Дневник - Деничката
|
29.06.2008, 12:29
Здравейте! Инфо за мен Цел Начин за постигане Нужда от помощ My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
29.06.2008, 12:44
Още едно дневниче , което ще следя . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
29.06.2008, 15:12
Разглеждах тук там... Навеждане напред (с дъмбели) Напади (с дъмбели) - 10 пъти на крак Повдигане на таза и седалището от тилен лег Странично извиване от стоеж - 10 пъти на всяка страна Как ви се струва? My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 15:22
Години,килограми,ръст? А някакво кардио правиш ли? |
|
29.06.2008, 15:25
21 години Като целя да станат твърдо 57, 58 са ми много. Мога да тренирам само у дома, нямам възможност за фитнес, в чужбина съм и доста вали, така че и бягането навън не става. My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
|
29.06.2008, 15:27
Скачане на въже?Качване на стълби?Танци? Пърдя във фитнеса! |
|
29.06.2008, 15:32
И аз за въже си мисля. My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
29.06.2008, 21:12
Както писах и в другата си тема: Измислих си схемаааа, за сега. ден 1: Синди Крауфорд “The next challenge”/Dance Aerobics Pump it up (по-често 1то) И така ще ги въртя. Идеята ми е да редувам динамична тренировка, един вид кардио, донякъде поне, но не точно, абе динамика да има (Синди, Тае бо, аеробиката), с по-монотонна тренировка с дъмбели, един вид силова, донякъде поне, но не точно wink! My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
29.06.2008, 21:57
Добре си го измислила , сега остава и да го спазиш за повече от един месец . Ако не ме харесваш такава , каквато съм , няма да ме харесаш и такава каквато искаш да бъда . |
|
|
29.06.2008, 22:16
Тренирането всеки ден ще секне преди да е минал 1 месец - все пак морета, гостувания в столицата, живот и здраве... My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
01.07.2008, 09:45
Отчет за вчера: ядене - ленено семе, овесени трици, пшеничени трици Калории 887 Вчера малко време, много топло, резултат - малко ядене, споко - случва ми се веднъж на високосна година движение 25 минути Aerobic Tae Bo Cardio (беше след около 2-3 часа ходене пеш, нямах сили за повече) My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|
|
01.07.2008, 23:33
Отчет за днес: ядене - ленено семе, овесен ядки, овесени трици, пшеничени трици Калории 1194 движение - 3 часа ходене пеша Обобщено движението последните 6 дни: Ох, от утре трябва да се пренасям от една квартира в друга и май ще започна нова спортна дисциплина - събиране на вещи в куфари за загрявка, бягане с куфар във всяка ръка и сак на врата за основно упражнение, и прибиране обратно с празни куфари и сак за релакс My love for the champagne dark chocolate truffles is a love forbidden. But I seek no forgiveness for my sins. My senses blurred,my strength of mind gone, I am helpless. Дневник - Деничката |
|