора в посока свързана с първоначалния въпрос. Разбирам критиката и базата, на която е изградена, само не мога да разбера, дали е насочена към нас защото отговаряме, или към потребителя, който реално задава въпросите... ето тук вече се чувствам объркан с отговора. Ако сметнеш за нужно, моля изтрий постовете, които смяташ за подвеждащи... ПП Nick K. Сила БГ |
|
|
24.06.2008, 17:32
Критиката не е персонална, даже и не бих я нарекъл “критика“. Става въпрос само, че зараждането на темата беше в една много важна посока и е хубаво да се върнем към нея. Иначе коментирането на продуктите беше естествено следствие. Проблем няма, просто се грижим за разфокусирането (или против него по-скоро). |
|
|
24.06.2008, 17:51
За да не остава крайния потребител с лошо/объркано впечатление, НИЕ НАПУСКАМЕ ТАЗИ ТЕМА!!! Nick K. Сила БГ |
|
26.06.2008, 01:00
Те това им мразя на форумите - нещата никога не са сбити. Иначе по темата - на Бг пазара най-големата липса са му париците. |
|
|
|
26.06.2008, 07:36
Това не е ли проблем на (почти) всеки един пазар? |
|
28.06.2008, 18:53
ОоОоОоОООоооООООООООООООООО тва фъстъчено масло е невероятно вкусно |
|
|
14.07.2008, 22:00
E? |