Дневник - Марчела
|
26.06.2008, 10:12
Поразгледах , много малко женски дневници тук , дано повлека крак . закуска: Калории : 1336 Спорт - 35 мин крос тренажор /edit. току що слизам от кроса , можех и още , но нямаше смисъл / Коментар - трябва да вдигна калориите поне на 1500 - 1600 , защото подържащите са ми около 2300 . Edit : Понеже едно е да планираш , съвсем друго е какво става накрая - малка корекция в менюто - надявам се съм приключила с яденето за днес . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
|
26.06.2008, 12:29
Ако не ти е неудобно трябва да ни споделиш личните си данни-тегло,ръст |
|
|
26.06.2008, 12:41
По-добре свали в на два пъти калориите - 1 път от 2300 до 1800 и после на 1500, а не така рязко. Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
26.06.2008, 12:45
Да , прав си .
Само през трупа ми ... , но от мен да мине 1.72 ръст . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
|
26.06.2008, 12:49
Eх тази женска суетност |
|
26.06.2008, 18:15
Много зарибяващ този форум , половината ден го прекарах да си търся инфо . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
|
26.06.2008, 18:54
Добре дошла! И успех с начинанието. Само лек съвет от мен - замени орехите с бадеми или лешници или белене суров слънчоглед. Прочети за плуването из сайта - повечето са на мнения , че с него не се топят мазнини. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
26.06.2008, 20:10
Много се радвам , че точно ти се включи - четох те днес Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
|
26.06.2008, 20:43
арахидронова киселина - ако се не лъжа, и ще ти пречи при изчистването - много са мазни. Суровият бадем е вкусен и е добре за стомахчето и перисталтиката. Съвет ми е от тренера! Благодаря ти че си си направила труда да четеш - има какво още да се желае при мен. Да не говорим как се върнах преди два дни от море - с 2 кг отгоре, ама ще се поправя. Просто 10 дни се оттадох на всикчи забранени изкушения... Иначе плувах много, карах колело и даже вендъж отидох на фитнес , защото валя дъжд. Иначе мацките са силни в този сайт - има доста по-качествени и упорити дами от мен, със страхотни постижения и възхитителна физика. Но - важното е да се подържаме взаимно и да си помагаме. Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
26.06.2008, 20:57
Ям ги защото са мазни , нали съм на НВД - ВМ - гоня повече мазнини . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
26.06.2008, 20:57
Здравей, и добре дошла!Fyre - а не е толкова страшен.И аз като теб се колебаех, но след като го почнах установих, че при мен не действа така, както при повечето хора.Пия си го 2х2 и си тренирам.Не ми прави проблеми в това време.Даже тренирам с неопренов клин.Но това си зависи от човека все пак. |
|
|
|
26.06.2008, 23:00
И все пак внимавай |
|
27.06.2008, 07:53
Кантара ме изненада , - 1.6 кг тази сутрин . Мерси Lenks . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
27.06.2008, 10:04
Менюто за днес : закуска : Calories Eaten Today Спорт 35 мин сутринта на кроса Вдигнах калориите , да видим утре дали пак ще се събудя изтощена . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
|
27.06.2008, 10:26
Здравей! Радвам се да видя още едно женско присъствие тук! |
|
27.06.2008, 11:16
Здравей, не се смятам за голям специалист, но правилно са ти казали да не скачаш направо на фаиър същото е и за ел-карнитина. Започни засега с правилна диета и тренировките. Другото мисля е, че не трябва така рязко да влизаш с НВД защо не опиташ първоначално да си преценяваш източниците на въглехидрати /картофи, ориз/, по-малко мазнинки и вече след месец два да започнеш с експериментите и да видиш кое как ще ти се отрази. Това коете те пита jeny за водата е изключително важно. Поне 3л. вода на ден. Всичко останало е търпение и упорство Желая ти усех ! |
|