Приятели или предатели?!?!?
|
|
24.06.2008, 11:04
Без приятели, не може… Train Insane... |
|
|
24.06.2008, 11:29
Със всичко съм съгласен,освен с това да сравняваш моят на начин на живот с този на сестра ти. : )) Нищо общо,гарантирам ти. А той тати няма винаги да носи… Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
24.06.2008, 11:43
Образно казано |
|
|
24.06.2008, 14:36
Интересното в тази дискусия е, че хората които се изказват са супер различни. Това на което акцентирах аз, а мисля, че и други хора бият към това е, че темата за приятелството се мени с годините и много зависи от характера на човека. Повечето от хората които познавам нямат нито един приятел в такъв смисал каквъвто аз влагам. Да говорят си споделят някои път и дълбоки неща, изслушване, но няма истинско разбиране и най-вече вяра. Това се дължи на морала на хората. И аз имам много “приятели”, но ми е неприятно, като знам, че този човек ако му се налага, няма да се поколебае да ме прецака. И това го знам, защото просто му знам морала и ценностите. И да Дзвер е прав нещата не са се промените чак толкова, хората ще си останат такива. Незнам кой от древността се беше изцепи: “Нама крепост която да устои на атака със 200 мулета. 200 мулета, натоварени със злато” Ей това са масата хора и туй то. Но аз не виня никои, защото знам, че човек не обича да му е трудно и да го боли, той върви по най-малкото съпротивление. Да кажем, че имаш вяра на някой и той те предаде, е много ясно , че ще си каже - повече да се доверявам така, никогиш. Или пък защо някои жени стават курвета, ами влюбват се, някой им разбива сърцето, често пъти дори ги изчукват и захвърля и после какво… казват си повече никога и почват кирвенските номера. И как да виниш такива хора? Не можеш. Аз лично ги съжелявам и толкова. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
|
|
|
24.06.2008, 15:35
Ае аз имам приятел, с когото даже заплатите си деляхме… Има ли много такива?
Всеки приятел е човек . Включително и аз . За теб го казвам специално, TPD… Не идеализирай твърде много приятелите си. Огромен риск да останеш разочарован. Животът носи изненади. Маса пари които да делите. Готино гадже, което и двамата искате… Натиск и смачкване. Глад. Проблеми. Опасности. В това време другият например има и семейство да гледа… Ти искаш от него да ходите да набиете едни петима, с които си се заял…
С много от приятелите, за които точната дума е на живот и смърт, в момента ме свързват само спомени. Не сме се карали, напротив. Просот аз поемам по един път, те по друг… Всеки се променя. Вече не е същото, макар че никой нищо не е забравил. |
|
|
25.06.2008, 14:26
Трябва да си проверяваш приятелите, така ти става ясно за какво и доколко можеш да разчиташ на тях. Накарай ги като имаш случай да ти направят някоя малка услуга, друг път по - голяма и така а ти всеки път им помагай когато имат нужда.
|
|
|
06.07.2008, 01:06
Засега не мога да се оплача.Имам 5-6 стабилни на които мога да разчитам 24 часа в денонощието както и те на мен.Също така и 500-600 дето са за други цели
THE BIG MEN 130 Oki
|
|
|
06.07.2008, 01:27
Като чета постовете на DEADMANWALKING и ми става малко тъжно. |
|
|
06.07.2008, 11:31
да, доста са детински.Типично детински.Решил е явно да се бори със света ама сред време всичко ще си дойде на мястото. It is far easier to ignore than to understand |
|
|
06.07.2008, 13:03
да, доста са детински.Типично детински.Решил е явно да се бори със света ама сред време всичко ще си дойде на мястото.
И аз това казвам,но сега не го разбира |
|
|
07.07.2008, 11:34
Стихотворението е супер |
|
|
07.07.2008, 13:51
Светът да се оправя сам.Това е моето мнение и мироглед.Не съм тръгнал да проповядвам нищо. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
07.07.2008, 14:38
Аз съм от хората , които могат да кажат , че имат приятели , но много внимавам с кой се събирам и на кой какво казвам ... Имам един приятел , който е с 4-5 години по-малък от мен . Той ми е като по-малкия брат , който никога не съм имал , имам още един приятел , с който се познаваме от се помня , демек кажи-речи вече 18-19 години и един бивш съученик с който се познаваме от 11 години . На тях мога да кажа всичко и знам , че после няма да е публично достояние . |
|
08.07.2008, 02:53
Това , че някой не е срещнал или намерил подходящ приятел , с който да споделя / дели не означава , че няма такива хора . Да вярно , че най-добрият приятел на един човек си е самият себе си , но е добре да имаш и хора , на които можеш да разчиташ или помолиш за помощ в трудна ситуация . Затова трябва внимателно да избираш тези хора , защото неможеш с всеки срещнат да споделяш всичко и т.н Викат ли магарето на сватба - или дърва, или вода няма!..... |
|
|
|
09.07.2008, 09:44
Гадничко звучи, но определено “Човек се ражда сам, умира сам, а перз другото време се заблуждава, че не е сам”. Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си! |
|
|
09.07.2008, 18:49
Човекът е социално животно. Всеки човек има нужда от някой, с когото да споделя. Било то пари, пиене, емоции, жени/мъже Аз
|
|
|
09.07.2008, 23:36
Контактите с хора са приятни.Аз нямам нужда да плача на нечие рамо,но пак един вид близост Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
10.07.2008, 02:25
Когато най-добрият ти приятел изчука твоята дългогодишна приятелка всичко става ясно..
Фитнесът е навик! |
|
|
10.07.2008, 10:16
Приятел в нужда се познава.
|
|
|
10.07.2008, 18:20
СТАЛКЕР,това беше гадно… :/ Данчо,съчувствам ти.Откъде си я изкопал тая мърла? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
11.07.2008, 02:08
Приятеля възстанови ли се вече от многобройните счупвания? |
|
|
11.07.2008, 03:39
Единственото което бих искал да добавя, е че на някои им се налага да вървят сами и изгарят...но все пак продължават и успяват за разлика от “приятелите им”. Какво да кажем тогава за тези хора ?!? Сами успяват, реализират се, постигат целите си с или без приятели, истински такива.
The bigger I get, the easier world seems to be ! |
|
11.07.2008, 08:55
На един мой познат пък му се случи същото, но и той участваше в цялата работа “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
11.07.2008, 09:44
Е това вече ми хареса! Аз
|
|
|
11.07.2008, 10:15
Е...любов, к’во да се прави.
Абе, тия познати да не са някакви всеобщопознати? Услуга си е, що? Отсял си е приятелите, видял си е приятелката.
|