Kevin Levrone-подгответе се за това което ще видите
|
|
26.06.2008, 00:23
ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ Los dioses crearon los hombres
|
|
|
26.06.2008, 01:06
Глупости.... http://www.vbox7.com/play:87487a96 ....Невъзможно...той не е просто голям,това е първият бодибилдър,който изглежда невероятно добре.Красива физика... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
26.06.2008, 09:21
Това не може да е Кевин Леврон в никакъв случей.. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
26.06.2008, 09:42
Глупости, имам един познат, който в лицето повече прилича на него от тоя. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
26.06.2008, 10:53
Това е нещо като тъпа реклама или шега. Защо изобщо го коментираме? Practice makes perfect. |
|
|
26.06.2008, 11:12
Ае не знам честно казано, не съм печен физиономист, но за тоя ли говорите? http://www.planetagalerias.com/data/514/levrone.JPG Мисля, че е твърде явно че след 5 години физиката му няма да е така набомбена... Какво очаквате? |
|
|
26.06.2008, 11:44
Само за сравнение ще постна едни снимки на Йетс .. горе-долу неговия набор.На 45 години е.Снимките са от 2008.. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
26.06.2008, 15:15
Невъзможно да е той “Shut Up and Train” |
|
|
|
26.06.2008, 15:34
Естествено, че не е той |
|
|
26.06.2008, 16:29
Приличат си много, но това не е Кевин Л. |
|
|
26.06.2008, 18:34
Да ве аз познавам един дето прилича флекс уйлър ама не е той туи е някой друг не е Кевин Левран |
|
|
27.06.2008, 10:01
Да, това е Кевин Леврон. Винаги съм се възхищавам на този чоек как умее да се забавлява и да се наслаждава на живота. Още преди когато се състезаваше през половината време от годината спираше да тренира и ходеше на турнета с групата си, а през другата половина се готвеше за Олипия и излизаше като животно. Сега човека просто е излязъл от спорта и се е устремил към актьорските върховете на холивуд. Той е точно такъв какъвто иска да бъде. Най-вероятно това ще е “следващият Арнолд“. Въпреки всичко, дори без тренировки той изглежда по-добре от много трениращи момчета, а след няколко месеца тренировки, ще е способен да победи повечето професионалсти http://www.youtube.com/watch?v=mZOzbFyaYZk&feature=related |
|
|
27.06.2008, 10:56
Кевин Леврон е на клипа,на позите дето ги прави трябва да си тъп да не разбереш че не е Леврон. ЛУПИ на бесилото!!! |
|
|
27.06.2008, 11:10
Добре де, как това ще е Кевин, та това тяло мяза на тренирано не повече от 3 години натурално... А може би просто не ми се иска да е той... |
|
|
27.06.2008, 12:19
В гоухарда ми се струва, че имаше тема за Том Принс , само че сега нищо не намирам.Да видите там колко по-фрапираща е разликата .. ако имате от кариерата му на културист пускайте It is far easier to ignore than to understand |
|
|
27.06.2008, 13:01
Само аз ли забелязвам,че изглеждат в пъти по-добре,когато повече тестостерон циркулира в кръвта им?Ето къде се криела мъжката красота. : )) (говорим за лице,за тялото..но комент) Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
27.06.2008, 15:54
Според мен такива трагични спадове са възможно само и единствено при някакво тежко заболявания. Иначе естествено от такива зверски маси да спаднеш до 60кг чиляк бидейки здрав, няма как. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
27.06.2008, 16:31
ТОй пак е масивен, за обикновен човек Не знаете ли какво се случва с човек, който е натрупал маса със зоб и поспре да го взема, да се храни и да тренира? Направо изглеждате учудени, че тялото на човек може да се моделира |
|
|
27.06.2008, 16:36
Ето,ядосах се....
