АНКЕТА - От къде ПАЗАРУВАТЕ???
От къде пазарувате???
| От Магазин в България(физически) | 28 | |
| От Български Интернет Магазин (легален) | 17 | |
| От Български Нелегални Паралелни Вносители | 5 | |
| От Чуждестранен Интернет Магазин (с проблеми на митница) | 0 | |
| От Чуждестранен Интернет Магазин (без проблеми на митница) | 18 |
|
|
30.06.2008, 07:38
От много време ни вълнува един въпрос, а иммено от къде си пазарувате хранителните добавки, и не виждам по добър начин да видим вашето мнение по него, освен чрез анкета. Ще се радваме ако стане добра тема/дискусия/ анкета... от вас зависи; колкото повече аргументи дадете, толкова по-добре Нека този път да оставим личното мнение да тържествува и да не се увличаме в познатите спорове, защото вярвам че всеки, който е искал да успорва мнението на някой друг, вече го е направил в други теми. Да запазим добрия тон и толерантност... П.П - Споделете също, защо предпочитате определен начин на пазаруване и защо не пазарувате по другите изброени начини!!! Сила БГ |
|
|
30.06.2008, 07:59
Най-често от магазин физически, засега ми е най-лесно. The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
30.06.2008, 08:44
и аз като типичен българин съм си на принципа “око да види ръка да пипне“ така че пазарувам от магазини из цялата страна в кеш който се мъчи, той ще се пъчи!!! |
|
|
30.06.2008, 09:48
Гласувах за От Чуждестранен Интернет Магазин (без проблеми на митница), понеже не мога да си позволя да им плащам за кофа протейн 150 лв, а реално да струва 80. Т‘ва е единичен пример, но за всичко е така.. Да не говорим, че има фирми, коiто имат вносители и пишат из форума, които продават своите добавки на 3 пъти по - всичко цени и т.н. И аз искам да отида в магазина да завържа отношения с вносителите на две три фирми и да им стана редовен клиент, но докато не си оправят политиката няма да стане. Евала на вас от СИЛА БГ, че внасяте на цени, които са едни и същи с тези по интернет сайтовете в Америка и по - света. ( за справка, цените на AnabolicX ) Train Insane… |
|
|
30.06.2008, 10:37
От Супер Маркета Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
30.06.2008, 16:18
Краси и аз избрах като теб. И междодругото не са само СИЛА.БГ, последните промоции, които Даниел пусна преди да напусне ми харесаха както и новите цени. Специално за тези 2 вноситела предпочитам, ако си купувам техни марки да ги купувам от тук, но ... “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
30.06.2008, 17:13
Аз пазарувам от Български Интернет Магазин (легален) до колко е легален нз :D |
|
|
|
30.06.2008, 18:51
Възможно е. Просто за сега само върху тях имах наблюдения относно добрите им цени.. Train Insane… |
|
|
01.07.2008, 12:16
Пазарувам от български магазини, защото ми е най-удобно. Също така не набивам много пари за добавки и така се губи смисъла да поръчвам от чужбина. Е, примерно преди време си купих известно количество ленено масло на NOW и ADAM за смешни пари от нетришъна и като свършат пак от там ще си купя, защото някак си излизат в пъти по-тънко отколкото от БГ. |
|
01.07.2008, 13:05
Аз си вземам добавки само чрез интернет магазини от чужбина. Причината е ясна - стъпват ми почти наполовина в сравнение с тези от България. RONNIE is number one. |
|
|
|
01.07.2008, 15:42
аз почти винаги се снабдявам с необходимото от магазини за зрадвословни храни и билкови магазини, в повчето се продават протеини и най - вече продукти на “Нутрим“, по - евтино е от специализираните такива за културизъм. Единствено няма аминокиселини и респективно другите хиляди екстри на различните западни фирми, защото дори и “Унивърсъл“ не са познати в билковите здравословни магазини. Като гледам тук обаче хората казват, че и по интернет излиза евтино, трябва да се поинтересовам, но с плащането е сложно. http://www.myspace.com/esoundc |
|
|
01.07.2008, 18:32
аз досега винаги съм вземал добавките си от магазинчета(физически Your Body Is a Temple - You are the Only God In It. |
|
|
01.07.2008, 21:49
чужди Интернет магазини в Европа - без никакъв проблем на митницата и евтина доставка НЕ Е ВАЖНО КАКВО ГОВОРЯТ ХОРАТА ЗАД ГЪРБА ТИ, ВАЖНОТО Е КАТО СЕ ОБЪРНЕШ ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ |
|
|
02.07.2008, 05:28
