начинаещ
|
|
19.06.2008, 20:20
Здр.Казвам се Станислав от Бургас.Ако не съм оцелил мястото на темата ще Ви помоля да е преместите където трябва. :wink: Значи така започвам от другата седмица да тренирам,до сега съм ходил на зала но за кеф (в годината 3=4 пъти ако ме разбирате) |
|
|
19.06.2008, 21:20
нещо не мога да ти отговоря на ЛС
изобщо не ги чувам нещата |
|
20.06.2008, 00:29
Ами таикато неси тренирал до сега ( това 3-4 пъти годи6но е пари на вятъра |
|
|
|
20.06.2008, 06:44
Базкви упражнения, равномерно, но в нйкакъв случрй максимално натоварване на цялото тяло It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank ! |
|
|
22.06.2008, 23:54
Благодаря Ви много.Живот и здраве тази седмица сряда или четвъртък започвам залата и то сериозно,дано да има ефект наистина. Wink |
|
23.06.2008, 00:23
А има и още много в сайта, просто го разгледай. |
|
|
|
23.06.2008, 00:23
Значи,аз преди да започна да тренирам в залата, всеки ден у нас правих по колкото мога лицеви опори,имах си 2 дъмбелчета по 2 кила и с тях редовно правех квото можех,после отидох в залата и първата седмица минавах безразборно уреди от залата ,колкото да ми посвикнат мускулите с натоварването(обикновено като започваш да тренираш дори и след едноседмична пауза има големи мускулни трески при първите тренировки на всяка мускулна група)след тоя период започнах вече да тренирам по програмата на един приятел и сега мога да кажа ,че съм доволен от резултатите.Мога да те посъветвам да не се изсилваш да вдигаш много кила,а да се концентрираш на правилното изпълнение на упражненията,хапвай през 2-3 часа яйца,млека,плодове,зеленчуци,меса - бе здравословна храна и най-важното според мен - гледай да направиш тренировките приятна част от ежедневието си,не очаквай големи резултати тренирай сериозно ,но за удоволствие(лично за мен тренировката е удоволствие - като вляза в залата забравям за всичките си проблеми ,а като изляза се чувствам много добре).Ако са ти както трябва храненето почивката и тренировките след време ще си приятно изненадан,но не очаквай много бързи резултати.
Your Body Is a Temple - You are the Only God In It. |
|
|
26.06.2008, 23:19
Мерси много.Утре вечер ще ми бъде 1-вата тренировка. |
|
|
27.06.2008, 17:40
Прочети и това:http://www.bb-team.org/blog/2784/
|
|
28.06.2008, 18:16
Бате,що не си намериш инструктор?Той най-точно и ясно може да ти направи програмата.А и ще ти покаже как точно да изпълняваш упражненията. |
|
|
|
29.06.2008, 19:33
Да-да,глупости.Ще му даде стандартна програма,ще му каже да прави по 8-10 повторения на всяко упражнение и ще го остави. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
30.06.2008, 23:13
Така и стана намерих си инструктор който стой постоянно при мене показва ми всичко както трябва и стой винаги до мене и ми помага ... |
|
|
01.07.2008, 11:31
Тези инструктори само ти земат парите намери си някои фр с когото да ходиш на фитнес и които до ти помага и в форума има достатъчно хора коита могат да ти помогна с програма. |
|
|
01.07.2008, 22:45
Инструктора в тази зала е безплатен не е платен сега ще си кажете той за нищо не става но не е така на мене лично много ми помага в всичко.
А относно залата кой е от Бургас и посещава новата най-голяма зала в М.Рудник? |
|
|
02.07.2008, 22:48
Разрешено ли е да се яде Пчелен мед |