Хранителен режим въпрос

Дата: 19.06.2008
19.06.2008, 15:05

Писах преди 1 година, но username ми е изчезнал от тогава. На 18 години съм. Преди бях 95 кг, висок съм 184. сега съм 77 кг, пак съм толкова висок:) За тази 1 година се хранех на нещо като НВД ,но не много строго и с няколко почивки по празниците. Не съм пил никакви хапчета. До преди 1 месец си свалях добре килограми, но напоследък спрях да свалям, а дори започнах още по-строго да си следя храната и през ден да правя кардио скачане, тичане или колело. Трябва ми да сваля още 1-2 килограма, заради корема ми ( правя коремни преси през ден по 200-250 и вдигане не крака от лег, пробвах всеки ден, но ме болят мускулите като ги правя ). Някои хора ми казаха че организмът ми най-вероятно се е приспособил и за това почти не свалям. Можете ли да ми препоръчате някаква диета, която да е по различна и да постигна желания ефект.

Дата: 17.07.2006
19.06.2008, 15:41

Кажи каква е сегашната, за да може евентуално някой да ти каже какво да промениш. Освен тичането с щанги работиш ли?Иначе на тоя ръст не виждам накъде ще сваляш още, то затова и е спрял процеса...

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
19.06.2008, 16:25

Какво целиш с още отслабване? Да ти се видят всички плочки или искаш да станеш супер изчистен. Прекалено много коремни преси правиш, 100% претренираш мускулите и не виждам как ще растат. Може да се съсредоточиш върху три-четири пъти на седмица, не повече. Като гледам така си луд на тема корем, ето ти една книжка в нея има всички необходими упражнения за корем, примерни менюта, тренировки и тн. Успех!

Дата: 11.02.2007
20.06.2008, 00:08

За 182см 77кг са малко! Погледни се в огледалото и си направи сметка на къде си тръгнал.

Reality is wrong, dreams are real!