Някой ползвал ли е Genidrine Thermo Stack на Genesis??? 

Дата: 23.06.2008
23.06.2008, 21:57

Здравейте, исках да потърся малко мнение по въпросния продукт - Genidrine Thermo Stack на Genesis. Дали някой от вас го е ползвал и по каква схема го е пил? Също така какво ви е мнението, дали е имало ефект??? Днес ми го препоръчаха много горещо и си го купих от днес даже започнах да го пия преди тренировка, но не успях да намеря почти никакви коментари за този продукт по форумите. Ще съм благодарна, ако някой сподели опит smile
Благодаря ви предварително!!!

Дата: 19.08.2007
От: София
24.06.2008, 11:24

Аз го пих преди време- ефект не бих казала, поне не положителен, на мен не ми понесе на стомаха. Пих го по 4 дневно 2 сутрин и 2 преди трен- според мен не струва. Дано ти си по-доволна.

Понякога трябва да плюеш в очите на дявола, за да разбереш, че си жив smile))

24.06.2008, 21:12

Здравей cleo, благодаря ти първо за мнението smile Аз вече го пия 2 дни - по 2 капсули преди тренировка и забелязах доста голям ефект от гледна точка на издръжливостта. Без него въртях по 30мин на кростренажора и после едвам отивах до банята за да се изкъпя.... с него обаче издържам по 60мин и даже имам чувството, че мога да продължа и още. На опаковката пише, че се пие и сутрин по 2 и преди тренировка 2, но аз го пия само преди тренировка. Това, което ме притеснява е, че после трудно заспивам, защото явно ми действа доста ободряващо ??? Не знам и при теб ли е имало същия ефект??? А що се отнася до резултата (заветните няколко кг, които имам нужда да сваля) надявам се с диетата, която спазвам в момента и в комбинация с активен спорт да има ефект. А ти докато го използва беше ли на някакъв по-специален режим за хранене????

Дата: 01.02.2007
От: Княжево
24.06.2008, 22:39

Аааааа… Ти си го пиеш и питаш как действа и дали някой има опит с него… СУПЕР!!!

The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.

24.06.2008, 23:07

Здравей armando, да аз го пия - но само от 2 дни и исках да чуя дали има хора, които са доволни от него и дали си е струвало да си го купувам и съответно използвам. Ако можеш да дадеш мнение за продукта, бих се радвала да го чуя.
smile

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
24.06.2008, 23:32

Аз го пих преди много време и не усетих абсолютно нищо от него.

On a vacation smile

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 08.07.2007
25.06.2008, 00:04
emzo - 24.06.2008, 23:32

Аз го пих преди много време и не усетих абсолютно нищо от него.

x2, само където го пих преди 1 месец.

Дата: 01.02.2007
От: Княжево
25.06.2008, 09:50

Така или иначе си го взела, пий го по схема, спазвай си хранителен режим и силно вярвай в него…

Може би най-меродавния начин да определиш дали един продукт за сваляне работи е следния, храниш се по определен хранителен режим 3-4 седмици и следиш внимателно мерки и размери, без да използваш нищо. Тогава продължаваш на същия режим плюс съответната хранителна добавка. Ако почнеш да сваляш повече, значи работи…

Много са ми смешни продукти от сорта Калорекс, Златно чудо и други подобни, най-често коментирани в форума диети на дир.бг. Смешни са ми не за друго, а защото въпросните продукти са една абсолютна НУЛА, но понеже в описанието им пише, че е препоръчително да се намали значително консумацията на тестени изделия, пържено и тн. ТЕ ДЕЙСТВАТ, ХАХАХАХАХАХАХА!
Има доста положителни постове за СКАНДАЛНИ ДОБАВКИ, поради простата причина, че до вчера хората са тъпкали като невидели и започвайки да пият някоя от скандалните добаки, започват и режим…

The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.

Дата: 19.08.2007
25.06.2008, 12:06

Ами на първо време и аз не можех да спя, но след няколко дена се оправи. Колкото до ефекта ползвала съм доста добавки от сорта, общо взето не мисля че имат кой знае каккъв ефект освен психологически- Казваш си “аз сега пих еди какво си и имам супер много сила ще въртя още” smile Може да не съм права ама си правя крадиото и с тях и без тях, което е най-важното в цялата работа + правилен начин на хранене. Всъщност храненето е по-голямата част, така че, както ти казаха внимавай най-вече за него. А колкото до добавката, така и така си дала пари, пий я може пък да помогне smile Успех

Понякога трябва да плюеш в очите на дявола, за да разбереш, че си жив smile))

04.07.2008, 21:55

Здравейте на всички, благодаря за мненията и съветите. Вече 2 седмици го пия и се чувствам доста добро, но още резултати почти никакви - 1кг. Но все пак и доста малко време и минало. Ще продължавам и ще пиша какво е станало. smile

Дата: 21.08.2006
05.07.2008, 10:40

Armando, не съм защитник на изброените добавки, но бих казал, че съдържанието на Калорекс е хубаво.

gorichka.bg

07.07.2008, 23:51

Здравейте, реших да съобщя какви са резултатите до момента, в случай, че някой реши да ползва продукта. За 2 седмици и малко - тренирам 6 дни в седмицата, по 60мин на кростренажор, пия го по 2 капсули 30мин преди тренировка, храня се само с плодове, зеленчуци, месо, сурови ядки и кисело мляко и ефекта е смъкнати 3кг, което според мен е доста добре. Смятам да продължавам в същия дух. Това, което ме притеснява в случая и ще се радвам, ако някой изрази мнение е, колко време мога да продължавам да го приемам??? Дали месец или повече и после колко време трябва да мине, за да започна да го пия отново???