Въпроси за сваляне на мазнини/стягане и упражнения вкъщи
|
29.06.2008, 09:55
Здравейте! История Какво целя Как започнах Aerobic - Billy Blanks - Tae Bo - Basic - Workout-001 Ден 1 - направих 30 мин тае бо (Aerobic - Billy Blanks - Tae Bo - Basic - Workout-001) Някак много хаотично ми се струва това, което правя. Въпросите ми П.С. Да добавя, че се храня ВМ НВД (от около 4 години). Единствено проблем имам с протеините - винаги са ми адски високи стойностите - по около 100-110 гр на ден, и не успявам да ги намаля... My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 10:20
Ма ти точно и само с писатес и тае-бо ли искаш да го правиш? Предполагам и с него ще стане, но ако имаш интерес и към други варианти бих могъл да се включа със съвет. Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
29.06.2008, 10:39
А въобще не държа на тае бо и пилатес - просто нямам идея какво да правя вкъщи, с 1 въже и 2 дъмбела освен Свободен клек, Напади и Плие. А храненето накъде повече да го оправя - стриктно НВД от години. My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
29.06.2008, 10:46
браво рядко се сре6та моми4е което да спортува |
|
|
29.06.2008, 10:52
Нямам велоаргометър, нямам пари за фитнес, така сме бедните студентчета в чужбина My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 15:22
Бягане в парка, на стадион.....почваш от 2-3 обиколки на стандартен стадион,....стигала съм до 10 без почивка - след това си като прероден и ти се иска да полетиш!:) Я, сега да се изкажа |
|
29.06.2008, 15:29
На Стамфорд Бридж дали ще ме пуснат, той ми е най-близкия My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 15:31
Не подозираш колко е хубаво!!;) Я, сега да се изкажа |
|
29.06.2008, 15:34
Страхотно е - винаги като пробвам на 30тата секунда ме заболявя долу от ляво на корема и се измарям зверски на 50тата секунда дори да бягам бавничко. Може да звучи смешно - ама направо ме е страх да бягам :( ! My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 16:07
Заболява те далакът - оттам се изпомпва кръв към работещите мускули вмомента.Възможно е да те заболи и черният дроб - дясно подребрие. Следователно натоварването трябва да се увеличава постепенно и да се изходи от едно състояние на напреднала обща тренираност. Я, сега да се изкажа |
|
|
29.06.2008, 16:09
Denichkata, ти си първият човек, който виждам да е толкова напред с храненето и по-така с тренировките. Смисъл че от това, което прочетох в мненията ми се виждаш, че разбираш нещата. За тренировките сега. Още не съм ги видял филмите ама да ти кажа какво можеш да правиш. Щом си на ВМ-НВД си супер. За мен само НВД не е добра идея (защо съм казвал tuk). Сега като почнеш и тренировките започни с въглехидрат преди и след нея и то хем ще има промяна, хем няма да има Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
29.06.2008, 16:16
Във (ВМ НВД) храненето съм направо доцент, а в тренировки съм като в яслата - странно, но факт Сега малко излизам, като се прибера ще проверя какво значат повечето от нещата, които си изборил, защото сега ми звучат като тъмна индия за ръце: за бедра и дупе: Повдигане на таза и седалището от тилен лег за корем: My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 17:21
ок, ако мога с нещо, ще помагам. Само не разбрах, ти имаш дъмбели си- разглабаеми и с допълнителна тежест ли? Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
29.06.2008, 17:31
Не се разглобяват за съжаление. My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 17:57
Според мен, не се отказвай от бягането... То е подходящо за твоето тегло и цели и най-бързо ще доведе до желаните резултати. Особено когато е съчетано с правилно хранене, с което ти нямаш проблеми така като гледам. Бъди малко по-упорита в началото, с времето ще си оправиш дишането и техниката и ще станеш по-издръжлива. Аз бях същата работа, преди едва едва избягвах по 500-600м и после не можех да си поема въздух, а сега на излизане правя по 5-6км без проблеми. Просто с времето всичко си идва на място. |
|
29.06.2008, 18:00
Ами да взема да пробвам, в началото ще съм жалка картинка - излизам от нас за 300 метра например и се връщам My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 18:10
Аз лично бягам през ден, надвечер, защото по това време на деня се чувствам в най-добра кондиция, но по принцип всички препоръчват сутрин на гладно, за максимален ефект. Мъчил съм се сутрин да го правя, но нещо не можах да привикна и си продължих както преди. Добре е да го редуваш с тежестите според мен, например един ден тичане, един ден тежести и да видиш как ти се отразява в началото и дали успяваш да се възстановиш след всяка тренировка. Така ще си направиш сама изводите занапред. Не се притеснявай дори и след 300м да спираш, продължавай да вървиш с по-бързо темпо и така в даден момент няма вече да имаш нужда да спираш. Дишането както споменах е най-важно, както при всяка кардио тренировка. Гледай да не е много учестено, на всеки някалко крачки поемай дълбоко въздух и издишвай напълно. Ако започнеш да го правиш редовно след време няма да можеш без бягането... |
|
|
29.06.2008, 18:45
Въпросът е дали тя иска да го прави? И дали има смисъл? Аз преди съм се мъчел да тичам, но много го мразех. След което разбрах, че за моите цели не е толкова важно. Между другото да тичаш сутрин на гладно не е оптималният вариант. Denichkata, ако искаш да работиш върху тичането ок, моят съвет в тази насока е да правиш интервални тренировки. Докато човек не се предаде той е по-силен от съдбата си |
|
29.06.2008, 20:01
Интервалното става ли за целите на топене на сланини? My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
29.06.2008, 21:05
Измислих си схемаааа, за сега. ден 1: Синди Крауфорд “The next challenge”/Dance Aerobics Pump it up (по-често 1то) И така ще ги въртя. Идеята ми е да редувам динамична тренировка, един вид кардио, донякъде поне, но не точно, абе динамика да има (Синди, Тае бо, аеробиката), с по-монотонна тренировка с дъмбели, един вид силова, донякъде поне, но не точно My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|