Съгласен съм до изшестна степен с това което казваш, НО със сигурност няма да ти излезе по евтино да пазаруваш от магазин в Европа. Много от тези магазини никога няма да приемат Кредитна Карта от БГ пореди ред причини (и това важи за всички Американски Интернет Магазини). От тук следва че единстшеният мачин, по който може да се плати е банков трансфер (по един или друг начин) което е допълнитекен разход за трансфера + доставката за БГ и докато ти стигне доставката до БГ къде ти излиза сметката. Освен че си чакал няколко дни ами и парите,които си платил не са по- различни от тези които би платил в БГ за същите добавки! Разбери ме правилно, ТУК не защитавам “търговийката в БГ“, ... елементарно е, просто е въпрос на математика... Сила БГ |
|
|
02.07.2008, 06:04
Навсякъде се приемат карти, ако пък случиш на такива - има PayPal, който е FREE за потребители/купувачи, да не казвам, че е preferred метод за разплащане.За дребни неща си заслужава и от Европа. vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
02.07.2008, 06:25
Брат ми учи в щатите и като се връща ми купува каквото съм му поръчал.Така спестявам доста пари - от нетришъна си взех нектар за 28$ а тука струва 90 лв. - за каква разлика става дума |
|
|
|
02.07.2008, 13:04
В netrition.com нектар струва $30, а в България струва 75 лева. Бъдете точни когато цитирате цени. http://WWW.NOWBG.COM - SETTING THE INDUSTRY ON FIRE !!! |
|
|
02.07.2008, 13:05
Нектара е станал 90лв.? Това сигурно ли е? |
|
|
02.07.2008, 13:09
Пак ще ви помоля да четете по-внимателно! http://WWW.NOWBG.COM - SETTING THE INDUSTRY ON FIRE !!! |
|
02.07.2008, 16:24
Взех си нектара април, когато струваше 28$ а точно този които си взех Naturals струва 90 лв. можете да проверите в сайта на синтракс, така че не ме упреквайте че не цитирам точни цени.А иначе “обикновения“ нектар си е 75 лв. споко не получавайте инфаркти |
|
|
|
02.07.2008, 18:40
Плащам с БГ дебитна карта Visa Electron - няма удръжка за плащането! Кило суроватъчен протеин ми идва на смешните 30 лв!!!! НЕ Е ВАЖНО КАКВО ГОВОРЯТ ХОРАТА ЗАД ГЪРБА ТИ, ВАЖНОТО Е КАТО СЕ ОБЪРНЕШ ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ |
|
|
02.07.2008, 18:58
Понякога единственото нещо, което искаш, когато поръчваш за първи път естествено е да си снимаш дебитната карта от двете страни и да им пратиш снимки. После всичко е ток. Train Insane… |
|
|
02.07.2008, 19:09
Аз пък до скоро немски протеин на 26лв/кг, но се изтарикатиха и в новите “ревизии“ гледам, че “цъфнали“ соя и за капак и цената вдигнали. vacation is over :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
02.07.2008, 19:29
Досега винаги съм използвал физически магазини...и по-конкретно от залата,в която тренирам [quote author=“так“] |
|
|
|
02.07.2008, 19:49
Ами пояснявайте за кой нектар става въпрос. Все пак след като в САЩ Натуралс е по скъп нормално е и тук да е така. Няма как да получим инфаркт защото ние внасяме въпросният продукт и сме пределно наясно кое колко струва. http://WWW.NOWBG.COM - SETTING THE INDUSTRY ON FIRE !!! |
|
02.07.2008, 20:19
Няма отговор “директно от вносителя за БГ“, почити никой магазин нито физически нито електронен не е на директен вносител. |
|
|
|
02.07.2008, 20:47
Айде пак, че не разбрах... Сила БГ |
|
02.07.2008, 22:26
Казвам, че в анкетата няма отговор “пазаря директно от вносителя“.Казвам и че в милата ни родинка почити никой магазин нито физическите нито електронните такива не са собственост на директните вносители, което подкрепя тезата ми, че отговор “пазаря директно от вносителя“ не съществува.Да не говорим за странното наличие на отговор “ от нелегален вносител“ при липсата на отговор “легален вносител“. |
|
|
|
02.07.2008, 22:32
Предложи да сложат такова меню... аз нямам против... предполагам и другите са на това мнение... каквото ни е интересувало сме го сложили в анкетата, но разбира се има различни мнения как тя да изглежда и ние сме ок за това Сила БГ |
|
|
03.07.2008, 10:46
До момента пазарувам от чужди сайтове или приятели ми носят каквото пожелая от чужбина |
|
|
03.07.2008, 10:52
Няма БГ сайт , който да внася на цените на които се продават в чужбина нито Сила.бг нито някой друг. За пример ще ви дам. В Сила БГ BSN Nitrix 360tabs е 195лв в сайт-а,аз от Германия си го поръчах за 50EURO без доставката, а доставката не си спомням колко беше, но едвали е била повече от 10Euro Yeah, it’s leg day. So what did you expect, a walk in the park? |