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
27.06.2008, 18:18
повече от очевидно е, че това не е кевин improve! |
|
|
27.06.2008, 18:29
На много хора не им се вярвя че това не е тои, но наистена е тои аз съм съгласен с мнението на чукундур. ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ Los dioses crearon los hombres
|
|
27.06.2008, 19:10
Нещо не ми се вярва спортист сред топ 5-те в света да участва в подобен филм.Може да обича да живее (кой не обича), може да обича да се забавлява, но в толкова малоумно клипче едва ли би участвал спортист от неговото величие.Какво биха казали фирмите и компаниите които са му спонсори, какво биха казали хилядите му фенове виждайки го да играе подобна роля.За какви върхове на Холивуд става въпрос за какъв следващ Арнолд.Арнолд е играл в супер мега касови екшъни, а не в такива домашно сглобени клипчета.Как се правят 30 кг мускули и как се стапят тия мускули къде отиват ?!?! Къде отива тази кожа !?!За месеци или говорим или за десетки години як труд.Той да не е марсианец, че сваля и качва по 20-30 кг чисти мускули за половин година. |
|
|
27.06.2008, 19:30
Правят се с равни дози як труд и як зоб. И именно там е проблема. Мускулите при културистите представляват много повече тъкан между мускулните влакна, отколкото мускулни влакна. За да не стане недоразбиране - имат си достатъчно много влакна и истински мускул, просто има и страшно много, което не е точно мускулна тъкан. Явно в един момент тази част си отива, друго обяснение не виждам. И остава само това, което е наистина мускул. Защото примерно щангистите, или други силови спортисти спадат многократно по-малко като обем след спиране на състезателна кариера - просто при тях естеството на тренировката е такова, че това, което изгражда е мускул. При културистите просто не е така. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
27.06.2008, 19:41
G33K за каква тъкан между мускулните влакна говориш ?!?! Вода ?!?!Синтол ?!?!Протеин на прахче ли ?!?! При тренировка се тренират мускулни влакна, те се движат, те се разкъсват те се възстановяват единственото между мускулните влакна е вода (водата е огромен процент от човешкото тяло).В България има много културисти които тренират колкото него хранят се колкото него и са направили 20 кг мускули за 20 години.Няма такъв случай в света нито със зоб нито с труд нито с комбинация от двете при които да направиш 20-30 кг мускули за няколко месеца.Няма такава рецепта и няма такъв начин.В България има страшно много културисти които са спрели да се състезават много от тях са спрели да тренират но си стоят огромни мускулите им не са изчезнали.Изобщо някой знае ли какъв е механизма на разграждане на мускулно влакно.Защото броя на мускулните влакна си е постоянен големината на всяко влакно се променя.Пипни мускула на който си искаш състезател да видиш, че е като камък нито е пълен с вода нито със синтол нито със кисело мляко или с извара просто си е голям и твърд като скала мускул.Човече за последните 6-7 месеца свалих 30-35 кг подкожни мазнини и мога да те уверя, че не е толкова лесно нито да се свалят нито да се качат подобни килограми още повече ако говорим за чиста мускулна маса. |
|
|
27.06.2008, 20:04
Не, нямах предвид синтетиката. Те само в прасците си слагат, доколкото знам. Имам предвид, че хипертрофията при културистите е в голямата си част саркоплазмена (помненето на тоя термин ме затруднява, дано не го бъркам..ако бъркам да ме поправи някой, който разбира какво искам да кажа). Не подлагам на съмнение огромния им дългогодишен труд, просто допускам, че е възможно след спиране на активна състезателна подготовка да се губи част от тази хипертрофия, поради естеството и (как се прави ударение?!). Иначе, доколкото знам разграждането на самото мускулно влакно е доста по-трудно постижимо. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
27.06.2008, 21:02
Добре бе да му се невиди. Става въпрос за години труд в залата и колкото и да не тренира и да не зоби...та той без да преувеличавам изглежда доста по-зле от някой от съфорумците!!! Момчета, той стяга бицепса, а никакво съкращение не се вижда, той дори не изпъква!!! Добре де това възможно ли е? |
|
27.06.2008, 21:25
Според мен не е възможно да пръснеш десетки години труд в залата, тонове изпити добавки, влакови композиции с химия да си сред най добрите професионалисти в света, да те спонсорират да имаш хиляди фенове и изведнъж спирайки да тренираш да заприличаш на всеки паляк по улицата.Самия Кевин не би допуснал такова деградиране.Всъшност кой нормален човек който е постигнал нещо с толкова труд и вложени пари нерви усилия би допуснал това нещо просто така да си отиде.Това е все едно Шумахер догодина да не може да кара кола. |
|
|
|
27.06.2008, 22:00
Ами грешката ти, Иване според мене е че говориш за хипертрофирали мускулни влакна. А те... Профитата... Дали тренират за десетима? И съответно задържат вода. Това, коеот приказваш за културистите - че запазвали вида и размерите си - също не съм съгласен... И всичките пропускате един много важен факт.
|
|
|
27.06.2008, 22:13
Не знам дали това на клипа е той, но самия Кевин в интервю си признава, че като състезател не тренира по-голяма част от годината, спада до 90 кила и после за няколко месеца влиза във форма и отива да се състезава. Също така, в момента го е страх да тренира с тежести, защото много бързо връща мускулите и за седмица може да качи няколко килограма.
|
|
|
27.06.2008, 22:13
Гледах същият този клип преди 1-2 седмици във форумите на elitefitness. Да, това е кевин Леврон.Всеки виждал поне една негова снимка/корица на бб списание/филм знае, че това е той.Не знам какво толкова ви учудва трансформацията му, като имате в предвид че още в края на 2004 год когато реши да се захваща с филмовият бизнес Кевин Леврон свали СЪЗНАТЕЛНО 22 кг абсолютно чисти килограма и така стана около 95 кг. Сега явно е решил да сваля още и май понастоящем е около 80-85 (ако може да се вярва на бодибилдинг.ком) Кевин също призна , че е спрял да взима стероиди след като е напуснал състезателният бодибилдинг! Та няма нищо чудно - спрял е стероидите преди приблизително 4 години , тренира рядко или въбще не тренира и налице е формата в този клип! Що се отнася до резките му вариации и бързо покачване в теглото наистина е вярно, че по 5-6 месеца в годината е ходил по турнета с групата си и се е забавлявал (нетипично за повечето про-та |
|
|
28.06.2008, 18:54
Тва е Кевин 100 % ,няма място за съмнение.Също така много реално показва какво бихте спечелили от употреба на стероиди |