Явно наистина всичко опира до ген
|
|
25.06.2008, 13:00
Явно наистина всичко опира до ген,вчера видях,че един комшия има прасец като на Денис Джеймс а съм сигурен че той нищо не тренира. |
|
|
25.06.2008, 13:14
И ко шъ пра‘им с‘я?
|
|
|
25.06.2008, 13:24
И тя ли имаше прасец като на Денис Джеймс |
|
|
25.06.2008, 13:34
Не, ама се казва Деница...
|
|
|
25.06.2008, 14:06
Изказване на мой познат от залата преди седмица - две: “Забелязвам, че това което най върви на хората не го тренират изобщо.“ Practice makes perfect. |
|
|
25.06.2008, 14:21
Извод: тренирайте си гена |
|
|
25.06.2008, 14:27
Глупости.. ген.. Я ходете на екскурзия до USA вижте хората как генетично са заприличали на животни No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
25.06.2008, 14:54
Броя на мускулните влакна, техния вид (бели или червени), формата на мускула, инервацията на влакната и ръста се предват генетично, т.е. имат някакъв потенцила, който обаче не е точно определен, а затворен в някакви граници. Смисъла на тренировката е да стигнеш максималната, горната граница на своя потенциал!!!! Имай предвид, че повечето хора сме горе-долу с еднакви възможности. Това че някой си имал големи прасци изобщо не означава че скача или бяга повече от теб.Просто някаво стечение на обстоятелствата са му дали тласък. Ако тренираш правилно, здраво и упорито(ама наистина здраво - не просто по 1 ч. 3 пъти в седмицата) ти гарантирам че никога нетрениран човек не може да се сравнява с теб! |
|
|
|
25.06.2008, 14:56
Тази тема ми се вижда генетично предразположена към катинар Държа да отбележа, че мускулите на прасеца и предмишницата са с най - малко рецептори за тестостерон, ХР и тъй нататък. Но въобще прасецът е най - лошият пример! ... и генът си е просто оправдание за мързел или липса на желание. Няма “ген“ във фитнеса, който да не може да бъде дгонен при добро желание... И достатъчно жертви! |
|
|
25.06.2008, 21:58
Относно прасеца и аз мисля, че за аматъори е до голяма степен ген. И аз виждам хора, които нищо не тренират а прасците им изглеждат много припомпани. Но останалите мускули като цяло с ген или не, ако се потрудиш нищо не става. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
25.06.2008, 22:04
Голям прасец не означава функционално съвършенство както и голям “...“ не означава съвършено “ .....“ Я затваряйте темата по-добре:) Я, сега да се изкажа |
|
|
25.06.2008, 22:13
Дам,убеден съм че си фантазираш малки шушончета.Пък и темата е за размери,естетика,красота или както там решат да го извъртят. Моето мнение?Би трябвало да е очевидно.ДА,да,да генът има главна роля,хората не са родени еднакви,някой са по-добри в едно,други в друго.Номерът е да избиеш там,където си най-добър и да играеш своята игра. А всяко нещо,ако имаш желание и постоянство можеш да го постигнеш.Генът определя цената...и резултата. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
25.06.2008, 23:03
на мен пък прасеца ми е колкото предмишницата ма не се оплаквам |
|
|
26.06.2008, 09:35
Че генът има голяма роля в този спорт, няма спор.Номерът не е да избиваш там където ти е дадено, а да докараш на същото ниво и слабите групи..бях чел 1 цитат “Състезание не се печели със силни МГ, а с липса на слаби“ . Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
26.06.2008, 23:25
Ще цитирам нещо което видях в подписа на някого ( не се сещам чии, съжалявам за авторските права You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
|
27.06.2008, 10:05
Ами както каза D3ВЕР ако иска модераторът може да я заключи като гледам ни що ново не се пише тук. |
|
|
11.07.2008, 19:49
Абе чудно ми е от къде го прочете баш пък това Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство... |
|
|
11.07.2008, 19:52
има едно нещо наречено модификационна изменчивост Хардкор и щанги!!! |
|
|
11.07.2008, 20:00
Хах ,и това нещо ако ти кажа,че не е правилният отговор Капката е издълбала камъка не със сила,а с постоянство... |
|
|
15.07.2008, 15:05
Чак сега ли разбирате че дебелите хора имат големи прасци, 100% тоя твой комшия е бил над 130-140 кг, аз имам приятел 88 набор който в 8 ми клас имаше 52 прасец (мускул само), сега свали към 30 кг, но прасеца пак си му е същия. |